22 haziran'da dünyayla aynı anda türkiye galası yapılacak bir aksiyon filmi değildir ne yazık ki. halbuki olsaydı eğlenceli olurdu.
gammazlardan kaçan altıncı neslin masumiyetini kanıtlaması için eline sadece bir fırsat geçecektir.
bütün tanıdıkları çaylak olan yazar, öcünü alabilecek mi?
- eğlenceli bir seyirlik. iki saatini geçirmek isteyenler için
baba adamın sözlüğünü hacklediler amcanın gözünü nasıl bir hırs bürüdü. hukuki yollardan giriyor, hapisten çıkıyor. ''kanlı bitecek'' diyor, ''affetmem'' diyor, ''onu baştan düşünceğiydi olm'' diyor.
eyy wondrous! sözlük felan fani işler. kalp kırma. çocuk şeytaa uymuş yapmış bir seviyesizlik. cezasını vicdaniylen ödüyor zaten. gel büyüklük yap wondrous efendi. sana da bu yakışır. unutma ki asıl büyüklük, küçüğünü alttan alabilmektir.
oha lan çok dalgasına girmiştim yazıya ama iyi kaptırdım. giderim burdan ben. valla kampanya başlatıyorum.
ya da yok lan sikerim bana ne onu baştan düşüneceğiydi. sanki babamın oğlu anasını satayım. (aynı cümle içinde bir çekirdek aileye küfrettim)
bir insanın, yaptığı işin sonucunu düşünmesi gerekliliğini hatırlatan kin. bu olay sözlüğe sızma değil de hakkaten hacklenme olsaydı ve sözlüğün amına koyulsaydı, yazdıklarınız gitseydi ya da ağzınızdan bazı şahıslara küfredilseydi de sizin başınız belaya girseydi neler olurdu acaba? yine böyle savunur muydunuz?
aklınca eğlenip, "ahahha itü sözlük'e girdim, anasını siktim ortalığın" derken sonucunu da düşünmek lazım. "adamın götünden kan alırlar kamil kan!" demiş erkan can. hem bu kin olarak adlandırılan şey sayesinde ilerde sözlüğe saldırmaya kimsenin götü yemez diye düşünmekteyim. "sallandıralım üçünü, beşini taksim meydanı'nda bak bakalım bir daha yapıyorlar mı?" mantığı. ki haklı bir dava.