|
|
- wondrous'un ekseriyetle aile çay bahçesi garsonu tadı yakalayamamasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm durum. (bkz: şu an içinde bulunduğum durum)
genelde bu hissi yaşayanlar bireylerin wondrous'la birebir diyaloğa hiç girmemiş, girememiş, kısmet olmamış kimseler oldukları, sadece gözlemleri neticesinde bu hisse vardıkları düşünülürse bu düşüncenin tek taraflı olduğu, salt okunur olduğu ortaya çıkar.
(ayrıca bu, cyd'nin yaşadığı bir hismiş. yaşıyor ki ukte vermiş, üstüne de "evet ben de" diye not bırakmış. kendisine teşekkür ederim, öpüyorum.)
- bununla beraber başlık görüldüğü an; "eaaah wondrous'u boxerla odada bulmak, wondrous'u paraşütle empire state'in tepesinde bulmak gibi başlıklar da göreceğiz yakında" deyip bir de üstüne "ne wondrousmuş be bilader, hayır neden ille de irdeleniyor ki wondurus, sen yazmana baksana" denilecekken, başlığın altında "wondrous, 20.03.2006 23.16" ibaresi görülür; "eheheh saygılar, hörmetler abi" deyilip uzaklaşılır.
- samimiyet gösterir "yavşaksın, tırtsın" derim. mesafeli durur "götü kalkık ibnesin" derim. wondrous'u itici buluyorum arkadaş. babasını da sevmezdim.
- (bkz: o gün bugündür bütün götler müdürdür)
bu deyimin neden olduğu psişik bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. ama ben böyle düşüneni saygısız addederim. arz ederim efendim.
biraz daha kahve, ya da kuru üzüm?
- anarşizm'den kaynaklanıyor olabilir. otoriteyi sevmiyor adam belki.
- (bkz: kedi uzanamadığı ciğere...)
(troke, 21.03.2006 16:50)
- (bkz: uzaklaş yeter)
|