itü sözlük radyosunda karşılaştığım şirin mi şirin yazar. ortama dağıttığı neşeden ötürü saygı duydum, fantastik yemek tariflerime biraz olsun kulak verdiği için hayret ettim.
kendisiyle blind guardian konserinde tanışma fırsatını buldum.. ben seni bulurum demişti bi gün önce merak etmiştim aslında acaba farketmedi mi beni derken tam ben biletleri alacakken geldi karşıma.. şeker bi kızdı guardian ateşiyle kavrulmuş bir masumluktu adeta. yaşça benden küçük fakat içinde çoğu insandan fazla olgunluk olduğunu bildiğim bi insan.. ters bi zamanda gelmişti aslında uzun uzun konuşamadım telefonum çaldı bilet almak zorunda kaldım ilgilenemedim kusuruma bakmasın. abimle geldim dedi gitti yanımdan sonra birkaç defa daha gördüm
vipten kafamı geriye çevirdiğimde gördüm tekrar bana sormuştu nası girdin sen 40 milyon vermemiş miydin diye ben de yaa yaa diye cevap verdim biraz da artizliğimden. yalnız gelmiş olsaydı onu dışarda komazdım derken zaten gerekli hamleyi yapmış olduğunu öğrendiğim için mutluyum o da hansiye yakın olmayı hakediyor.. seninle tanıştığıma memnun oldum saygıdeğer bard'ım!!
rondo reklamındaki hatun kişiden çıkıp hatun ile rondoyu bütünleştirmeyi aklına koymuş bir gün bunlardan bir sepete doldurup noel babanın elini öpme macerasına farklı bir boyut kazandırmak üzere hazırlıklara başlamak üzere olduğunu umduğum okuduğum en çalışkan ve dördüncü nesil olmasına rağmen bu kadar kısa sürede bine yakın girisinde nicelikle beraber her birisinin içinde nitelikte barındıran,metalcinin tanımında işte bütün mesele bu dedirten ve metal özentilerinin kendilerine yakıştırdığı bu sıfatı hurdacıdan farklı görmeyen,olası metal üniversitesinde blind guardian kürsüsünde ders vermesini umut ettiğim,aşkın tarifini bir insan nasıl müzik ile açıklarki sorusuna en büyük yanıt olabilecek,opeth hakkında sezen cumhur önal tadında yazabilen ve yardırabilen,bir kadındaki en güzel şeyin kadın sesi olduğu hipotezimi bir travestiye verilebilecek en güzel hediyenin kadın sesi olduğunu yazması ile teoreme çeviren,sadece lotr ile kalmayan silmarillion da okumuş orta dünya tarihi üzerine yaptığı çalışmalar ve yöneticilikteki başarıları ile tolkien tarafından orta dünyaya hakim ve vali olarak atanmış yazılarını severek okuduğum weird-i azam lola paşa.
müzik desen anlamaz, estetik desen uzaktan yakından ilgisi yok, hoş sohbetlik desen yanına bile uğramamış, nemrudun önde gideni bir insan demeye dilim varmıyor. halbuki bu yöntemle nick altı giri konseptine yeni bir soluk getirecektim, sonraki paragrafta aksi istikamette şeyler söyleyerek. yapamadım, elim gitmedi.
daha cici nick altı girileri hakettiğini düşünebilir kendisi, haklıdır da. kısfmet deriz biz de ne yapalım.
annesi azshara çilek güzeli, babası en baba druid of the talonlardan biri, büyük büyük annesi teldrassil kaplan yarışlarında beş defa yok yok on defa night elf cumhurbaşkanlığı kupasını kazanmış, 1980 şubatında kalimdordan türkiye'ye göçmüş dünyadaşım. gerçi ben azerothluyum o ise kalimdorlu, ayrı kıtaların insanlarıyız ama atalarımız aynı dünyada burning legion'a karşı omuz omuz savaşmış. iyi ok atmasının yanında istanbul gecelerinde kötülerle mücadele ettiğini düşündüğüm süper kahramandır kendisi. buna rağmen bana niye cursed of silence atıp dotada yenilmemi istiyor anlamış değilim, heralde o kadim geçmişine rağmen ona noob dediğim için olabilir. demez olaydım. bir daha demicem söz.
sözlüğün hayatıma daha doğrusu msn listeme kattığı güzel insanlardan biri. bazen hiç konuşmadığım, bazen de saatlerce muhabbete daldığım, ne zaman ne tepki verebileceğini çok kestiremediğim ama durumun bu şeklinden aslında memnun olduğum bir garip siber arkadaş.
hakkında bişeyler yazmak için epey düşünmek gerek heralde şeklinde bir düşünceye sahibim bu kişi ile alakalı. yoksa yazardım şimdiye bi ton şey. "şu girisiyle beni mest eden" "şu hareketiyle beni benden alan" diye. ama dediğim gibi her zaman böyle düzgün insanlara rastlanmadığı için düşünmeden yazmak, ezbere yazmak ayıp olurdu. yazıları okunası bu kişinin müzik zevki ve sesi de ayrı bir güzelmiş şeklinde duyumlar aldım , müzik hususunda tamam katılıyorum ama sesi görücez zamanla
sonuç olarak kıymeti bilinmesi gereken insanlar arasındadır.