belki ilginizi çeker
  1. · vuku bulanlar
gündem
  1. · 2050 den sözlük başlıkları
  2. · 1 karadenizli kaç kürt eder
  3. · zenginlerin çektiği acılar
  4. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  5. · recep tayyip erdoğan
  6. · denizabeth
  7. · sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
  8. · ben ölürsem akşamüstü ölürüm
  9. · emine şenlikoğlu

where is the party zirvesi  

1. itü sözlük 4. yıl partisi öncesi "kimseyi tanımıyorum." stresini ortadan kaldırmak, yazarlarla kaynaşmak ve eğlenceli vakit geçirmek için bir ısınma zirvesi.

mekan dördüncü yıla da uygun bir şekilde dört. başlangıç saatini de dört yaparak, itü sözlük ve dört mucizesini garantiliyorum.

zirve güzelliğine geçersek daha önce hiç zirveye katılmamış yazarlardan bir tanesi hoşgeldin hediyesi olarak çift kişilik itü sözlük 4. yıl partisi davetiyesi kazanacak.

tüm halkımız davetlidir.

http://zirvetor.itusozluk.net/...
    (iao, 17.03.2008 00:06)
  2. yalnızca 4. nesil yazarların davetli olması gereken öncü zirve.
    (billie jean, 17.03.2008 00:09)
  3. birlikten güç doğar mottosuyla partinin yerini daha çok yeni yüzle bulmak isteyen zirve.
    (iao, 19.03.2008 20:53)
  4. bırakın ilk zirveyi, tanışmayı falan, sadece cafe dört'teki gillian anderson posteri ve ıslak kekler için bile gidilebilecek zirve.
    (noscho, 19.03.2008 22:49)
  5. iyi eğlenilecek, gülünecek, bol muhabbet edilecek bir zirve.

abi müzik çok yüksekti muhabbet edemedik diyeceklerin önce bu zirveye gitmesini tavsiye ediyorum kesinlikle.
    (pedagojik formasyon, 20.03.2008 17:38)
  6. bugün itibariyle sözlüğe adım atan yepyeni yazarları da şiddetle ve merakla bekleyen zirve. tekrar hatırlatmak adına ilk kez zirveye gelmiş yazarlardan biri itü sözlük 4. yıl partisi için bir adet çift kişilik davetiye kazanacak.
    (iao, 21.03.2008 21:23 ~ 21:24)
  7. gencinden yaşlısına, ispikçisinden ibrikçisine, eskisinden yenisine her yazarı bekleyen zirve.

evet, sen ekran başındaki!
    daha ne kadar soracaksın kendine "ben ne zaman bir zirveye katılacağım" diye.
    sen ve senin gibi gençleri bekliyoruz.
    (venom, 21.03.2008 22:28)
  8. bir aksilik olmazsa uğrayıp siftah yapmak isteyeceğim zirvedir.
    (freyr, 22.03.2008 00:42)
  9. iyi ki de katılmışım dediğim zirve. hem davetiyeyi de ben kazandım. anlattıkları fıs mıs da değil gayet sempatik insanlardır itü sözlük yazarları. hepsine teşekkürler!
    (powdered sugar, 23.03.2008 05:01)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook