|
|
- last fm sayesinde tanıştığım blind guardian sayesinde tanışmayı planladığım beni immo-melkor nickiyle tanıyan arkadaş.
yılların editi: tekrar okudum yazdığımı da kafam iyiymiş heralde? 3 defa tanışma içeriği geçmiş. çok enteresan, çok garip.
- last fmci.
- istanbul teknik üniversitesi konusunda yazdığı mesajda yaratacı bir dehanın tüm izlerinin görülmesi mümkün yazardır.
- the godfather sevgisiyle dolu bir yazar.
- itü sözlük radyosunda karşılaştığım şirin mi şirin yazar. ortama dağıttığı neşeden ötürü saygı duydum, fantastik yemek tariflerime biraz olsun kulak verdiği için hayret ettim.
- asl çekmemle başlayan, beni cibiliyetsizlere eklemesiyle hazin bir son bulan bol mesajlı, 3-5 dakikalık son maceramın başrol oyuncusu.*
(hector, 31.03.2007 02:21 ~ 02:23)
- (bkz: kadrolu renk tespitçisi)
- (bkz: that's cool)
- aynı frekansta anlaşabildiğim nadir kişilerden.
- nick altı girilerinin yazarları mutlu ettiğini düşünen benim gibi bir helloween hayranı.bu girimden sonra mutlu olacağını tahmin ediyorum ayrıca..
- (bkz: tanımam etmem)
- gün itibariyle ağlama duvarım olmuştur. hem kibar hem ağlak biliyor beni. hayırlısı.
- rondo reklamındaki hatun kişiden çıkıp hatun ile rondoyu bütünleştirmeyi aklına koymuş bir gün bunlardan bir sepete doldurup noel babanın elini öpme macerasına farklı bir boyut kazandırmak üzere hazırlıklara başlamak üzere olduğunu umduğum okuduğum en çalışkan ve dördüncü nesil olmasına rağmen bu kadar kısa sürede bine yakın girisinde nicelikle beraber her birisinin içinde nitelikte barındıran,metalcinin tanımında işte bütün mesele bu dedirten ve metal özentilerinin kendilerine yakıştırdığı bu sıfatı hurdacıdan farklı görmeyen,olası metal üniversitesinde blind guardian kürsüsünde ders vermesini umut ettiğim,aşkın tarifini bir insan nasıl müzik ile açıklarki sorusuna en büyük yanıt olabilecek,opeth hakkında sezen cumhur önal tadında yazabilen ve yardırabilen,bir kadındaki en güzel şeyin kadın sesi olduğu hipotezimi bir travestiye verilebilecek en güzel hediyenin kadın sesi olduğunu yazması ile teoreme çeviren,sadece lotr ile kalmayan silmarillion da okumuş orta dünya tarihi üzerine yaptığı çalışmalar ve yöneticilikteki başarıları ile tolkien tarafından orta dünyaya hakim ve vali olarak atanmış yazılarını severek okuduğum weird-i azam lola paşa.
- yaklaşık üç sene sonra roketle uçacağını tahmin ettiğim kişi.
- annesi azshara çilek güzeli, babası en baba druid of the talonlardan biri, büyük büyük annesi teldrassil kaplan yarışlarında beş defa yok yok on defa night elf cumhurbaşkanlığı kupasını kazanmış, 1980 şubatında kalimdordan türkiye'ye göçmüş dünyadaşım. gerçi ben azerothluyum o ise kalimdorlu, ayrı kıtaların insanlarıyız ama atalarımız aynı dünyada burning legion'a karşı omuz omuz savaşmış. iyi ok atmasının yanında istanbul gecelerinde kötülerle mücadele ettiğini düşündüğüm süper kahramandır kendisi. buna rağmen bana niye cursed of silence atıp dotada yenilmemi istiyor anlamış değilim, heralde o kadim geçmişine rağmen ona noob dediğim için olabilir. demez olaydım. bir daha demicem söz.
- sözlüğün hayatıma daha doğrusu msn listeme kattığı güzel insanlardan biri. bazen hiç konuşmadığım, bazen de saatlerce muhabbete daldığım, ne zaman ne tepki verebileceğini çok kestiremediğim ama durumun bu şeklinden aslında memnun olduğum bir garip siber arkadaş.
- demons and wizards sever bir yazarmış. tebrik ediyorum kendisini.
(hemen düşündüm yazdım bunu)
- "hoş sohbet pegzel muhabbeti olan duygu insanı, sevgi kelebee... "
bu sözleri sözlük içersinde 7/24 mesai yapanlar ile sözlük semalarından sortiye geçmeye hazırlanan albatros kuşları misali çaylaklık döneminin bitmesini bekleyen taze yazarlar dahil olmak üzre her itü sözlük yazarı için sarfedebilirsiniz.
yalnız bu yazar hakkında kesinlikle yapılmaması gereken 3 şey var.
-----------------attention s'il vous plaît- air france uçağı,2007 (alıntı olmadığı halde yabancı kelime kullanımı gerekçeli ispiyona girdiği için bu kısımı silmek yerine air france hosteslerinden birinin üzerine yıktım. kendisinden özür dilerim.)-----------------
1- "@rerörerö aşsdlkasşlkdşlask koptum mnskym... nası geçirmişin la bebelere ? :)" şeklinde mesaj atmayın. beğendiğiniz giriyi "@rerörerö gayet başarılı bir çalışma olmuş. zat-ı alinizi tebrik eder, saygılarımı sunarım." şeklinde dile getirin.
2- "şş hocu.. zirve nasıldı ? hatun durumları nasıldı? geniş katılımlı zirveye gitsek hatun düşürebilir miyiz?" türü konuşmalardan sakının. sorularınız daha ziyade müzik, yaşam ve alternatif brunch mekanları üzerine olsun. kendinizi yakmayın, yaktırtmayın...
3- "lan kanka. sende jenna jameson var mı lan? karşılığında tera patrick ile chasey lain veririm. full hemde. 10 dvd... hade be kanka :) haber bekliyorum." şeklindeki isteklerinizi adult forumlarda dile getirin. bu yazar üzerinde bırakacağınız etkinin +abazan ya da -abazan değerlerine dışarıdan müdahale etmeyin.
-----------------merci beaucoup air france uçağı,2007 (inat değil mi mk.)-----------------
işte böyle bir yazardır kendileri. ayrıntılı bilgi için (bkz: http://www.itusozluk.com/...) adresini kullanarak slm nbr asl pls tşk parolasıyla irtibata geçebilirsiniz.
- bir haftada üçüncü kez apışıp kalmama* neden olan yazar. kendisiyle 50'nin * düzenlediği ince bellide çay içip kupa asına çakıyoruz zirvesinde tanıştım. lakin tanışmamız bi' garip oldu. bir flashback yapalım hemen zirve öncesine
-------------flashback-----------
daha zirveye gelmekte kararsızım gelenlere baktım ronn, barfilozofu, kkadirr1989, şizofren ev kedisi, strident falan var tanıdığım yazarlar arasında bir de chatte konuştuğum weirdlola var. dedim çok baba adamdı bu ya hu. gelelim bari tanışırız. hem diğer arkadaşları görürüm falan. ben de butonuna abandım.
-------------flashback-----------
zirvenin olacağı kafeyee gittim baktım kadir orada bana el sallıyor gitim falan herkesle tanıştım öpüştük, el sıkıştık falan.. sonra batak oynayacaklar, okey oynayacaklar ayrılsınlar dedi. orta yuvarlagin rakip yari alana bakan dilimielini masaya vurdu "biz dördümüz *** okey oynıcaz, karşı çıkanın kafasını duvara sürterim" dedi. başımız öne düştü mecburen gittik masaya. daha masada bulunanlardan dilim* hariç tanımıyorum kimseyi. okeye başlamadan önce bari tanışalım dedim. solumd duran elemana sordum nickini söyledi topiş falan anladım ilkinde dedim abi anlamadım sonradan tosbağadan tosbiş olduğunu öğrendim (umarım dıoğru yazıyorumdur). sonra sağımda duran güzel mi güzel bayana geldi nickini sordum "weirdlola" dedi durdum öylece bir daha sordum "weirdlola" dedi. o anda neler hissettiğimi kelimelere dökmek zordur (hadi deneyelim, bari) hep aklımda weirdlola saçları 3 numara olan top sakallı 180 boylarında bir abi olarak görürdüm. abi falan dediğimi hatırlıyorum chatte. yıkıldım desem yeridir. ne oluyoruz bu bir şaka mı falan oldum. * yok gayet karşımdaydı weirdlola ve bir bayandı. bu bir hafta üçüncü kez dumur oluşumdu ve üçünde de aynı olay (bu hafta 3 yazarla erkek diye tanıştım hepsi de kız çıktı sözlükte bayan yok diyenlere selam ederim). oyuna başladık ben hala şok içersindeyim ellerim titriyor oyuna konsantre olamıyorum zar zor ilk oyunu benim açmamla kazandık. sonra şizofren ev kedisi teşrif etti. o da benim gibi düşünmüş bugüne kadar. masadakileri tanıştırdım "weirdlola" dedim adam yıkıldı. olduğu yere çöktü ellerini başının arasına falan aldı, dedim abi geçti ben de zor atlattım ama napalım böyleymiş dedim şizo ise "abi ben seni sahilde bira içip, çekirdek çıtlayacağımız biri olarak düşünüyordum, hatta kız avına falan çıkacaktık" dedi yıkılmıştı su, kolonya falan kendine zor getirdik.. akşam üstü bile hala "şakaydı dimi lan bu" falan diyordu..
yeniden okey masasına dönersek okey oynamayı bildiğini pek söyleyemeyiz, 12 13 1 2 3 şeklinde per yaparak oyunu açmaya çalışmıştır. bizim çirkefliğimiz (ortağım dilim'le) sayesinde oyun iptal olmuştur. ayrıca süper bir hareket yapıp dilim'e okey atmıştır (yeşil 3) ve dilim almamıştır, o anda kopmuşuzdur zaten. okeyi unutmuş olma olasılığı oldukça büyüktür "uzun süredir oynamıyorum, kusura bakmayın" diyerek gönlümüzü almıştır. sonuçta oyundur diyerek muhabbete dalmışızdır. okey oynarken de bir yandan konuşuyorduk. fantastik öğelere merakı hat safhada. müzik konusunda ise pek konuşamadık lakin nick altını okuduğum kadarıyal fantastik power metal hastası gibi görünüyor. blind guardian ve demons and wizards dinliyormuş bunlar eksileridir kanımca. kendisine rhapsody albümlerini öneririm.
son olarak ise zirvedekiler olarak bir kırgınlığımızı söylemek isterim. daha oturup poker, tavla, briç oynayacakken erkenden kalkıp gitmeleri, bizi satışa getirmeleri olmamıştır. bizden ayrılıp gidip taksim'de içmişler.( dilim sen yok musun ahh) hiç olmamıştır, zirvedekilerin kalpleri burkulmuştur. bizleri beğenmediler diye iki saat emo'ya bağlamışlardır. zor kurtardık çocukları. velasıl kelam bir dahaki zirvede daha çok zaman geçirmek dileğiyle. ha benim için weirdlola 3 numara saçıyla, top sakalıyla, delikanlı, babacan bi' abidir. weirdlola'yı zirvelerde mutasyona uğrayarak hoş bir bayana dönüşen yazar olarak kabul edeceğim..
- msn konserleri serisinin ilkini bugün gerçekleştirdi lolam dinleyicisi de bendim neksel. sesi de güzel playlisti de süper mutlu oldum lan durduk yere bunu da buraya yazdım neden? bilmem öyle içimden geldi. seviyorum. yirim.
- (bkz: murat boz) *
- kendisi ne zaman ciddi ne zaman taşak geçiyor anlayamıyorum. bu özelliği sebebiyle çok ürkütüyor beni. mesaj falan atmadan önce iki kere düşünüyorum. mesajı yazarken de iki kere düşünüyorum, bir açığımı bulup ağzımı burnumu dağıtmasın diye. genelde dağıtmıyor ama. kendisine mesaj atacak olan arkadaşlar korkmasınlar. ama rehavete de kapılmasınlar. belli olmuyor sağı solu. sanırım.
- (bkz: kitlek)
anladı o anladı.
|