|
|
- sarı renkli,bal manyağı,kırmızı t-shirtlü,çok ama çok cici ayıcık.
arkadaşları tigger,piglet,eeyore,tavşandır.bir de küçük çocuk vardıki adını hatırlamıyorum.
(bkz. hastasıyım)
- disney kahramanı küçük sevimli sarı ayıcık.piglet, tiger da whine pooh'un diğer arkadaşlarıdır.
- çok saçma bulduğum ve maalesef her bayanın belli bir yaşta hatta bundan daha da kötüsü belirli bi yaştan sonrada sadece sevmeyip, onunla ilgili ürünler aldığı miki ve benzerlerinin türevlerinden biri.
- ayıların penislerinde kemik olduğunu öğrendikten sonra benim için eski sevimliliğini yitirmiştir
(mavio, 19.07.2005 16:00)
- walt disney karakterleridir
- "christopher robin bana çok kızıcak!" cümlesini çok sevimli bir biçimde söylemeyi başaran ayıcıktır ki christopher robin de onun tek insan arkadaşı olan oğlan çocuğudur.
- (bkz: eeyore)
- eşek adında mavi bir eşek, tigır isminde bir kaplan, piglet isminde bir domuz, tavşan isminde bir tavşan, ve christopher robin isminde bir oğlan çocuğu şeklinde arkadaşları bulunan çizgi ayı.
- ''trt, içinde "domuz" karakterleri bulunan çizgi filmlere yasak getirdi. sabah gazetesi'nin haberine göre trt, çocukların severek izlediği dünyaca ünlü "winnie the pooh" adlı çizgi filmi, içindeki "piglet" karakterinin domuz olması nedeniyle yayınlamaktan vazgeçti. ''
pes artık ya....
- yayından kaldırmışlar piglet yüzünden.kim nasıl anlamak isterse anlasın...o domuz türban taksaydı sorun olmazdı...pes artık ya pes boku çıktı iyice bu adamların ne yapmak istedikleri tamamen ortada.ben müslümanlıkta domuz yemenin haram olduğunu sanıyordum , çizgi domuz izlemenin diğil be allah belanızı versin emi.
(bkz: yok artık lebron jamesin ebesinin amı)
http://img507.imageshack.us/... böyle olmalı heralde...
- (bkz: piglete kalkan eller kırılsın)
- benimde eskiden severek izlediğim bu çizgi filmle ilgili koskaca devlet kanalında yapılan öküzlükten sonra...
(bkz: tehlikenin farkında mısınız)
- + hocam şu çizgifilmi yayınlayalım, bakın ne güzel ...
- yok yok çocuklar izlemiyor artık onu, renkleri bile kötü
+ peki hocam şunu yayınlayalım, bakın pokemom herkes bunu izliyor
- aaa, istirham ederim burası trt, asil soylu bir yer burası ama, çocuklara onları izletemeyiz...
+ tamam hocam, bakın burada winnie the pooh var bakın ne güzel dostluk kardeşlik temaları...
- hımm... dur şunu bir inceleyelim, olabilir sanırım
+ evet hocam, bakın şu domuza ne datlı değil mi ?
- hörrngghh !!! olmaz lan o domuz, götü gözüküyor baksana ayrıca çok domalıyor, çocuk bunu izler ibne olur işin içinden çıkamaz sonra, olmaz !
+ ali camide var , türkler yapmış yeni çizgi film, bu olur mu ?
- oldu bile...(skuba, 18.06.2006 01:31 ~ 01:32)
- eşcinsel olduğundan şüphelendiğim ayı.ne demek efenim sesi çok ince bi kere.fıkırdak fıkırdak yürüyor zaten,trt yayınlarsa çocuklar duymasındaki çaycı seslendirsin onu...evet evet!!
- bazı kızların niçin bu kadar çok sevdiklerine anlamadığım sevimsiz ayı.bildiğin ayı işte, en değişik özelliği gay olması.
- winnie ve piglet arasındaki sempatik ve tatlı ilişkiyi, eşcinsel bir ilişki çağrışımı yaptığı gerekçesiyle yayınlamayan trt'nin belalısı çizgi filmin başrolündeki ayıdır.
- türkçe seslendirmesini bülent kayabaş'ın yaptığı yaptığı çizgi karakterdir. kendisi çok yardım sever ve eğlencelidir. olayları ve söylenilenilenleri yanlış anlaması meşhurdur. göbeğinde hoplanılası bir karakterdir ayrıca.
- yastığımın üstünde resmi bulunan şeker mi şeker disneyin çizgi karakteri...
- bülent kayabaş'ın winnie ve tigger'ı gayet mükemmel seslendirerek güzelleştirdiği harika çizgi film.. şu aralar haftaiçi her gün kanal d'de yayınlanmaktadır.
- bir zamanlar ilkokuldan eve yorgun argın geldikten sonra tam başlamasına yetiştiğim ve
yüzümde hep bir gülümsemeyle izlediğim süper güzel çizgi film.. baykuş, tavşan, ayı, domuz, kaplan ve eşeğin arkadaşlıklarını konu alır.
|