görseller
windows updatewindows update

belki ilginizi çeker
  1. · background intelligent transfer service
  2. · 0x8024001d
  3. · windows vista
  4. · herbal
  5. · windows vista service pack 1
  6. · windows movie maker
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · öğretmenler günü
  6. · disko kralı
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · süper sesli adamlar
  9. · inönü de kartal gol gol gol diye bağırmak

windows update  

1. bu aralar zırt pırt güncellenmesiyle ve 5. versiyonunun çıkmasıyla insanı çileden çıkartan windows güncelleştirme sitesi. her girişte "yazılımımızı geliştirdik, yüklemezsiniz updateleride yükleyemezsiniz, dolayısıyla sıçarsınız, göte gelirsiniz" gibi bir ifade yazar bide.

(bkz. http://windowsupdate.microsoft.com)
    (creepingdeath, 16.07.2004 10:59)
  2. ne kadar gıcık olunsa da devamlı yapılması gerek hadise, hele hele xp kullanılıyorsa kesin gereklidir
    (stocky2001, 16.07.2004 11:07)
  3. iki seçeneğimiz var bu konuda; update'i kendi haline bırakıp internete her bağlandığımızda güncelleştirmeleri yüklemek suretiyle internet keyfimizin içine etmesine müsaade etmek, ya da kapatıp sürekli system tray'de bilgisayarımızın risk altında olduğu ile ilgili ağlamakta olan bir baloncukla uğraşmak..
    (denker, 03.01.2007 13:13)
  4. diğer bir seçenek tamamen iptal edip, "kendi işimi kendim görürüm demektir" ki pc bilgisi orta üstü olan kimseler için tavsiye edilir. ayrıca uyarılar da; denetim masası ->güvenlik merkezi -> güvenlik merkezinin uyarı yöntemini değiştirin -> tüm seçenekleri kaldırarak, tamamen kurtulunabilir. fakat dikkat edilmesi gereken nokta; spybot gibi programlar bunu kötü bir şeymiş gibi algılayıp bulduğu hatalar içerisinde göstermektedirler.. kanmayın!
    (smg, 04.01.2007 20:23 ~ 20:23)
  5. çalıştığım yerde bir şikayet kaydı alınır, sorun "bilgisayarımda çok değişik şeyler var ve o kadar fazlalar ki silmeye cesaret edemiyorum " şeklinde ifade edilmiştir.durumun virüsle ilgisi olduğu düşünülür ve problemi devam eden kişinin yanına gidilir.geçen diyalog şöyledir
    -merhaba
    +merhaba bunlar önceden gözükmüyordu birden böyle çoğaldılar korktum
    -tamam neyler gözükmüyordu acaba
    +işte bunlar (program ekle kaldır açılmıştır updateler gösterilmiştir)

kişi önceden işaretlenmemiş olan show updates seçeneğini işaretlemiştir ve bunun sonucunca yaklaşık 90 tane yamayı görünce korkmuştur.

(bkz: windows xp professional)
    (welcome home, 05.01.2007 14:42 ~ 06.01.2007 02:21)
  6. açsan bir dert,kapasan bir dert olan windows hizmetidir. bu update lerden sonra bazı programlar işlevlerini yitirebilir.
    (muvo, 19.02.2007 18:00)
  7. ms outlook yüklenmemiş bir konfigürasyona outlook junk mail filter update'i önerecek kadar saçmalayabiliyor.
    (wondrous, 27.02.2007 16:03)
  8. ziktosoft'un windows xp'leri yavaşlatabilecek türlü kodu bilgisayarımıza attığı sistemin genel adıdır. windows update öncesi ve sonrası hız dalgalanmasını göz önünde bulunduran biri olarak bilgisayarı yavaşlattığını söylebileceğim güncelleştirmeler gelmektedir. bu aralar windows vista'nın çıkması ile birlikte bilgisayara güncelleme üstüne güncelleme gelmekte. acaba windows xp'nin üst üste arızaları mı keşfedildi yoksa bu güncellemeler ile bilgisayarı şişirerek windows vista'ya geçiş mazereti sağlamak için ortam mı yaratılmaya çalışılıyor veya bilgisayarların bulunduğu networklere sızacak ve diğer bilgisayarlar ile bunların işletim sistemleri hakkında veri toplayacak trojan vari programlar mı bilgisayarımıza atılıyor. aslında isterim ki windows tabanlı tüm programlar linux üzerinde çalışabilse. o saniye linux'a geçmeyen şerefsizdir.
    (iddqd, 04.03.2007 08:29)
  9. işlevselliği tartışılır update'leri windows'a abandıran güncelleme sitesi/sistemi. illa da bu update'leri basacaksanız en kaymak yol okuduğunuz eğitim kurumundan corporate edition key'lerinden birini kullanmak. yoksa genuine validation tool gibi bir dalga geçersiz key kullandığınızı çakıyor. pes etmeyen bu olayı takıntı yapan fakat corporate edition key bulamayanlar ise daha meşakatli olarak genuine validation tool için çıkan crack'leri takip etmek durumunda. neticede bu update'ler sistemi daha da hantallaştırıyor, bir mantık yok ortada yüklemek için.
    (keyif pezevengi, 01.06.2007 18:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil