"kocayı aldatmak"la "kocayı askerdeyken aldatmak" arasında bi fark mı var ki bu kadar abartıldı anlamadık. sunuculuğu da oyunculuğundan beter olmuş. acilen başka bi alanda boy göstermeye başlaması lazım.
yapmacık tavırlarından dolayı tamer karadağlı'nın karşısında görmeye tahammül edilmeyen manken *. aşk skandalı yüzünden diziden aforoz edilmesinden sonra kızını oynayan duygu da bi skandala karışsa da dizi rahatsız karakterlerden kurtulsa diye az temennilerde bulunulmamıştır.
özel hayatı beni zerre kadar ilgilendirmeyen, ama son haliyle çok itici gözüken, özellikle o yarışmanın *sunuculuğunu yaparken dev gibi gözükmesi ve yapmacık tavırları nedeniyle uyuz olduğum insan.
saint-benoit mezunu, mezuniyet yıllığında öğretmenleri ve arkadaşlarının çocuğunun türkiye'nin en güzel kızı dediği ve ertesi sene türkiye güzeli olan şahsiyet
oynadığı rolle bütünleştirilmesine içerlerken kendisine verilen yılın annesi ödülünü de almayı ihmal etmiyen ,yıllardır çizmeye uraştığı ailenizin kızı imajını kocasına bi çift boynuzla takas eden insan
aldatacaksa niye yakalanana kadar beklediği, niye başından efendi efendi ayrılmadığı bilinmeyen, çok kişilikli, çok saygıdeğer, aşırı iyi niyetli, çok çok değerli bişey.
çocuklar duymasında oynarken kocam duymasın modunda saman altından su yürüten rol yapma yeteneği sıfır olan dış görünüşü dışında bi özelliği olmayan hatun
anne olmadan yılın annesi ünvanını almış bu olay ile ben ve benim gibileri sinir etmiş sanki hiç anne kalmamış gibi saçma kesimlerin yağcılığıyla oluşturulmuş saçma karakter
bir zamanlar şirin şipşirin bir kızcağızken zaman içinde git gide azman bir kadına dönüşümünü televizyonlardan an be an izlediğimiz plastik kadar yapay ve bükülebilir, kıvrılabilir insanımsı.
bir zamanlar sunduğu ve boyacılıktan marangozluğa kadar farklı çeşnide işler de yaptığı ev dekorasyon programında "hımm bu masanın ayakta durabilitesi yok" diyerek türkçemize yeni bir sözcük kazandırmış insan kişisi. teşekkürü bir borç biliriz!