|
|
- enteresan nickli 4. nesil yazar. space tuşuna ihtiyacım yok mesajı veriyor. kendi kendime yeterim ben tadında.
- ispanyolca bilgisini sözlük kullanımına sunan yazar.çalışmalarının devamında başarı dilemek düşer bize de.
- (bkz: midnight tornado )" onmousedown="return bkc('1304934','+%60midnight+tornado%60+')">midnight tornado)
- hakkında, "girdiği yabancı dil kelimeleri türkçelerinin altına girse de, 'ispanyolca ev ne demektir?' diye merak ettiğimizde ev sözünün altından kolayca bulsak" diye düşündüğüm yazar.
- es un placer conocer alguien como el que puede comunicar tal bien en espanol!
bienvenido amigo!
ispanyolca'da onun kadar kendisini iyi ifade eden birini tanımak bir zevktir.
hoşgeldin dostum!
- çok iyi bir gitarist. hani whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove mı dave mustaine mi deseler tabi ki dave mustaine derim, yok daha neler! *
- an itibarıyla itüsözlük okuyucu ve yazarlarına ispanyolca öğreten yazar.
- londra hayranı müzisyen yazar kişisi. günün birinde tutup elinden tutup londra'ya götürülesi şahsiyet.
- ders çalışma konusunda karşılıklı olarak sorunlar yaşadığımız öğrenci yazar. bir türlü çalış(a)mayan dost kişi.
- nickini okumakta zorlandığım ve anlamını çıkaramadığım yazar.
(ceyus, 16.03.2008 12:00)
- yamulmuyorsam "saat gece yarısını vurduğunda, aşk arayışındayım" gibi bir anlamı olan nick.
- nickiyle bana elvis'i* çağrıştıran nesildaş yazar. zira hep elvis'in ağzından duymaya alıştığım rock around the clock adlı efsanevi bill haley şarkısında buna benzer bir ifade geçiyordu. yanılmıyorsam şöyleydi:
when the clock strikes twelve we'll cool off then,
start rockin' 'round the clock again.
we're gonna rock around the clock tonight,
we're gonna rock, rock, rock, 'till broad daylight,
we're gonna rock, gonna rock around the clock tonight
- nazikçe teşekkürlerimi sunduğum iyi yazar.*
(lolla, 07.04.2008 20:05)
- neden ben neden ben seklinde en tiz hıçkırık tonlamalarıyla gayet ve gayet iyi durumda olduğunu tahmin ettiğim müzik kulağını rahatsız etmek istemediğim daha bir sevgili yazar.*
(lolla, 07.04.2008 20:38)
|