görseller
wolfenstein 

belki ilginizi çeker
  1. · return to castle wolfenstein
  2. · ikinci dünya savaşı
  3. · milliyetçi sosyalist birliği
  4. · wondrous itü sözlüğün hitleridir
  5. · call of duty 4
  6. · nostaljik bilgisayar oyunları
  7. · outpost
  8. · türkiye nin en iyi beş üniversitesi
  9. · nerede o eski bilgisayar oyunları
  10. · doom 2
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · yaran diyaloglar
  3. · disko kralı
  4. · colin kazım richards
  5. · thierry henry
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · avrupanın kralı olmak
  9. · miller genuine draft

wolfenstein  

1. id software'in çıkardığı ve arkası geç de olsa * gelen oyunlar silsilesi
    (okang, 23.04.2004 12:39)
  2. ilk çıktığında akıllara durgunluk vermiş efsane oyun. first person shooter ların atasıdır ayrıca. nazilerle ve nazilerin araştırmalar sonucu ortaya çıkardıkları birsürü abuk sabuk yaratıkla göğüs göğüse çarpışmıştık o zamanlar
    (sizzle, 23.04.2004 13:17)
  3. bir zamanlar, emektar 386 ilşemcili, dos 5.0, işletim sistemli bilgisayarımda gizli bölmeleri bulmak, oyunu bitirmek için durmaksızın oynadığım oyun.
    (ceycey, 12.06.2004 16:00 ~ 16:01)
  4. quake'in öncüsü, dünyanın en iyi oyun şirketi id software'in yeni bir mecra yarattığı oyun.
    (chete, 12.06.2004 16:02)
  5. gizli bölmelerini bulmak için bütün duvarlara dayayıp space tuşuna bastığım oyun
    (solti, 12.06.2004 17:18)
  6. (bkz. return to castle wolfenstein)
    (bkz. wolfenstein 3d)
    (my dying bride, 12.06.2004 20:56)
  7. aile içinde her dakika birbiri ile dalaşan çocuklara ortaklaşa çalışmayı öğreten oyundur. saatler sonunda geçemediğiniz bir bölümü, kanlı gözlerle ağabeyinize veya kardeşinize devredip yatağın yolunu tuttuğunuzda aranızda oluşan bağ inanılmazdır. klavye devredilmeden önce verilen brifing de ayrı bir keyifti o zamanlar.
    (jellicle, 01.10.2006 21:55)
  8. hayatım boyunca babamla beraber oynuyabildiğim tek bilgisayar oyunu. nedense kendisine hitap edebilecek milyon tane oyun varken bunun başından kalkamazdı
    (özgür, 20.01.2009 00:28)
  9. bu hafta yeni nesil konsollar için tekrar dirilecek olan oyun serisi. gene blazkowicz isimli kahramanı yöneteceğimiz oyunun grafikleri pek tatmin etmedi beni açıkçası. ama alıp göreceğiz, görürsün hitler sana neler edeceğiz.
    (karate schnitzel, 17.08.2009 11:47)
  10. an itibariyle çıkmış olan ve 2 gündür konsolumda dönmekte olan oyun. grafikler konusunda söylenmiştim ama o kadar da kötü değilmiş, iyi de değil çok. ne bileyim lan, ortada birşey işte, ama eğlenceli. öykü gırgır, oynanabilirlik zevkli, özel güçler hoş. multiplayer bildiğin boktan, düzgün 2 oyun çıkartmadım lag yüzünden. cod gibi oyunları online oynuyorsanız zaten bunun yüzüne bakmazsınız. gene de beklediğimden daha iyi çıktığını ve gayet eğlendirdiğini belirteyim. adam gibi bir inceleme için;

(bkz: http://www.ps3turkiye.org/...)
    (karate schnitzel, 21.08.2009 15:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil