belki ilginizi çeker
  1. · time stop
  2. · frp de büyüler
  3. · lord of the rings vs star wars
  4. · diablo 3
  5. · warlock
  6. · talkie walkie
  7. · 4story
  8. · gromph baenre
  9. · maze
  10. · sorcerer
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · mutluluk veren küçük şeyler
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · jacques necker
  9. · begüm

wizard  

1. windows türkçesi ile (bkz: sihirbaz)
    (man on the moon, 18.12.2004 14:27)
  2. bilgasayar konusunda gerçekten büyücü olan bir arkadaşın nicki.
    (hepatt, 05.10.2006 15:22)
  3. (ben bilmem beyim bilir, 05.10.2006 15:23)
  4. (zeus, 05.10.2006 15:24 ~ 15:24)
  5. (bkz: gandalf)
    (bkz: raistlin)
    (exanimus, 08.03.2007 01:52)
  6. enfes bir silent stream of godless elegyparçası. sözlerini de yazayım.

i'm sitting in front of the blank picture, looking
    old and tired, tired and old, without wings of
    magics
    i'm alone like pain in me
    a thousand years is so long a time, i'm an old
    wizard indeed
    bloody tears fall down to the empty hands from the
    strange eyes
    every sweet smell of sluts is lost in their graves
    all the evil of my thoughts is my vile web
    i like only my smell of false memories
    but their picture, their picture is vacant
    wizard indeed
    strange eyes
    i'm sitting in front of the blank picture, looking
    old and tired, tired and old, without wings of
    magics
    wizard indeed
    strange eyes
    (geceninpencesi, 30.09.2007 15:44)
  7. windows işletim sistemlerinde ve linux işletim sistemlerinde kullanılan, acemi kullanıcılara rehberlik etmek amacı ile oluşturulan programlar bütünü. bu programlar genelde, sık yapılan işlemlerin ayar ve komutlarını basitçe kullanıcıya yönlendirilen sorularla yapmasını sağlarlar.
    (slysmk, 30.09.2007 17:24)
  8. diablo 3'te oynama şansına erişilecek karakter sınıflarından biri. şu ana kadar yayınlanmış oyun içi videoları ve tanıtım videolarından çıkan sonuç: senin o zamanı yavaşlatan büyülerin gurban olurum ben!

açıklanmış diğer iki karakter sınıfıyla beraber** üç karakterimiz oldu. e artık paladin'in zamanı geldi değil mi pek sevgili blizzard yetkilileri? hemen kısacık bir karşılaştırmaya yeltenirsek;

wizard ile barbarian'ı karşılaştırmak aptallık olur, barbarian bu duruma çok içerler, kafamıza balyozu yeriz o yüzden wizard'ı en yakın tiplemesi olan witch doctor ile karşılaştırmak doğru olur. şu ana kadar repertuarlarındaki bütün yetenekleri görme şansımız olmadı ama witch king'in summon yeteneği takdire şayan, ayrıca zombilerden bir duvar oluşturma, hastalık yayma vs. yetenekleri de "agam beni uğraştırmayın" der gibiydi. bu açıdan bakıldığında wizard ile oynamak çok daha zevkli olacak çünkü wizard'ın büyüleri dişe diş savaş için yaratılmış gibi. şu ana kadar gördüklerimiz zamanı yavaşlatma, dondurma, alev yağmuru vs. witch king'in tipsizliğini de göz önüne alırsak wizard daha iyidir derim.

hee şimdi dikkatimi çekti witch doctor ile wizard birbiriyle karşılaştırılabilitesi olan karakterler peki barbarian ile kimi karşılaştıracağız, tamam kesin paladin geliyor.
    (rafael, 15.10.2008 10:46 ~ 11:11)
  9. sanılanın aksine asıl anlamı büyücü ya da sihirbaz değil, ariftir. tabii kelimelerin gücünü anlamak için:
    (bkz: yerdeniz büyücüsü)
    (kalkhas, 07.07.2009 23:19)
  10. dnd'de kutsal büyüler yapan ve gücünü doğadan alan sınıftır. güçleri hayvanlara ve bitkilere yöneliktir. tabiatın kayıtsızlığını temsil etmek için nötr bir yönelimdedirler. lakin nasıl ki doğada ölüm ve yaşam gibi ikilikler varsa druidlerde aynı şekilde nötr iyi ve nötr kötü olmak üzere iki farklı yönelimin nötr noktalarında bulunabilirler.
    (black tape for a sacreneous, 11.09.2009 15:38)
  11. büyücüler d&d dünyasının inek karakterleridir. büyülerini her daim ezberlemek zorundalar ve uzun yolculuklara çıkarken yanlarına alacakları en mühim şey hiç kuşkusuz en baba ansiklopediye 5 basan kalınlıkta büyü kitaplarıdır. genelde oyuncular kamp kurdukları zaman kimisi uykuya dalar kimisi nöbet tutar. wizard sınıfı da muhtemelen "du şunu bi okiyim öyle yatarım" şeklinde bir söz söyler ki bu çok da şaşılacak birşey değildir.
    (demento, 11.09.2009 16:49)
  12. 4 tane sağlam wizard karakter tarrasque devirebilir.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (lrockstarl, 11.09.2009 16:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil