belki ilginizi çeker
  1. · 1 mayıs olmaya devlet cihanda zirvesi
  2. · 2005 yılının en beğenilen girileri
  3. · lisede yapılan hayvanlıklar
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  3. · yılmaz özdil
  4. · geniş aile
  5. · domuz gribi
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  8. · liseli serap intihar etmiş efsanesi
  9. · kalem çevirme yarışması

wary  

1. hayatımda gördüğüm insanlar arasında bilgisayar ve oyun muhabbetini en tatlı yapan kişi,yeni arı.engin bilgilerini itüsözlüğe aktarmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
    (battal boy cekirge, 10.04.2005 22:32)
  2. akıl , mantık sahibi az bulunur dostum. resme de yetenekli , muhabbeti de iyi, mühendis olası sol beyinli arkadaşım. kolay o kolay felsefinin yükselen çekirgesi. sözlük ortamında bile fark ediliyor ,helal yani.. adam olun böyle olun kardeşim.. heeyt..
    (fizalya, 24.04.2005 20:12)
  3. gizliden gizliye,hunharca organize ettiğimiz zirveye katılacak insandır.takip ettiğim kadarıyla enternasyonel,sığ beyinlı olmayan bir yazardır.tanımam,ama tanışacağız.
    (close2death, 24.04.2005 20:14)
  4. underground zirve'deki kendine has insandı.benim durmayan çenemden dolayı pek bir konuşma fırsatı vermedim kendisine.zirveden fizalya ile erken ayrılmalarından sonra oturduğu rahat yere bir güzel atıp taşşak kebabı yapmışımdır..

yine bir gün bir yerlerde doyumsuz muhabbetler dileğim vardır kendisiyle.
    (close2death, 02.05.2005 18:08)
  5. uyuz ve arızalı bi insan olsa da dosttur kendileri...

edit: az once bana verdiği ayarla arızali olmadığını kanıtlamış kişidir kendileri, iyidir bu adam, kraldir; sevelim, koruyalım.
    (keepawayfromchildren, 28.12.2005 05:13 ~ 22:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil