belki ilginizi çeker
  1. · ben sizin sikik mesihiniz değilim
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · domuz gribi
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · yaran diyaloglar
  7. · thierry henry
  8. · olmak ya da olmamak
  9. · fenerbahçe nin ligden çekilmesi durumu

wamdoka  

1. (bkz: nesildaş)
    (slave of pain, 14.05.2009 15:18)
  2. bir sözlük kullanıcısı.

şimdi efendim sevgili laein'e yazdığı entariden bölümler izleyeceksiniz burada, şpoylır var buradan sonra.

i) neyse ben şu alttaki yazıdan şunu anladım, o ve beraber olduğu, hareket ettiği, neyse artık işte mesajlaştığı insanlar harbiden gereksizmiş. wondrous'un yazdığı yazdığı ne kadar gereksizse, bencelerle olan, onların varlığı da o kadar gereksiz, hatta rahatsız edici. bunları da alttaki yazıda kopyaladığı nick altlarından anladım. kaç yaşındasınız cidden? her nick altına istediği salaklığı yazmayı özgürlük mü sanıyorsunuz?

teallam ya! bak arkadaşım yeni gelmişsin 100 entryin var, bilmiyorsan söyleyeyim başlık yanında çıkan ünleme basınca yazılanları görmeyebiliyorsun, ayrıca cibiliyetsizler diye bir şey var ona basınca da sanıyorum ki yazarın hiç bir entrysine rastlamıyorsun, rahat ol o konuda. gereksiz olduğumuzu nick altlarından anlamış, başka türlü anlasa iyi olurdu, böyle anlamasını sevmedim. evet istediğini yazmak özgürlüktür, salaklık görecelidir, bunu bil istedim.

devam ediyorum;

ii) "düzenli bi hayatı var" "yirmi birinci yüzyılın en büyük gayi" "sibel kekilli'nin oğlu olmak", v.s, böyle onlarca nick altını yazıp, bir de bu yazdıklarını savunup kendine önemli biri havası vermeye çalışmak nasıl bir beynin ürünü hayret. eğlenmek için yazıyorlamış, aslında çok kültürlü insanlarmış. arkadaşsanız eğlence anlayışınızda bir tuhaflık var, birbirinize küfredip eğleniyorsanız, bunu biz görmek zorunda değiliz. herkesin eğlence anlayışı sizin gibi geniş değil. ayrıca komik de değilsiniz. "düzenli bir hayatı var", bilmem ne, sırf yazmak için yazıorsunuz, solda çıkalım diye, cidden bu kadar mı yoksunuz, gitmiyor bir şeyler, ilgiye ihtiyacınız var.

ulan kültürlü olduğumuzu kim iddia etti arkadaş nerenizden sallıyorsunuz bunları anlamıyorum. yazdıklarımızı savununca da önemli biri havası vermeye mi çalışmış oluyoruz. burada da belirtelim görmek zorunda olmadığın şeyleri görmeme hakkın var, onu şey yapabiliyorsun burdan, rahat ol. espri anlayışının bizim gibi olmaması da üzücü, böyle güzel oysa ki. kısfmet işleri hep bunlar. ipler senin elinde adamım, biz başka şeyler tutuyoruz.
    (alexander supertramp, 09.07.2009 16:23)
  3. 6. nesil hoş gelmiş yazar, önce bir yeni gelen yazarları güzel ağırlamak gerekir arıdından ne söylemek istiyorsan hakkında yazarsınız. ben hepimizin sesi olduğu için ve demek istediklerini güzel bir uslupla anlattığı için kendisine teşekkür etmek isterim. ideal sözlük yazarından bahsediliyordu ''bence'' ideal sözlük yazarı rahatsız olduğunu dile getirmekten çekinmeyen yazarlardandır. hepimiz yerine yazdığı @3684039 no'lu girisi bir yazar hakkındaki görüşünü belirtir. bir yazar tepkisini görüşünü istediği gibi belirtemeyecekse o zaman vay halimize...

giri sayısı yazarın meziyetini mi gösterir hangi istatistiklerde görülmüş böyle bişey bilenler beri gelsin. az ve öz yazmakta meziyettir. nice yazarlar tanıyorum ki 90 küsür giriyle 1700 girisi olandan daha iyi anlaşılmıştır. tek bir giriyle belki de çığır açtı bu yazar. bazı yazarlar wondrous başlığına istediği kadar yardırabilirken yine o yazarların görüşüne ters düşücek bir nickaltı yazıldı diye bu yazarın üzerine gidilmektedir. he sen yapabiliyorken sorun yok ama başka biri yapınca çemkirebildikce çemkir!!!

not: battıkça batan bir yük gemisini izliyoruz herkese iyi seyirler...
    (starforsaken, 09.07.2009 17:19)
  4. (bkz: hepimizin sesi korosu)

asflkajsfkljaslfaj, furkan olm biz iyiyiz lan valla bak. tanıma gelirsek birtakım kişiler tarafından kahraman ilan edilmiş, iyi hoş. alakalı olarak; (bkz: ben sizin sikik mesihiniz değilim).

entry sayısı yazarın meziyetini kattiyen göstermez bunu iddia etmedik, sadece burada az vakit geçirdiğini ve de burada dönen şeyleri ve kişileri tam tanımadığını gösterir. ha eskiden takılıyorsa burada ona bir şey demiyoruz zaten. yalnız "vondinin başlığına 1230982109 satır yazıyorsunuz ama insanlar kısaca bunu dile getirebiliyollar !!!!1" bakış açısına rastlar oldum, bakın bunlar hoş şeyler değil, hele ki uzun yazmamayı tercih eden değil uzun yazamayan adamların bunu demesi komik gerçekten de. evet kısa olarak anlatabilir insanlar istediklerini lakin buradan görünen pek de başarılı temsilcilerinin buralarda olmadığı.

ha son olarak tek bir giriyle belki de çığır açmış yazarmış, aslfkajslfkajsfaj. he tosunuma. hayır madem öyle bugüne kadar neredeydiniz kuzum?

not: birilerinin götüne battıkça batan bir yük gemisi izliyoruz, peçeteler şirketten.
    (alexander supertramp, 09.07.2009 17:35)
  5. afrikalı futbolcu adı. sözlükten ise yazar.

(bkz: hami mandıralı yük gemisi)

abi yazmayayım, susayım, akıllı uslu olayım diyorum. yok abi yok. biri der çığır açar, biri der entrye bir baktım çaktım köfteyi. oğlum bir sol frame bakın lan. sadece bir bakın oraya. bak adamın teki sevgilinin kayınbabasıyla yiyişmek yazmış. ne bu şimdi? ben ne yazmışım;

düzenli bir yaşamı var.

abi biri nick altına yazılmış saçmasapan bir entry. diğeri ise açılmış bir başlık. bilmemneyin kayınbabasıyla yiyişmek batmıyor da orada yazan bir entry mi batıyor. bunu mu diyorsunuz hakikaten. onu da geçiyorum nedir kuzum derdiniz. nedir? yıla yakındır yazıyoruz, öyle yada böyle muhabbet hep vardı. şimdi mi batar oldu? yok popüler olacakmışın yok zurna olacakmışın falan. abi popüler olsan ne olur kodumun sözlüğünde olmasan nolur? yani hakikaten şu popüler olma olayı bu kadar mı önemli yahu. peşinde entry kastıracak kadar. üstelik getirisi yok. sözlükten çıktığında sana bir getirisi yok. niye götümü terleteyim o zaman boşuna?

anlayamıyorum bazı adamları. hakikaten anlayamıyorum. sabah ereksiyonuna gelesiniz ne diyeyim.
    (tatito, 09.07.2009 17:44)
  6. (bkz: @3684039)

öncelikle kendisine hoşgelmiş diyorum. dikkatimi çeken bir şey oldu, bu yazar arkadaşımız sözlüğe yeni gelmiş, hali hazırda 100 girisi var, şaşırdım. yani şöyle şaşırdım, neyin ne olduğunu bu kadar kısa bir sürede anlayabilmiş ve de bu kadar güzel yorumlayabilmiş olması gerçekten takdire şayan bir hareket. son günlerdeki konu hakkında bir çok yazar arkadaşın içinden geçenleri yazmış olmasından dolayı kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

ayrıca buradan manzara müthiş.
    (ev yapımı domates sosu, 09.07.2009 17:55 ~ 23.07.2009 01:03)
  7. kendisine hoş gelmiş diyorum. neden bu kadar üzerine gidildiğini ise gerçekten anlamadım. favori köşe yazarı engin ardıç olan bi insan ki, [(bkz: @3683899)] kendisine özellikle kanımın kaynadığını söylemeliyim. kafa yapısı aynı olan insanlar kendi çatısı altında toplansın bence. sözlükte rahatsızlık, özlenen idealizmin bir türlü ortaya konulamaması, birkaç ne idüğü belirsizin 50 tane nick altı giri ile sözlüğü foruma/çöplüğe/kullanılamaz bir yere/cehenneme çevirmesine karşı adeta tek başına savaşmış, takdirimi kazanmıştır. bundan böyle kendisini takip edeceğim ve gereken yazarlara gereken cevabı kendisinden önce ben vereceğim.

