west side story 

adana çık aradan

1. emrah ve seren serengil tarafından tekrar yorumlanan film. emrah versiyonu tam bir rezalet olmakla birlikte, orjinal filmde dans sahneleri çok kasmaktadır. fakat izlenesidir.
    (bkz. te adora maria )
    (bkz. jets versus sharks)
    (bkz. maria maria she reminds me of a west side story)
    (hepten aykırı, 22.05.2004 18:54)

2. babanızın vaktiyle çok sevdiği natalie wood'u izleme fırsatı
    (hepten aykırı, 22.05.2004 18:56 ~ 10.09.2007 00:24)
  3. istanbul devlet opera ve balesi tarafından sahnelenen, anita rolünde demet tuncer'i görmeyi beklerken ayça varlıer'i (bu arada bu ablamızın adı idobale.com'da ısrarla yanlış yazılmaktadır) gördüğüm ve (müzikale değil anita'ya) bayıldığım müzikaldir. bir de tabi müzikali sahneye koyan altan günbay amcanın (ki kendisi son seçimlerde bahçeşehir belediye başkanlığına aday olmuş ve diğer iddialı aday olan şafak karaman kişisiyle rekabet etmiştir, bilenler bilir, sonuç: ikisi de kaybetti) sensey modunda fotoğrafı ve altındaki we are the best yazısını taşıyan perde olayına bayılmışımdır, öyledir böyledir.
    (excalibur, 10.12.2005 18:16 ~ 10.07.2008 22:45)
  4. geçen yıl sahnelenmeye başlanmış ve bu yıl metroda afişleri boy göstermiştir. (not: metro reklamları profili açısından sevindirici bir aykırılık taşıyor.) müzikalde riff rolündeki amcamız tanju yıldırım takdirimi kazanmıştır, kendisi ayrıca arjantin kökenli bir müzik aleti olan band-o-neon çalmaktadır.
    (lupin, 10.12.2005 22:06)
  5. kaç aydır gitmek için fırsat yaratmaya çalıştığım, sabırsızlandığım, dün akşam nihayet gidip, malesef hayal kırıklığına uğradığım müzikal.benim için en büyük hayal kırıklığı (tahminime göre) tony rolünde çıkmasını dört gözle beklediğim gözyaşı çetesinin cevahir'i yetkin dikinciler'i görememekti!müzikali çok sert eleştirenleri duymuştum ama benim yine de umudum vardı; cevahir yerine bambaşka bi adamı görünce tüm umutlarım yıkıldı!!(bu fikri kafama sokanlar utansın...)yine de hakkını yememek lazım, tony ve (özellikle de) anita çok iyiydi.
    (pennywise, 15.11.2006 20:17)
  6. natalie wood'u büyük üne kavuşturan, bernardo rolünde oynayan george chakiris ve sevgilisi anita'yı canlandıran rita moreno'nun oscar almasını sağlayan bol ödüllü müzikal. filmi seven her babanın kalbinde o dönem kendi maria'sı olurmuş rivayetlere göre.
    (iao, 01.01.2007 22:47)
  7. (bkz: west side)
    (neo, 15.02.2008 22:28)
  8. (bkz: @2540007)
    (cerceve, 10.07.2008 22:38)
  9. bir merkez-varoş müzikaliydi.
    finali getiren sustalıdan geriye, sadece "sus" kaldı...
    (cohen, 10.07.2008 22:39)