belki ilginizi çeker
  1. · spitney beers
gündem
  1. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · okan bayülgen
  7. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  8. · en güzel bişey
  9. · 24 şubat 2008 tottenham hotspur chelsea maçı

winona riders  

1. böyle bir grup vardı eskiden taksimde bilimum mekanlarda** çalmışlıkları vardır, şimdilerde ne yaparlar ne ederler bilmiyorum pek.
    (theone, 14.03.2006 03:21)
  2. internet adresleri: http://www.geocities.com/...

bir bas, bir vokal/gitar ve bir davuldan oluşan 3 kişilik grup. tamamen o günkü keyiflerine göre çalıyorlar. ben yetişemedim ama eskiden punk grubuymuşlar (cure, pixies, toy dolls,ramones, clash ve violent femmes gibi grupların coverlarını çalıyorlarmış) ben daha çok kendi parçalarını duydum bir de çok eğlenceli rock&roll parçaları çalıyorlar. çok sıkılırlarsa metallica'dan girip gary moore'a kadar her şeyi çalabirler.

hala daha zaman zaman kafalarına estiğinde sahneye çıkmaktadırlar. aynı yerde 3 hafta üstüste, kimseyle kavga etmeden çalamadıkarından bir yerde düzenli çıkmıyorlarmış.

20 ocak cumartesi gecesi one bite stand ile peyote'de neredeyse bir yıl sonra tekrar sahneye çıkacaklar.
    (exanimus, 08.01.2007 01:38)
  3. winona ryder'ın blok flüt çalarak destek verdiği grup.
    (ağ kablosu, 08.01.2007 01:43)
  4. lanetli grup. sahneye çıktıkları her barın başına birşey geliyor. en son çıkacakları peyote'nin ikinci katı yandı bu yüzden çıkamadılar.
    (exanimus, 21.01.2007 17:13)
  5. 9 mart cuma gecesi daha öncesinde lanetleri ile yaktıkları peyote'de inatla sahne alacak grup
    (exanimus, 09.03.2007 16:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil