diğer yazarlar omuriliğinden doğmuştur...
not: ilk kadın hesabı.
1- daha girişimcidir
2-bilgisayar bilgisi birçok yazardan daha fazladır
bazı yazarlar wondrous'un kendilerinden farklarını merak eder, irdeler, bunun hakkında başlıklar açıp artizlikler yapar. ama wondrous bunları merak etmez, iplemez. sanırım fark budur.
wondrous boylumlayabilir.
wondrous admindir; diğer yazarlar ise
sefil kullanıcı
wondrous, “
benimle sizin aranızdaki farklar” başlığını açmayacak kadar mütevazı bir insandır.
ama düşünüyorum da, ben wondrous’ın yerinde olsaydım “
benimle wondrous arasındaki farklar” diye bir başlık açardım. çok seviyorum çünkü. şimdi aynı tepkiyi kendisinden bekliyorum. (
god ile wondrous arasındaki farklar gibi bir başlık, negzel olurdu lam. celebrity olurdum sözlükte. üğhü.)
tabii wondrous’un karması -552 (rezzan kiraz) falan olunca anlam kazanırdı. hatta versus falan yapardık. kırmızı dörtlü de geldi mi, atardım kafasına okey taşını.
konu neydi mına koyim ya?
korku üzerine gelen edit: şimdi “atardım kafasına okey taşını” gibi bir cümle yazıp terbiyesizlik etmişim. uçurmasın beni? nolur? uçurursa eğer -ki canı sağolsun (yalakalık mode on)- nickaltımda sela verin. namazımı da
christian troy kıldırsın.
(god, 13.06.2009 23:57 ~ 07.10.2009 12:16)
illaki bir fark aranıyorsa..
wondrous -> birinci nesil aslanlar gibi imtiyaz sahibi
diğerleri;
biziz işte ne olsun.
parayı o vurur, tuşları biz.
padişah ve halkı...
188cm olup 150 kilo olmama rağmen o beni uçurur ben onu değil. büyük bi fark dostum bu.
*
diğer yazarlar sorun olduğunda duyurular fasilitesine koşar, wondrous ise sözlüğün düzeltme fasilitesine...
uçurucu özelliği.
wondrous'un altı tane kulağı vardır,diğer yazarların iki. sonra wondrous'un bi dudağı yerdedir diğer dudağı gökte.ayrıca wondrous aristocrattır,diğer yazarlar pis köylü. wondrous'un pipisi 50cm'dir,diğer yazarların taş çatlasın 17-18 cm olur anca. (bu sadece erkek yazarlar içindi)
not:yukarıda bahsi geçen isimler ve şahıslar tamamen hayal ürünüdür
7 tane değildir.
ve ortada iki resim olmadan da bulunabilir.
(ara:
wondrous*)
diğer yazarlar haklarında açılmış 202 başlıkta neler atılıp tutulduğunu okumak zorunda değildir.
onun dışında aynı, saçlarımız bile aynı uzunlukta ve ikimiz de blendax kullanıyoruz hatta. saçlarıma baktıkça değişti.
cep bilgisayarı vardır.
birinin "aslanlar gibi imtiyaz sahibi" olması diğerinin ideal sözlük yazarı olma yolunca ilerlemesi.
(bkz:
ban)
ihtimal dahilinde ama.. o yapar biz yapamayız.
diğer yazarları zirveye gidenler ve gitmeyenler olarak ayırırsak fark ortaya çıkacaktır.
sözlüğü sosyalleşme aracı olarak değil de yoğun olarak saçma da olsa birşeyler yazma amacıyla kullananlar daha özgürdür, akıllarına geleni yazarlar.
zirve insanları ise elbette biraz daha kısıtlıdır, insan yüzüne bakacaklardır.
wondrous ise gücün ve sorumluluğun verdiği baskı ile sözlükte sıradan bir yazar olma şansını yitirmiştir, yazdıklarının anlaşılması için daha fazla çaba göstermek zorundadır, daha seçici olmalıdır. eski sevgilinin amına goyim diye ortalarda gezinseydi sözlüğün çivisi şu ankiyle kıyaslanmıyacak kadar çıkar 10-15 kişi kalırdı zaten geriye.
eh tabi moderasyon her ne kadar yetki sahibi olsa da, onlar bile daha esnek olabilirler. adam geyiğe vuruo ama adil de davranıyo ehi ehi denir ama, sonuçta moderasyon her zaman admine göre daha değişken olmuştur. sözlük onların yiğeni ise wondrous'un oğludur sonuçta. ya da kızı, hermafroditi bile olur.
tüm bunların sonucunda tabi, farklara daha yüzeysel bakıcak olursak. wondrous genel olarak ciddi, analiz eden, soğuk ama keskin bir hava taşıyan ve kelimeleri düzgün seçmeye çalışan, basit hatalar yapmak istemeyen ve basit hataları da düzelten bi havadadır. msn'de bişey sorduğunuzda wikipedia'dan bakıp bilgi veren, abi o parçayı biliom ya diyip ekşiden yorum yapıp aynı anda youtube'dan dinleyen arkadaş havası vardır.
elbette tüm bunları sözlük sahibi olmasına yoruyorum, ama çıkıp derse hayır kendim gibi yazıyorum yetkilerim engel olmuyor kafama gelenleri yazmama o zaman şöyle bir bakış açısı getirmek isterim başlığa;
wondrous ile diğer yazarlar arasındaki fark, wondrous'un daha sıkıcı olmasıdır.
şöyle bir şey:
lütfücüğüm herşeyi yapıyorum da bu gözlerimden ateş çıkaramıyorum..