siz hala elaleme peçete, koro deyu sataşın, seviyenizi ortaya dökün. adam dile getirilemeyenleri konuşuyor adeta. çekinmeksizin!!

sözlük elden gidiyor alooo? adamlar forumlarda, çetlerde, onlara karşı voltron'ı oluşturmak için daha neyi bekliyoruz? yakında aton bonbası yapıp sözlüğü havaya uçuracaklar be. tam olarak ben ve birçok yazar arkadaşımın içinden geçenlere tercüman olmuş.

bir kere daha teşekkür ediyorum.
    (horny meydan, 10.07.2009 00:23)
  8. cengaverdir.
    hoşgelmiştir o ayrı. başımın üstünde yeri vardır o apayrı. neyse.
    şimdi aklıma takılan bir adet spesifik cümlesi var;

(...)
    "kaç yaşındasınız cidden? her nick altına istediği salaklığı yazmayı özgürlük mü sanıyorsunuz?"
    (...)

yaş denince hep tüylerim ürperir mesela. bu yaş konusunun muhabbetileri de ayrı bir komedidir. nedir yani? ne yani şimdi ben de tutup "akıl yaş da değil baştadır mı diyeyim?" aşık ozanlar gibi atışayım mı seninle... ilkokulda ki gibi tükürüp kaçayım mı yoksa, yoksa "götümü yeee" diye bağırayım mı 5 yaş hezeyanları gibi... ya da "abi sen ne kullanıyorsunn yaa, nasıl bir kafan var aq yeeaaa" gibi şeyler mi söyleyeyim... kalıp cümlelerden kalıp cümleler beğenmişsin arkadaş ben sana ne desem havada asılı duran arı hayvanı gibi olur o cümle... daha önce de mesela bir girimde şöyle demiş idim, ayar bu, herkese verilmez...gene diyeceğim ama.

ben isterdim ki; wamdoka halk kahramanlığını yaparken kalıplardan kaçınsın.
    ben isterdim ki; wamdoka şehir efsanesi olarak kalsın hep, konuşulsun yıllarca.
    ben isterdim ki; gerçekten şu badilerim gay olsunlar, ben de diyim ki adamlar gay ben bilgi veriyorum. meraklısına...
    ben isterdim ki; bu güzel günümün gecesinde zeka pırıltısı, deniz yakamozu insanlar olsun çevremde...
    ben isterd...sdfjhsdfljsd.....

ben de ne çok şey istiyorum ama.

neyse. hoşgelmiş arı.
    (mental retardasyon, 10.07.2009 00:49)
  9. başa çıkamadığım yazardır. zeki müren gibi inzivaya çekilip rus bonbalarıyla gönül eylendirmek, denize karşı yemeyimi yemek isterdim aslında. sanırım bunun müsebbibi kendisi olacak. teşekkür ettiğim hoşsohbet arı. iyi ki gelmiş.

not: merak etmiş, evet hiyerarşik olarak en başta ben varım. yaşım 25, bilkent'ten mezun oldum, amerika'da yüksek yaptım. maaşımı söylemeyim ayıp olur. yılmaz özdil hayranıyım ayrıca. ben zeytin dalı uzatıyorum, bence iyi anlaşırız.
    (horny meydan, 10.07.2009 00:51 ~ 00:56)
  10. bunlara kim argumentum ad verecundiam ya da argumentum ad popullum öğrettiyse, kim dilediğiniz zaman bunları kullanın kazanamasanız da kaybetmezsiniz, cool görünür dediyse ve de yanlış öğrettiyse, kaça kaça nereye kaçabileceklerini de öğretmeliydi. yazık.

zeytin diyorum, dal diyorum?
    (horny meydan, 10.07.2009 01:00)
  11. başkalarına muhabbetlerinden ötürü "yaşınız kaç?" demiş. az önce de başka bir nickaltı yazısına rastgeldim "ne tutuyor acaba bunlar? şifre mi , ehi ehi..." minvalli bir şeyler yazmış... tey tey...

(bkz: havada durdum şahitlerim var)
    (marchus, 10.07.2009 01:16)
  12. hayatımda ilk defa iddaa oynadım bu adam yüzünden. tuttu lan...
    (knuckle, 25.10.2009 00:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil