öncelikle sol tarafta giriler yerine bu girileri giren kişilerin gözükmesine sebep olan,daha sonra bütün girilerin sonuna dedirten başlık kalıbını otomatik ekleyen üstüne üstlük giri girerken dedirten başlığı benim yazdığımı iddia edebilen, bununla da yetinmeyip bu seferde nickleri değiştiren, kankalarımın girilerini gözüme sokarmış gibi yapıp bi sürü giriyi gözüme sokan, sonuç olarak şelale girileri hızlı bir şekilde girerek istediğimiz kadar saçmalamamıza izin veren lakin sonradan çöpümüzün dolup taşmasını da sağlayayacağını tahmin ettiğim, bu arada kendi girilerime de bi sürü artı oy vermemi sağlayan *, kendisine güvenerek müzeye oynadığımız, sondan başa simetrik düzelen şakadır.son olarak (bkz: @374188).
editorün notu: bu giriyi başlığın altına girdiği 11 şelale girinin sentezini yaparak editlemiştir yani diyor ki biraz karışık olduysa affola.
giri numarası yazıldığında ve getire basıldığında gerçek başlık görünüyor. ee noolmuş diyeceksiniz. haklısınız. ucurtma başlığı altında ateist yazması??
parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ',' or ';' in /home/vhosts/itusozluk.com/http/goster.php on line 1030
türünden hatalar almamıza neden olan şakadır sanırım.
17-müthiş tatlı görünen basık kafalı, saçları ortadan ayrılmış, boz renkli, büyük gözlü, eve alsam da tüm gün uyusak dediğim hayvan. belgeselde her ne kadar çevik olduğundan pek maharetli olduğundan bahsedilse de ben böyle bişeyini görmedim, belgesel boyunca yattı uyudu diyebiliriz.
(kurabiye, 08.01.2006 14:13)
# bir gün din dersinde sınıfta kız yoktur
-hocam bi şey merak ediyoz da,sormaya sıkılıyoz.
-söyle evladım sorun ne?
-şey hocam analdan cinsel ilişki günah mı?
- bak oğlum ben sana bi soru sorayım senin bi tarlan olsa,onu önden mi süresin arkadan mı?
- hee
-önden sürersin tabii arkadan sürersen çapan kırılır
(organmafyasi, 08.12.2004 20:24 ~ 20:26)
@277011
yapan fantastik olay...
edit: ayrıca ilginç olan bir başlığa her girişte içeriğinin değişmesidir...