whenu save   

adana çık aradan

1. nedir diye sormuş ukteci
    (bkz: orospu çocuğudur)

ücretsiz veya deneme sürümü programlarla birlikte gelen bir eklentidir. zırt pırt pencereler açarak reklamlar gösterir. ben kendisi ile bsplayer sayesinde tanıştım. şimdiye kadar kullandığım en güzel oynatıcı olan bsplayer'in son sürümleri de whenu save reklamları gösteriyordu artık. fakat her ne kadar kendileri biz spyware veya addware değiliz deseler de çoğu virüs koruma programı kendisini bu şekilde algılar ve direk siler. bu silinince de bsplayer madem sen benim reklamlarıma bakmıyorsun, ben de sana filmleri oynatmıyorum der ve çalışmayı reddeder. siz de ya bsplayer'i kurup virüs koruma programını devre dışı bırakmak ya da uyuz media player'a geri dönmek zorunda kalırsınız. allah'tan bsplayer'in eski sürümünü saklamışım da onu kurdum.
    (easy company, 09.04.2007 12:50 ~ 12:52)

2. bilgisayarın hardiskine izinsiz çöreklenen reklam unsurlu bir adware bozuntusudur, kendi çapında otomatik yönlendirmeler yapar bununla yetinmez su uyurken uyumaz siz entry okurken yada yazarken brows yaptığınız sitelerin ana fikirleri ile alakalı data gönderir kendi serverına akabinde bu ziyaret ettiğiniz sitelerdeki başlıklarla alakalı zort diye bir pop-up açmaya çalışır, otomatik update işlemlerinde de sorunlar yaşatır bünyeye.
    (gunship, 09.04.2007 13:30)
  3. bs player kullanmak isteyenin katlanmak zorunda olduğu, allahın belası spyware .heryerden ansızın çıkan, kapattıkça yeniden açılan reklam şeysi.beni ad-ware e yeniden muhtaç eden pis allahın cezası yapışkan gereksiz spyware.
    (quenya, 19.08.2007 14:38 ~ 14:39)
  4. bsplayer'ın eski sürümlerinin setuplarını bulup kullandığınızda bu allah'ın cezasından kurtulmuş olursunuz...
    (rasputin, 19.08.2007 14:51)
  5. aramaya inanılırsa ki bu arama genel net alemi için, hiç muhattap olunmayacak reklamımtrak bsplayer şesi.(nesi bilmiyorum) burda link verip repleri beklemekten büyük haz alırım ama wondrous'tan azar işitmek istemiyorum.
    (thisrock, 19.08.2007 14:52)