belki ilginizi çeker
  1. · starbucks
  2. · mocha
  3. · white mocha olmasa bir kalemde silerim seni
  4. · barnies
  5. · espresso
  6. · shot
  7. · mocha white
  8. · beyaz çikolatalı mocha
  9. · mocha
  10. · starbucks a sevgiliyle gitmek
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · okan bayülgen
  5. · prison brake
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · sami kohen
  9. · qbasic

white chocolate mocha  

1. mochadan daha yumuşak olan, bol şekerli bol sütlü kahve.
    öyle ki tatlı ihtiyacınızı bile karşılayabilirsiniz bu kahveyi içince.
    çeşitli şuruplarla deneyebilirsiniz.(ama çok tatlı oluyor, tatlı sevmeyenlere duyrulur)
    (famenoth, 18.11.2005 15:24)
  2. mocha white uktesini gorunce "ben mocha sevmiyorum pek, çok tatlı" yazmamak icin tarifini bulduğum hede. şunlari içeriyomuş efendim;
    260 gram yani yaklaşık bi normal su bardağı mocha white için;
    1 shot espresso
    2 kepçe beyaz çikolata tozu
    260 gram süt tabii
    çırpılmış kremayla süsleyerek servis ediniz. ben olsam kremanın üstüne çikolata sosu da sıkardım, hem tatlı krizine girmek için, hem de janjanlı oluyo.
    her ev hanımı gibi oranları katlayarak miktarla oynayabilirsiniz.

http://www.recipecottage.com/...
    (etipuf, 31.01.2006 16:34)
  3. benim gibi ince belli çay bardağına 6 küp şeker atan (bkz: oha), efendime söyleyim günde en aşağı 2 tane damak yiyen bir kişi (bkz: hayvan) için son derece tatmin edici bir kahve çeşididir. starbucks ta adama "bunu daha tatlı hale nasıl getirebiliriz acabaa?" diye sorunca adamın gözleri yerinden fırlayacaktı nerdeyse. "hanfendi o zaten tatlı, isterseniz üstüne beyaz çikolata ilave edeyim biraz daha" demesiyle aysel gürel li bonuscard reklamı vari "evet evet istiyorum" şeklinde cevap verdiğim orgazmik içecek.
    (selenikom, 18.05.2006 16:30)
  4. arkadaşlarımın ısrarı ile denediğim içinde kahveyi mumla arayıp bulamadığım kahve çeşidi. ballı süt gibi bir şey. içtikçe boğazınızı yakıyor o derece şekerli. ama seveni, ben sadece white chocolate içerim diyeni çok.
    (chrystal, 18.05.2006 16:40)
  5. ekstra karamel sosu ile denendiğinde içme de yanında yat diyebileceğim, favorim olan kahve türü.
    (arch angel, 18.05.2006 16:49 ~ 16:50)
  6. kesinlikle ama kesinlikle karamel sosuyla ayrı bir güzelliğe ulaşan tattır; hatta karamel tanrılarına kuban adanasıdır. günde 2-3 kez bile içilebilinir. bağımlılık yapıyor efendim.
    (bouboulına, 17.05.2007 17:15)
  7. kışın en lezzetli iç ısıtıcısı.. avuç da ısıtabilir.
    ama cep yakıyor.. orası kesin..

(bkz: starbucks)
    (bkz: white mocha olmasa bir kalemde silerim seni)
    (dirtypain, 30.11.2007 03:10)
  8. kalori hiç bişi lezzet herşeydeyip mideye indirilen bazı yerlerde zor bulunan içecek.
    (karyatid, 17.02.2009 11:40)
  9. çoğu yerde denediğim özel bir kahve. ve en güzeli kesinlikle barniesde içtiğim olandı. üstündeki kremasını yemeye kıyamıyor resmen insan, white chocolate sosuyla o kadar o kadar güzel ki. ah barnies ah, yaktın beni.
    (is there something to do, 26.06.2009 10:06 ~ 10:09)
  10. (balliborek, 26.06.2009 11:07)
  11. dün itibariyle öğrendiğim üzere yine bir starbucks klasiği olarak stoklarında tükenmiş kahve çeşididir. yahu kardeşim, her üç ayda bir ne bitmez bi kısırdöngüymüş bu.. paraya kıyıverin, azcık fazla alın!
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 26.06.2009 11:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil