kapıda ödeme seçeneğiyle kredi kartı kullanmaktan tırsanlara ilaç gibi gelmiş alışveriş sitesi. teslimatları oldukça hızlı, müşteri hizmetleri deseniz bir maila 2-3 saat içinde cevap verecek kadar aşmış. ilerde bozulmazlar inşallah.
son çıkan popüler oyunları uygun fiyatlara satarak türkiyedeki orjinal oyun piyasasını canlandırmaya gayet eden bir web sitesi. ama yinede günümüz ekonomik şartları için yeterli değil çabaları tabiiki. yinede takdir edilecek bir iş yapıyorlar.
alışverişin web adresi, gerçekten güvenilir bir site. defalarca alışveriş yaptım, hiç bir terslik gelmedi başıma. hepsiburada.com da saçımı başımı yolduracak olaylar yaşadıktan sonra işte budur dememe sebep olmuştur weblebi.com. müşteri temsilcileri hızlı, teslimat hızlı, şu anda yaptıkları gibi peşin fiyatına 15 taksit kampanyalarıyla çok cazip bir alışveriş sitesi.
toplama pc yapacakların son tercihi olması gerekmektedir zira istediğim pc bileşenleri'nin sadece 2 tanesini bulabildim ilk tercih olarak sanalmarketim olmalı her istediği mi buldum iyi stokları var takdir ettim teşekkürler sanal marketim
her site için bir sürü şikayet,beğenmemezlik vardır ama bu site işin tadını kaçırmıştır.amaçları müşterilerin paralarını hesaplarında işletip para kazanmaktır.bunu nasıl mı yapmaktadır.hemen açıklayayaım;
-öncelikle stok diye birşeyleri yoktur.sipariş üzerine anlaşmalı firmalardan malı istetirler ama onların elinde o üründen olup olmadığına dair hiçbir fikirleri yoktur.bu da üünün temin sürecininin iyice tavan yapmasını sağlar.
-sipariş verdiğiniz zaman günlerce "üretici firmadan ürün bekleniyor " denir.iptal ettirmeye çalışırsınız ama ne telefon ne mail yoluyla ulaşabilirsiniz.(bu arada paranız onların hesabında değerine değer katmaktadır)
-şikayet siteleri,defalarca atılan mail sonrası ulaşırsınız ve paranızı iade edeceklerini söylerler size ama bu son değil yeni bir başlangıçtır.yine şikayet siteleri ve maiiler aracılığıyla zar zor ulaşırsınız .en sonunda paranızı alırsınız ama uğraştığınızla kalırsınız.bu işlemler sipariş verdiğiniz günden itibaren 1 ay sürebilir.
normal sitelerden gelen şikayetler 3-5 gün geçiktirme ile sınırlıdır ama bu sitede bu olay 3-4 haftaya varan günlerdedir.tavsiyem bırakın alışveriş yapmayı toolbarınıza ismini dahi yazmayın bu siteyi.daha fazlası için: http://www.sikayetvar.com/...