|
|
- yaptığı son atakla * şahap cenabettin'in şansı, kayser sozer'in önüne geçmiştir.
- (bkz: son düzlük)
- wondrous koltuktan kalkmadan oturmaması gereken yazardır. ehe.
- aday adayı dahi olamayacağım yazar grubudur. geçtim 23 nisanı, 19 mayıs bile hayal benim için.
ama eğer wondrous herkesi kucaklayan bir yönetim sergilemek istiyorsa 1 ekim 2008'de o koltuğu istiyorum.
(bkz: dünya yaşlılar günü)(diazepam, 21.04.2008 01:04 ~ 22.04.2008 23:41)
- wondrous'un yerine geçecek 23 nisan mutlusunun bütün itü yazarlarına göndereceği mesaj silsilesi ve kuracağı diyalogların aşağıdaki gibi olması kuvvetle şeydir.
- hepinizi çaylak yaptım eehühüeüheee
- şaka lan şaka!
- yaptım yaptım phuahuahaaa
- siteyi sildim ulan!!
- anasını... şaka değil harbi silindi! a aaa wondrous abi ben de tam yerini sana geri veriodum
+ !
- vınnnnnnnn!(mutant, 21.04.2008 21:48 ~ 21:51)
- mantıken sözlükteki en genç yazar olmalıdır. çocukluk mertebesine en yakın olma durumundan.
ha benim ruhum çocuk diyorsanız o ayrı.
- (bkz: ben otuyabiliy miyim)
(gölge, 21.04.2008 22:06)
- otururken wondrous da,koltukta olacakmı diye de sorulmalıdır.
- sözlükteki en genç yazar olmasamda ruhum genç olduğu için talip olduğum olaydır. üstelik koltuk , şöhret ve para sevdam da var. 1 gün bile olsa ben mutlu olurum. konuşma da yaparım. altın da kömür de dağıtırım. ab ye de girerim ırak a da girerim. düşünün artık.
(sümüklü, 21.04.2008 22:51 ~ 22:51)
- kutlu dört kişiden biridir. the one.
(görsel: wondrous un koltuğuna 23 nisanda oturacak yazar/9987)
- "ben yerinde olsam" temalı iddialı varsayımları yüzünden, 23 nisan'a da denk gelmesi hasebiyle bu pozisyona zeus'u seçebilirim. "ben olsa" bir gün boyunca muhataplarına unutulmaz anlar yaşatacağını söylüyor.
- ben yerinde olsam ne yapar ne eder zeus'u saf dışı bırakmaya çalışırdım. herkesin bildiği üzere ikinciyi geçen ikinci oluyor.
- imam hatipli olmalıdır.
(bu ben değilim, ulusalcı alter egom.*)
- sözlüğün bir günlük sahibi olmasına iddiaya girerim ki o yazar ben değilim.
- forumun yenisi niteliğinde olduğu için beşinci nesilden biri olmalıdır.
- +geç otur bakalım
-wond! oğlum çay söyle bana bir de çek bir iskemle de tavla atak
+!
-ohooo sallanma sallanma seni bu tembellikle nasıl aldılar sözlüğe
+!!
- an itibariyle yerini alması gereken yazar zannımca. e girdik 23 nisan'a, o değil de wondrous patron muymuş yahu? *
(merkep, 23.04.2008 00:03 ~ 00:08)
- dikkatli bakılmadığında, wondrous un kucağına 23 nisanda oturacak yazar şeklinde de okunabilen cümle.
- niyeti kötüyse site hacklenebilir... aman... koltuk moltuk derken...
- "wondrous bir koltuğu var mı ?"sorusuna cevap araması gereken yazardır.
(bkz: makam koltuğu)
(bkz: koltuk belası)
(bkz: iktidar hırsı)
(bkz: 32 tekmili birden)
varsa kesin burdadır:
(bkz: itüsözlük malikanesi)
- zavallı yazardır zira gerçeğinde kendimden biliyorum biraz itip kakarlar çocuğu "onu yap, orda otur, konuşma" gibisinden. 10 adminlik, 20 modluk verseler oturmam o koltuğa daha doğrusu o klavye başına.
|