ing. antlaşma ordu vs'yi geri çekmek, cinsel ilişki sonunda geri çekmek, geri çekilme metodu, bankadan para çekmek, bilkente dönem sonunda dersten çekilmek vs vs...
bilkent üniversitesi'nde, almış olduğunuz bir dersi, derslerin bitimine 2 hafta kalaya kadar bırakabilme hakkınıza verilen ad.4 sene boyunca sadece 4 kere yapabilirsiniz.bunu yaptığınız zaman o dönem için, o dersin notu w olarak gözükür transkriptte.
aslında frp tayfası tarafından özellikle de mud oynayan var ise,oynayanlar tarafından bilinmesi gerekir bu anlamın, kılıç ve kama gibi kesici aletlerin kınından veya yerinden çıkarılması anlamında kullanılır.
"he steps back and withdraws his shortsword"
bilkent üniversitesi'nde, dönem içinde alınan dersi bırakma işlemidir. ders kayıtlarından sonra yapılır ki zaten kayıtlar sırasında dersi bırak işlemi de drop kelimesi ile temsil edilir (anlayacağınız türkçe dilinin kıymet görmediği bir yerdir bilkent). sınavlar başlamadan 2 hafta öncesine kadar yapılabilir. 4 yıllık öğrenciler 4 kere, 2 yıllık öğrenciler 2 kere yapabilir bu işlemi. tıranskıriptte de w olarak gözükür, uyanık öğrenciler bunu ailelerine wonderful olarak açıklarlar.
bilkentte çok da katılmadığınız dersin ilk vizesinin bile ne zaman olduğunu bilmediğinizden kaçırdığınız, daha sonra hocaya gidip pişkin bir şekilde "hocam benim hiç bir mazaretim yok ama sınava girmedim birşey yapabilir miyiz?" dediğiniz derse uygulamanız gereken eylem. yada binbir zahmet çalışıp iyi not aldığınız almanca vizesinden sonra hocanın "evladım sen derse hiç gelmiyorsun, o yüzden seni bırakıyorum" dediği derse de uygulanabilir.
evet kötü bir öğrenciyim bilkentten de bir sürü para alıyorum. paralı okuyan arkadaşları da tenzih ederim kimse yanlış anlamasın.