gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  3. · colin kazım richards
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · dersim katliamı
  6. · geniş aile
  7. · okan bayülgen
  8. · bagımsız milletvekili adayı
  9. · çamaşır makinasını çalışırken izleyen kedi

winamp 5 5  

1. winamp'ın yeni ve son sürümü. aslen sürüm winamp 5.52 olarak adlandırılmakta.

yeni sürümü ile güvenlik açıklarının ele alınarak daha çok sağlamlaştırılan programda yeniden dizayn edilmiş "bento" skin'i eklenmiş. ipod ve benzeri taşınabilir müzik aygıtlarına sağlanan destek arttırılmış ve cihazların senkronizasyonu geliştirilmiş durumda.

yeni sürümde; ses olanaklarını daha iyi kullanabilmek ve müzikleri dinlerken istenilen tadı tam olarak yakalayabilmek için duyusal olarak mp3 surround desteği programda mevcut. ayrıca grafiksel olarakta müzik zevki tatmin edebileceği düşünülen album art (albüm resmi) özelliği de artık winamp'ta karşımıza çıkıyor.

ukteci : noscho
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 05.02.2008 19:37 ~ 19:39)
  2. bu sürüm ve sağlam bi internet bağlantısı sayesinde bazı tv kanalları çok rahat izlenebilir.radyo kanallarında olduğu gibi.olur mu öyle şey demeyin, bende öyle demiştim yüklemeden önce.deneyin..
    (sapçık ve başçık, 05.02.2008 20:02)
  3. albüm kapağı ve auto-tag özelliklerinde bir kaç ayar gerektiren, yine de piyasadaki medya oynatıcılarından fersah fersah üstün bir program. ben albüm kapağı ararken 2007 ve sonraki yıllar için olanlarda hiç sonuç alamıyorum. daha doğrusu alıyorum da winamp o kapağı indirmiyor. auto-tag özelliğinde de medyaları amerika release'lerine göre arıyor. bu ayarı değiştirebilmek gerçekten hoş olurdu.
    (noscho, 05.02.2008 20:24 ~ 28.02.2008 14:11)
  4. bugün itibariyle 3. update'i olan winamp 5.53 çıkmıştır. bu update de ilk bakışta bir halta yaramamaktadır. yarıyorsa da ben bilmiyorum.
    (falanca, 29.03.2008 21:13)
  5. çok rerörerö bir program. .52 alt sürümü shoutcast'le sorunsuz çalışırken .53 alt sürümü ömrümü yedi. update edince bozuluyor, sinir ediyor.
    (noscho, 10.05.2008 23:36)
  6. çılgın ötesi bir buga sahip program. enqueue liste parçaları aldıktan sonra, bir şarkıyı bir kere listeye almış olmanıza rağmen o şarkıyı iki kere üst üste çalabiliyor. iki alt sürümdür de düzelmedi, farkında değiller mi acaba.
    (sageeth, 10.05.2008 23:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil