kesinlikle dünya üzerindeki en güzel hamburgerlerden biridir..big mac'e nazaran kat kat tercih edeceğim bir yiyecek olan whopper, menüsü ile beraber gelen patates ve kolası* ile daha da vazgeçilmez bir seçenek oluyor benim için.. *
diğer hamburgerlerden farklı olan, bağımlılık yaratan, budur dedirten hamburger. her ne kadar ateş seni çağırıyor diyerek bizleri zerdüşt yerine koyan burger kingin bir ürünü olsa da, en az ayda bir tüketilmelidir.
triple versiyonuda yapılmaya başlanmıştır,
taç üzerine 21 gr. mayonez sürülür taca yayılacak şekilde 21gr.salata konur ve iki dilim domates konup taç bırakılır tabana 3 adet et yerleştilir üstüne 2 adet peynir konur ve microdalga fırına konulur 8sn orada bekletip 4 dilim turşu konup üzerine 14gr.ketçap sıkılır ve 14gr.soğan halkasıda eşit şekilde konulup paketlenip chute a yollanır.
kolesterol*ü tavan yaptıran, trigliseridi coşturan..
kalp-damar sağlığını korumak isteyenlerin yemek istemeyeceği yiyecek.
amerikan toplumunun %büyük kesiminin obezitesinin baş sorumlusu.. akıllanıcam.
bu whopperlar arasında en güzeli triple whopper dır.o 3 tane güzelim köfteyi yerken insan denen varlığın izlenmemesi gerekir(en azından benim).en mantıklısı evde yemektir.
insanların mal olduğunu düşünmemin sebebi, yahu hangi akla hikmet gidip mcdonalds'da aynı fiyata whopper'ın yarısı kadar olan big mac yenir anlayamadım, anlayamayacağım
standart olarak ketçapsız mayonezsiz tüketirim, hiç de acı sos koyalım mı diye sormazlar. ne yalan söyleyeyim, bugüne kadar da whopper'ın içine acı sos koyma gibi bir opsiyon olduğunu da bilmiyordum. bugün internet üzerinden sipariş verirken yanına kutuyla acı sos versinler diye checkbox'ı bir hışımla tıkladım ve gelen siparişte acı sosun whopper içine koyulduğunu gördüm. sonuç müthişti.
kıssadan hisse, acı sos koydurun içine. başka bir boyuta geçiyor.