belki ilginizi çeker
  1. · webcam açan kızın tahta çıkması
  2. · webcam
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · geniş aile
  3. · author
  4. · yılmaz özdil
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · bekareti kaybetmeden seks yapmanın sırları
  9. · seksi fotoğrafları için tıklayınız

webcam açan kızın rihanna çıkması  

1. gönderilen cam'ın kabul edilmesi.. beklenmesi.. görüntünün beyazdan doğal renklere doğru açılıp netleşmesi.. şaşırılması.. zenci olması.. saç modelinin değişmiş olması.. onu o tanınan modelle görmek istemesi.. makyaj faktörünün öneminin anlaşılması.. hayal kırıklığı yaşanması.. sonra muhabbetin koyulaşması.. rihannadan bir müslüm baba şarkısı istenmesi.. "apacayipmiş hocam ya" düşünmesi.. zenci kovalaması..

not: başlık başa.
    (smv66, 27.07.2008 21:25 ~ 10.08.2009 19:29)
  2. espri anlayışından ötürü ,tek tıkla şahsın emesenden uçurulmasıyla vuku bulacak olaydır.
    (moonchild, 27.07.2008 21:28)
  3. reklamdır. hemen atlamayın. birazdan açılacaktır o kamera.
    o değil de bana hep nivea'nın koltuk altı stick reklamı denk geliyor.
    msn bana bir şeyler mi anlatmaya çalışıyor acaba...
    (usako, 27.07.2008 21:58)
  4. (bkz: çölde vaha bulmak)
    (vgarter, 27.07.2008 22:16)
  5. ben brad pitt olduğum için şaşırılmayacak olaydır.*
    (lord hypnos, 27.07.2008 22:25)
  6. -neden rihanna?
    +bizim ailede rihanna'ya pek ehemmiyet verilir. veletliğimden itibaren mütemadiyen kendisinin şarkılarıyla yetiştirildik. yazları muhterem paşa babam ile rihanna'daki yalıya gider balık avına çıkardık. bahçemiz her cinsten rihanna çiçekleri ile bezeliydi, şimdiyse heyhat o güzelim bahçeyi ayrık otları dikenler bürüdü. biz her kahvaltıda bir rihanna'yı sütle çırpıp içerdik azizim. biz yağmurlu günlerde umbrellasız sokağa çıkmazdık. dolayısıyle rihanna benim için tutkulu bir aşkın resmidir
    -çok iyi anlıyorum efendim
    (turkuaz, 28.07.2008 12:02 ~ 12:03)
  7. kuvvetle ihtimal video kayıttır. sizi kekleyerek web camda çeşitli görüntüleriniz kaydedilirve uzak doğu piyasasına "turkish guy on web cam" şeklide sunulur.
    (constantinopole, 28.07.2008 12:15)
  8. normaldir.kendisi mütevazı bi insan.öyle açmam dur saçımı toplayayım falan demiyor.

yaz şimdi;

rihanna20f@hotmail.com

kolay gelsin.
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 29.09.2008 20:54 ~ 20:54)
  9. (bkz: bir yerden gözüm ısırıyor)

muhtemelen webcam davetini chris brown göndermiştir.aslında böyle bile saçma sapan bi iş bu..
    (bkz: webcam fantazileri)
    (acımadıki, 29.09.2008 20:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil