belki ilginizi çeker
  1. · roger federer
  2. · wimbledon 2008
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · boylumlama
  3. · 2012
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · beşiktaş
  8. · neco s
  9. · yanlış anlaşılan şarkı sözleri

wimbledon 2008  

1. 23 haziran - 6 temmuz tarihleri arasında gerçekleşecektir.

http://www.wimbledon.org/
    (stylebrisbane, 01.06.2008 19:03)
  2. 55 dakika sonra başlayacak olan grand slam.

günün programı için:
    http://www.wimbledon.org/...
    (stylebrisbane, 23.06.2008 12:59 ~ 13:05)
  3. finalde roger federer'in rafael nadal'ı -çim kortun getirdiği avantajla- yenerek kazanacağı ve roland garros 2008'in intikamını alacağı turnuvadır.

ha, gönül andy roddick'ten yanadır o ayrı.

edit: tek erkekler finalinden bahsediyorum elbette, yanlış olmasın.
    (yorkshire, 23.06.2008 13:13 ~ 13:14)
  4. eski bir numara marat safin bugünkü mükemmel oyunuyla ve şansıyla 3 numaralı seribaşı novak djokovici 2. turda 3-0 yenmiştir. safinin nereye kadar gideceğini kimse kestiremese de bugünkü başarısıyla safinin bitmediğini hala yetenekli, hırslı ve bir şeyler yapabildiğini göstermiştir. başarılı olabilmek için çok çalışan safin bu galibiyetle en azından eski prestijini kazanmış gibi görünüyor.

ayrıca maç bittikten sonra iki tenisçinin de sıcak bir şekilde kucaklaşmaları ve röportaj sırasında djokovicin safin hakkında "ona karşı büyük saygı duyuyorum. ben küçükler kategorisinde oynarken o 1 numaraydı ve ben ona hayranlık duyardım" demesi tenisseverlerden büyük takdir topladı.
    (eldest, 25.06.2008 19:57 ~ 19:59)
  5. dün itibariyle sharapova nın 2. turdaalla kudryavtseva ya 2-0 yenilerek elendiği turnuva.
    (raptor, 27.06.2008 00:03)
  6. marat safin'in sabırla beklenen geri dönüşü acaba geliyor mu dedirten turnuvadır. djokovic'e yazık olmuş, roddick'in elenmesiyle üzmüştür. gasquet ve radwanska elenirse daha da üzecektir. sharapova toparlansın öyle gelsin dedirtmiştir.
    (ilyiştaykovski, 27.06.2008 21:01)
  7. wimbledon 2008deki seribaşları bizleri şaşırtmaya devam ediyor.

sharapovadan sonra bayanların 1 numarası ana ivanovicin de elenmesiyle "acaba bayanlarda kim şampiyon olacak?" sorusunun cevabı merakla bekleniyor.

erkeklerde ise yine bir federer-nadal finali beklense de djokovic, roddick, nalbandian, davydenko, blake gibi seribaşlarının elenmesi ve safin, hewitt gibi ustaların mükemmel çıkışları wimbledona ayrı bir renk kattı.

hewitt 4. turda federerle karşılaşacak. açıkçası hewittin federeri yenip bize bir sürpriz yapmasını bekliyorum.böylece erkeklerdeki tıkanma sona erecek.

safin'in de nereye kadar gideceği merak konusu. 4. turda stanislas wawrinka ile karşılacak olan marat safin ise daha önce wawrinkayı yenemediğini ve bu sefer ondan intikamını almayı istediğini söyledi. bakalım 4. tur maçlarında neler olacak.
    (eldest, 28.06.2008 14:07)
  8. nadal'ın artık tepsiden kupaya terfi etmesini canı gönülden istediğim turnuva.
    (sumatriptan, 28.06.2008 23:45)
  9. lleyton hewitt'in de elendiği artık roger federer'in rakibinin kalmadığı turnuva.
    (ilyiştaykovski, 30.06.2008 17:30)
  10. bayanlarda finali venus williams , serena williams kardeşlerin oynayacağı turnuva.

http://www.cnnturk.com/...
    (kaan zender, 04.07.2008 15:48 ~ 16:00)
  11. erkeklerin ilk finalist i roger federer muhtemel rakibi rafael nadal ı beklemeye başladı.
    (kaan zender, 04.07.2008 16:54)
  12. bayanlar finalini williams kardeşlerin oynayacağı turnuvadır. an itibariyle cnn turk'te yayınlanmaktadır ve küçük kardeş serena ablasının servisini kırarak oyuna başlamıştır.

ben olayın birazcık psikolojik tarafına bakmak istiyorum. nasıl bir duygudur ki dünyanın en büyük tenis turnuvasında kardeşinle birlikte final oynuyorsun. bu şampiyonlar liginde aynı ülkeden iki takımın final oynaması gibi birşey. yani kazanan elbette çok sevinir ama içi burkulur değil mi? ya da kaybeden o kadar çok üzülmez sonuçta kazanan kendi kardeşidir. durum böyle midir acaba? ama bu muhteşem birşey olmalı iki kardeşin bir alanda dünyanın zirvesinde bulunmaları. ben de istiyorum. ağbi, abla, birleşerek koyuna girelim mi?
    (elladan tinuviel, 05.07.2008 16:18)
  13. (sinek larvası, 05.07.2008 16:45)
  14. tek bayanlar şampiyonu venus williams. abla kardeş toplam 1.125.000 sterlinide götürmüş oldu.

(bkz: afiyet olsun)
    (kaan zender, 05.07.2008 18:11)
  15. kardeşi kardeşe kırdıran turnuva olmuştur bir kez daha. iki kardeş venus williams ve serena williams 7. kez finalde karşılaşmışlar ve 5.kez venus üstün gelmiştir.

erkeklerde tekler finalini marat safin'i korta gömen roger federer ile rainer schuettler'e set vermeden finale yükselen rafael nadal'ın oynayacağı turnuvadır aynı zamanda. saat 16:00'da başlayacak karşılaşmanın f1 dolayısıyla 17:05' te yayınlanacağı ilan edilmiştir.
    (fani, 06.07.2008 16:21 ~ 17:30)
  16. hayatımda izlediğim en iyi erkekler finalinden biri olmaktadır. federer wimbledon'da uzun bir aradan sonra ilk kez ilk seti kaybetmiş ve 1-0 yenik durumdadır. ama ikinci sete fırtına gibi girip rakibinin servisini kırmayı başarmıştır. nadal'da her zamanki konsantresi ile maça tutunmaktadır. daha da önemlisi her oyun büyük rallilere sahne olmakta, bitmek bilmemektedir. kaybeden tarafa yazık olacak resmen.
    (elladan tinuviel, 06.07.2008 18:03 ~ 19:55)
  17. tek erkeklerde rafael nadal'ın 6-4 6-4 6-7 6-7 9-7lik setlerle şampiyon olduğu turnuva.4 saat 48 dakika süren maç en uzun wimbledon finali olmuştur ayrıca.tenisin eski yıldızları bile hayatımızda izlediğimiz en iyi maç demiştir.maç sonunda gazetecilerle yapılan röportajda nadal son setin skorunu bile karıştırıp 10-8 mi 9-7 mi diye bile sormuştur efendim öyle bir maçtır.
    (sumatriptan, 07.07.2008 23:25)
  18. tenis sevgimi finaliyle bir daha arttırmış turnuva.böyle zevkli bir final maçı hatırlamıyorum ben ayrıca sorarım sizlere bu nadal nedir böyle ne yiyor, ne içiyor da bu enerjiyi buluyor.
    (kefen kokusu, 25.07.2008 03:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil