yamulmuyorsam üçlemedir. diğer filmler ise şöyle:
(bkz:
wild things 2)
(bkz:
wild things diamond in rough)
üç filmi de tam olarak izlediğim söylenemez. sadece sevişme sahnelerini izleyip bıraktım, o da yıllar önce. zaten filmler genelde bu şekilde ilerliyor o yüzden pek bir şey kaybettiğimi sanmıyorum. aksiyon olarak da iki kişi sevişirken bunları basıp olaya dahil olacak kişinin kim olduğu var bir tek. ilk filmde denise richards ile başka bir eleman sevişecekken neve campbell bunları basıp olaya dahil oluyor, sonrası malum. şampanya döküp yalamalar falan. fantezi boyutu iyi filmin. doyuruyor. ikinci ve üçüncü filmlerde ise isimlerini bilmediğim iki hatun sevişirken başka bir eleman bunları iş üstünde yakalayıp trene biniyor. filmler benim izlediğim kadarıyla bu doğrultuda gelişiyor, sonunda bir şeyler oluyor ama tam çözemiyorum. ama bunun sebebi başta da belirttiğim gibi hızlıca geçmem olabilir.
üç film arasında benim gözlemlediğim önemi farklar var. ilk filmde sevişen çift bir erkekle bayan, onları basan ise bir kadın. heteroseksüelist bir yaklaşımla olaya girilmiş, ancak sonra katılan hatunla birlikte homo-hetero beraber yürüyor. diğer iki filmde ise iki hatun sevişirken adamın biri bunları basıp kervana katılıyor. bu önemli. bir de ilk iki filmde hatunlardan biri memelerini göstermiyor. üçüncü filmde ise memeler fora denilmiş. bu da önemli bir ayrıntı.
filmler iyiydi ya da kötüydü diyemiyorum, başta da belirttiğim gibi tamamını izlemedim. hepsini oturun izleyin demiyorum, ama hızlı hızlı geçin en azından. hatunlar taş lan. auvvv.