gönderilen cam'ın kabul edilmesi.. beklenmesi.. görüntünün beyazdan doğal renklere doğru açılıp netleşmesi.. şaşırılması.. zenci olması.. saç modelinin değişmiş olması.. onu o tanınan modelle görmek istemesi.. makyaj faktörünün öneminin anlaşılması.. hayal kırıklığı yaşanması.. sonra muhabbetin koyulaşması.. rihannadan bir müslüm baba şarkısı istenmesi.. "apacayipmiş hocam ya" düşünmesi.. zenci kovalaması..
reklamdır. hemen atlamayın. birazdan açılacaktır o kamera.
o değil de bana hep nivea'nın koltuk altı stick reklamı denk geliyor.
msn bana bir şeyler mi anlatmaya çalışıyor acaba...
-neden rihanna?
+bizim ailede rihanna'ya pek ehemmiyet verilir. veletliğimden itibaren mütemadiyen kendisinin şarkılarıyla yetiştirildik. yazları muhterem paşa babam ile rihanna'daki yalıya gider balık avına çıkardık. bahçemiz her cinsten rihanna çiçekleri ile bezeliydi, şimdiyse heyhat o güzelim bahçeyi ayrık otları dikenler bürüdü. biz her kahvaltıda bir rihanna'yı sütle çırpıp içerdik azizim. biz yağmurlu günlerde umbrellasız sokağa çıkmazdık. dolayısıyle rihanna benim için tutkulu bir aşkın resmidir
-çok iyi anlıyorum efendim
kuvvetle ihtimal video kayıttır. sizi kekleyerek web camda çeşitli görüntüleriniz kaydedilirve uzak doğu piyasasına "turkish guy on web cam" şeklide sunulur.