|
|
- hala kullanmaya devam ettiğim, boktan os. ms blaster*proof olması dışında bir boka yaramaz. yazılıma bağlanmak için bile log off user yapılması gereken os.
- microsoft windows 95'in update edilmiş haline memphis kod adı verilmiş işletim sistemi.
16 bit ile 32 bit sistemler arasında bir geçiş dönemi edebiyatı yapar, agp ve usb desteği eklenmiştir.
windows 98 se sürümü ise sanırım microsuck'ın en uzun süre kullanılan işletim sistemidir. bir de ablası windows me ile birbirlerine çok benziyorlar gibi geldi.
- tarihi devirlerden kalma bilgisayarların kullanmak zorunda olduğu işletim sistemi tercihlerinden biri..her bişey için sürücü yüklemeniz ve mavi beyaz ekranları sallamamaya alişmanız gerekiyor.. bişey mi çöktü? uğraşmayın,zaman kaybıdır; reset atın..resetten sonra bigisayar açılmadı mı? o zaman da format atın.
- windows xp'den nefret eden ve compatibility olayına de burun kıvıran programlar ve oyunlar için sabit diskin bir köşesinde uslu uslu oturmasına izin verilen işletim sistemi. ntfs'ten önceki bir yazılım olduğu unutulmamalıdır, sonra ntfs sürücüyü görmeyince küfür etmek para etmez.
- microsoft'un 11 temmuz 2006 tarihinden itibaren teknik desteğini keseceği işletim sistemi.
(bkz: http://www.ntvmsnbc.com/...)
- gitgide kullanıcılarını deli etmeye başlayan işletim sistemi.
zira artık hiçbir firma windows 98 denen sistemi sallamıyor.programların,donanımların,dijital kameraların,mp3 çalarların artık min. sistem gereksinimleri win 98 se,hatta kimi yerlerde xp den aşağısını bile kullandırtmıyor bu firmalar.bir ürün alırken on kez düşünmenize,sonunda düşünüp almaya karar verdiyseniz ürün gelince uyumsuz olduğunu görüp delirmenize sebebiyet vermekte bu sistem artık.
hayır aslında adamlar da haklı diyeceğim,zira ebeveyn adını verdiğimiz aile ileri gelenleri yeni bir pc almaktan tırım tırım kaçmakta,olan gene bahtsız çocuklara,nice pc başında kafayı sıyırmış yiğitlere oluyor.
buradan bu sistem vasıtasıyla bill gates'e seslenmek istiyorum;
"lan şorolo bill gates para vermedik mi lan biz bu işletim sistemine,neden desteğini çekiyorsun? sana ne desem boş,kendi pisliğinde boğul.madır fakır biç.o mavi ekranı münasip bir yerine sok.yaşasın korsan yazılım,yaşasın win98 kullanıcılarının haklı davası.varolsun yoldaşlar!"
(bkz: kahrol düşman al sana bomba)
- microsoft harikası bir sistemdi.uzun süre türkiye'de kullanıldı,hala kullanılıyor.ama işe yaramaz bir sistemdir.
ilk bilgisayarım windows 98 ile gelmişti.hergün en az yirmi kere kitliyordum.altı ay işkence çektikten sonra,windows me'ye geçtim. o da farksızdı,xp'ye geçince rahatladım.
bellek işleme konusunda rezildir,sağlam bir altyapısıda olmadığından sık kilitlenir.adamı deli eder.zaten artık bitmiştir.
- aleti format delisi yapan os'tu.
- bill gates tarafından dünyaya tanıtılırken mavi ekran vermiş dandik işletim sistemi.
http://youtube.com/...
- xp'den sonra vista bile çıktı, ama benim win98'e olan özlemim geçmedi. belki de bilgisayarla tanıştığımda o işletim sistemini kurcaladığımdandır ama kim ne derse desin daha bir samimiydi şimdiki işletim sistemlerine göre. öyle albenisi, şaşalı efektleri yoktu. adam gibi işini yapardı...
- her gencin cm 01-02'yle birlikte kullanması gereken işletim sistemi.
|