kendisinden bahsetmekle bitmeyen yazar. bir çok ortak zevkimizin olduğu kişidir ayrıca. kendisi ile yaptığımız çizgi roman , film , yemek, basketbol sohbetleri ayrı bi güzel olur. beni çizgi roman bağımlısı yaparak güzel bir harakette bulunmuştur. üstüne kalleşlik yapıp çizgi romanlarımı gösterip kendisini kudurttuğum da oldu. bi arada kahramanların figürlerini toplama işine giriştik. açıkçası çok kafa adamdır kendileri.
not: cyclops , wolverine i çizer...
en sonunda çaylaklıktan kurtulup aramıza dahil olmuş gerek çizgi roman gerek yemek gerek formula1 gibi pek çok dalda sözlüğe faydalı olacak wolverine sakallarıyla karizma aynı zamanda metallica hastası hayvani film arşivine sahip liseden sonra pek sık görüşemesek de hala en iyi teknolojik dostum. düzce fen lisesinin sözlükteki son temsilcisi.
bu sene adanada bol bol kebap yiyeceğini düşündüğüm, gerektiği yerde haklı olarak çoğu popüler olaya, filme, müziğe muhalefet, lisede beraber çok iyi zamanlarımızın olduğu dost. ayrıca kendisi kedisever bir arkadaşımızdır ki lise boyunca bir kediyle aynı evi paylaşmıştır kendisi. bir gözleri varki sormayın gerektiğinde öyle bir titretir ki sadece seyredersiniz.
bugünlerde beni şoke etmiş olan yazar. eskişehir adana ankara hattında yoğun trafik içerisinde galba. yoksa beni mi işletiyor. beni çelişkiler içersinde bırakmıştır.
kaldığım derslerle dalga geçerek beni ezmekte olan yazar.adam '' ben statiği dinamiği verdim, artık önümüze bakıyoruz ,genç '' diyor üstüne ''yazık be sana ,çalış çalış '' diye öğüt veriyor. gün oldu devran değiştiğini vurguluyor. bu arada uzun zamandır görüşülmeyendir ,özletendir kendisini.*