|
|
- bugünlerde istiklal'in her köşesinde çalan son algida reklamına da fon müziği olmuş hatta bir ara bir yudum insan'da da jenerik müziği olarak kullanılmış olağanüstü bir beste. insanın dinleyince kelebek gibi uçası gelir.*
(wondrous, 21.04.2004 22:04 ~ 20.08.2006 23:59)
- insanın içini huzur kaplamasını sağlayan, dinldikçe içindeki sıkıntıları unutturup güzel düşüncelere yönelten müthiş müzik.
- tango eve waltzler bulunduran dance with me isimli albümün istiklal müdavimleri tarafından en çok bilinen şarkısı.
- şöyle bir istiklal turu yapıp gelmiş herkesin kulağına işleyen enfes beste. gelir sorarlar "abi dırını dırı nırı dırı nırı birşey çalıyordu nedir diye. ama söylememek lazımdır, o eseri bilgisayarında bulundarması için daha çok çaba göstermesi gerekir.
insanın dinledikçe dinleyesi geliyor ama bir yandan da korkuyor bıkarım diye.(gibigibi, 07.11.2006 19:10 ~ 08.11.2006 10:25)
- (bkz: seitkaliyev)
- alihan samedov'un sen gelmez oldun'u gibi birşeydir.
alayına gider.
bir de istiklal caddesinde çok çalındığından ötürü istiklal marşı deniyor bu esere.ilginç..
- hayatın fon müziği kıvamında dinlemekten bıkmadığım bir seitkaliyev şaheseri.
ayrıca hatırla sevgili müziklerinden hüseyin yıldız bestesi seni seviyorum'a fena halde benzemektedir. (seni seviyorum = güzel günler) tabi burada taklitçi olan seitkaliyev değil, hüseyin yıldız'dır. ama biz yine de seviyor, bağrımıza basıyoruz "seni seviyorum"u.
|