|
|
- mib,wild wild west,ali,enemy of state gibi filmlerde gördüğümüz şarkıcı,oyuncu.
- (bkz. jada pinkett smith )
- şarkıları da filmleri kadar berbat bir insan, klipleri cafcaflı ve bol para harcanmış cinstendir, tam bir görmemişe yakışanından
- i, robot filminde vücudunu sergilemekten kaçınmayan ve kaslardan dolayı vücudu vücutluktan çıkmış insan.
(ahpab, 19.10.2004 16:25)
- the fresh prince dönemlerini hatırlayan bi insan olarak kendisine saygı duyarım
- şarkılarında genelde 70li yıllar disco sampleları** kullanan kanımca eğlencelik şarkılar yapan kişi.
- robert horry'e acayip benzediğini düşündüğüm şarkıcı, aktör...
- göz şekli en güzel zencilerden biri.
hatta, en yakışıklılardan da biri diyebilirim.(venom, 09.12.2006 00:54)
- (bkz: the fresh prince of bel air)
- matrix'te neo rolünde oynaması teklif edilmiş fakat redderek rolü keanu reeves'a kaptırmış aktör, rapçi. empire türkiye dergisinde* kendisiyle yapılan bir röportajda; " wachowski kardeşlerin bu filmi yapabileceğini düşünmüyordum, muhtemelen kariyerimde geri çevirmemem gereken tek rol buydu." demiş. şahsen, will smith'i "i know jiu jitsu" derken düşünemiyorum.
- neredeyse bütün filmlerinde hayvani kaslarını göstererek içimdeki gizli eşcinseli kıpraştıran, i am legend'ın kahramanı. kız olsam hemen veririm.
- ayrıca isveç death metal dinleyicisi olduğunu ve sıkı bir soilwork fanı olduğunu belirtmiştir.
(bkz: şaşırdım)
- (bkz: gettin jiggy wit it)
- az önce lakers-celtics maçında canlı yayında esprili bir şekilde 6 aydır kobe bryant'a ilgi duyduğunu belirtmiştir.bir de bunun doğduğu yerin takımını celtics çok yenermiş zamanında o da bu yüzden bu lakers'ı destekliyormuş.
|