washington dc   

adana çık aradan

1. amerika birleşik devletlerinin başkenti...
    (where is my mind, 09.05.2004 14:00)
  2. (bkz. washington district of columbia)
    (wiechy, 28.06.2004 20:29)
  3. fbi binasının önünde durup mal gibi fotoğraf çektirmeye kalkarsanız etrafınızın 30 saniye içinde 8-10 tane polis tarafından sarılacağı ve fotoğraf makinanızın bütün fotoğraflarının birer birer kontrol edileceği, eğer birde bu fotoğrafların arasında herhangi bir köprü fotoğrafı varsa ve göt korkusuyla tepkimeye girmiş heyacan sebebiyle yarım yamalak çıkan ingilizcenizle de "ben bir turistim ve böylesine devasa bir köprünün fotoğrafını çekmemden daha doğal ne olabilir ki" gibi bir cümle ile kendinizi ifade edemiyorsanız hayatınızın en yusuf anlarını yaşayabileceğiniz, adamların sizin bu sapsarı şabalak suratınızı görüp "bu adamdan terörist falan olmaz, az daha sıkıştırırsak altına sıçacak" diye acıyıp bırakmaları ile sonlanacak 10-15 dakika ile hayatınızdan 10-15 yıl götüren şehir.
    (tresca, 02.01.2007 18:00)
  4. bugün itibariyle çoğu bar ve restorantlarda sigara yasağı uygulaması başlatılmıştır.örnek alınasıdır...
    (youversusme, 02.01.2007 18:03)
  5. abd nin başşehri. white house'ın bulunduğu kent.
    (paratoner, 02.01.2007 18:37)
  6. georgetown(nehir kenarı),dupont circle(gay mekanı) gibi mekanları görülmeye değerdir,pentagon dc'de sanılsa da aslında arlington-virginia'dadır ama gerek metroyla gerekse yürüme olarak dc'ye çok yakındır.capitol binası ilk başta insana beyaz saray gibi gelir çünkü ondan çok daha görkemli bir görüntüsü vardır.jefferson,lincoln,washington gibi önemli kişileri hatırlatacak binalar buradadır.uzay,dedektiflik,resim müzeleri ve diğer tarihi müzeleriyle ünlüdür.gökdelen bakımından fakir bir şehir olsa da binaları son derece düzgün,bakımlıdır ve son derece temiz bir şehirdir,gerek caddeleri gerekse insanları bakımından.
    (niketre, 05.01.2007 17:23)
  7. (bkz: mordor)
    (deniz büyücüsü, 14.02.2007 19:58)
  8. her ne kadar amerika'nin başkenti olsa da amerika'da suç oranları en yüksek 2. şehirdir. kardeşim daha kendi başkentini koruyamayan bir ülke dünyayı nasıl kurtaracak.

(bkz: hasta etmeyin adamı ulan)
    (bkz: giri girerken cinnet geçirmek)
    (diesel, 03.06.2007 21:06)
  9. insanlığın en ilkel avcı-toplayıcı türlerinin şu anda yaşadığı bir derebeyliktir.
    insanlık halen böyle bir kara deliğin nasıl oluyor da var olduğunu çözememiş ve sürekli olarak gönderilen bilim adamlarının çelişkili raporları karşısında çaresiz kalmıştır. bir diğer jura devri klanı için:
    (bkz: new york)
    (hell guardian, 02.08.2007 04:00 ~ 04:00)
  10. onu bunu bilmem de bu şehri ankaraya benzetiyorlar ya anlamıyorum onları. burası düpedüz istanbul kardeşim. yada benim gezdiğim kısımları bana istanbulu hatırlattı. potomac river istanbul boğazını anımsattı bana. ozellikle sahildeki balık restorantları.
    sonra georgetown muhiti benim gibi durham dan gelen birisi için cennet gibi geldi. kalabalık, hareket, eğlence herşey var burada. üstelik insanlar elit belli oluyor. restorantların da yer bulunamıyordu ben oradayken. m street diye bir caddesi var tıklım tıklım. insanın içi kıpır kıpır oluyor burada.
    sonra müzeler şehri denilebilir buraya kesinlikle. onlarca müze var coğuda bedava üstelik.
    sevdim kısaca, tavsiye ederim herkese.
    (minik kus, 17.10.2007 01:39)
  11. metrosunda olan onlarca bilet makineleri ile ilgimi çeken abd nin başkenti. her durakta gideceğiniz yere ne kadar fiyata gideceğinizi gösteren levhalardan fiyatı öğrenip makinelere o kadar para yükleyerek gidiyorsunuz. metrosu eski ama oturacak yerleri yumusak. bizde olsa şehir eşkiyaları delik deşik ederdi eminim oraları. birde buranın metrosunda bileti çıkarken de geçiriyorsunuz turnikelerden yani çifte kontrol var.
    (minik kus, 09.01.2008 18:17)
  12. erkeklerinin ya evli, ya eşcinsel ya da hükümet için çalıştığı şehir.
    (stylebrisbane, 09.06.2008 15:13)