gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · boylumlama
  5. · aşk ı memnu
  6. · beşiktaş
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · rihanna
  9. · ölmeden önce dinlenebilecek şarkılar

windowblinds  

1. stardock adlı firmanın windowsun görünümünü tümüyle değiştirmeye yarayan programı...
    (bkz: object desktop)
    (foreone, 26.10.2004 23:37)
  2. bugüne kadar gördüğüm en şukela -style xp de ne ki?- windows görüntü yöneticisi. pencere, başlat çubuğu ve görüntü iskeletindeki bilimum kemikleri değiştirme yeteneği olan ve bunu gayet de güzel becerebilen bir yöneticidir kendisi.

~ bir dipnot olarak belirtmek gerekirse, longhorn kod adıyla beraber ortamlara salınan o vista dönüşüm paketlerini hazırlayanlar da bu yazılımla uğraşıyor - ki temalarının kaliteleri gerçekten üst düzeyde.

~2 eğer sisteminiz herhangi bir kayıt defteri koruyucusu, dosya adam ve benzeri ıvır zıvırların sorumsuz engellemelerine maruz kalıyorsa, temaları kullanabilmek için bunları devre dışı bırakmanız gerekebilir. yoksa aero kullanacağım diye zıplarken windows klasik temasına kalabilirsiniz, aman dikkat.
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 04.03.2007 22:26 ~ 22:29)
  3. eskiden beridir xp'nin ara yüzünü değiştireyim, yok şu buton böyle olsun şöyle olsun kasmazdım. bir gün şu windows'a biraz değişiklik yapayım diye niyet ettim. windowblinds iyi programdır dediler. yükledim yüklememle windows'un dağılması bir oldu. direk bilgisayarın içine etti salak program. adamlara resmen lanet ettim, mecbur formatı bastık. bir daha windows'a şekil yapmak, değişiklik yapmak aman uzak dursun benden.
    (jamesdean, 04.03.2007 22:40)
  4. "vista makinenin mına koyuyo, sadece görünüm güzelliği için istiyom zati ben" diyenlere iyi bir alternatif olabilecek program. aero-maero bok püsür, hoşuma giden bir diğer şey de windows media player'da bir parça-video açık iken, programı taskbara alıp mouse ile üstene geldiğinizde parça bilgilerini görebiliyorsunuz veya bir video ise taskbarın üstünde küçük bir boyutta güzel güzel ilerliyor. örnek verme açısından;

(bkz: http://www.imagehack.eu/...)

ayrıca; yanında stardock'ın diğer bazı programları da olursa daha hoş olur görüşündeyim.

edit: media player şeysi xp'de varmış zaten, bununla birlikte gelen bir şey değilmiş. olsun..

edit2: zamanında sallamışım bayağı bi' görüntü açısından alternatifi diye, utandım bak şimdi kendimden. yok öyle bişey, aero bahane vista gayet de şahane diyerek noktalıyorum editimi.
    (ripelascra, 18.07.2007 02:29 ~ 07.11.2007 21:07)
  5. arrow temasıyla bilgisayara windows vista görünümü veren, arzo teması kimilerine göre vista'dan bile güzel olan tema yöneticisi. bunları yaparken vista'dan çok daha az kaynak kullanır, düşük konfigürasyonlu bilgisayarlarda bile gönül rahatlığıyla kullanılabilir. **
    (satanistmüslüman, 06.05.2009 16:54 ~ 19:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil