belki ilginizi çeker
  1. · sözlük oburları
  2. · ab bas
gündem
  1. · itü sözlük
  2. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · call of duty modern warfare 2
  5. · rasim ozan kütahyalı
  6. · 14 kasım 2009 metrobüs zammı
  7. · geniş aile
  8. · oliver twist
  9. · arkadan itiyorlar

waffleımın çikolatası bol olsun zirvesi  

1. yaz sıcaklarının aniden bastırması ve kış soğuğundanbu sıcaklıklara geçilen süredeki değişim oranının epey dik olması sebebi ile şu an finallere hazırlanan arkadaşlarımızın rehavete kapılması sonucu, kendimizin de içinde bulunduğumuz bu durumdan münferit bir şekilde nasıl kurtuluruz derken aniden aklımıza gelen zirvedir (o derece yani).

zirvetör ün de kapalı olması sebebiyle içinizden gelen ben de! nidalarını bir boy bir de portre fotoğrafınız ile bana veya assassin'e mesaj ile yollarsanız edit ile katılanların tam ve sıralı listesinde yer alabilirsiniz. olmaz olmaz demeyin şansınızı deneyin.

saygılarımla

katılanlar (#26): ()

assassin
    ben de öyle biliyordum (+1)
    olahabeoy
    bambuk
    charlienin dorduncu melegi
    esdora
    pastaci
    shau mei
    jugis nomen
    tigris
    coban
    ross
    iki blok otede "pastanın içinden çıkacak"
    kitty wu
    earthshine
    nelly
    meavi
    thorgrim
    azureel
    comatose
    ascella
    the nova
    arch angel
    ucurtma
    bacillariophyta

zirve ile ilgili ufak bir anketimiz var katılırsanız diğer zirveler için eksiklerimizi görürüz:
    (bkz: çok beğendim)
    (bkz: dehşet beğendim)
    (bkz: süfer)
    (ben de öyle biliyordum, 23.05.2006 21:51 ~ 26.05.2006 10:00)
  2. bu kadar tatlı olurda gidilmez mi dedirten zirve
    (bambuk, 23.05.2006 22:07 ~ 24.05.2006 10:09)
  3. " okulları ellerinden alınan hababam sınıfı öğrencilerinin ormanda ders yapması gibi bir zirve, sonsuz saygı duyulması gerek "

- wakabayashi -
    (jugis nomen, 24.05.2006 11:29 ~ 11:30)
  4. katılacakların yaşlarını yazmaları halinde katılıp katılmayacağıma karar vereceğim zirvedir:

1) yaş ortalaması >= 25 kesin katılıyorum. (bkz: katıl kurt)
    2) yaş ortalaması >= 21 belki katılırım belki katılmam, katılırsam herkese eziyet ederim. ben de öyle biliyordum'a "evlat, bana bi sigara kap gel, hadi bakiim" demem kuvvetle muhtemel.
    3) yaş ortalaması < 21 (bkz: kavga etmeden oynayın) (bkz: terli terli su içmeyin)

edit: ben de öyle biliyordum'un yaş ortalamasının 22'nin altına düşmeyeceği, bir dediğimin iki olmayacağı, bush'un abd başkanlığını bırakacağı vb. garantiler vermesi üzerine katılmaya karar verdim. sözler yerine gelmezse: (bkz: ince çorabın içine sıçıp ağzına ağzına vurmak)
    (iki blok otede, 24.05.2006 14:11 ~ 21:16)
  5. meteorolijiden aldığımız habere göre* hava sıcaklığı bahar normallerinin üzerinde olacaktır. o yüzden herhangi bir mekan sınırlamasına gidilmeyip alınan anlık kararlara göre program yapılacaktır.

saygılarımla...

- bu arada zirve yarın!
    (ben de öyle biliyordum, 24.05.2006 21:14 ~ 21:32)
  6. arkasından waffleımı yedim odamda bekliyorum zirvesi yapılacak olan zirvedir.

(bkz: bunlar reklam kokan hareketler mayk)
    (ben de öyle biliyordum, 25.05.2006 00:50 ~ 00:53)
  7. gidenleri kıskandığım gidemediğim zirvedir bir 2.si yapılırsa balıklama dalacağıma hiç şüpheniz olmasın
    (sorunsal, 26.05.2006 11:48)
  8. yaşıma uygun bölümüne katılıp, gençlerin kafasını ütülediğim zirve olmuştur. tabii ki bir takım zirve notları da tuttuk efendim:

1) wondrous'la konuşulmuyor kardeşim. iki laf etmeye çalışıyorsunuz, sağda solda oturan ispikçiler ikide bir bu adama fıs fıs bir şeyler fısıldıyor, bu adam da dik dik bakıp duruyor. tüylerim diken diken oldu hala titriyorum.
    2) ben de öyle biliyordum kesin satanist. (@818569)
    önemli not: sürekli neşeli olan bu adam, ne zamanki pisuvarın başına geçti, birden hüzünlendi. insan çüküne bakarken neden hüzünlenir bir türlü anlayamadım.
    3) jugis nomen cüceymiş be! boyu 1 metre 20 santim (ayakkabı boyu).
    4) holahabeloy, yok yok alohabeay, neydi lan? hah olahabeoy, van damme'la arçelik reklamlarındaki çelik arası bir fiziğe sahip.
    5) assassin hakkında hiçbir şey demiyorum, assassin gitsin!
    6) azureel vardı bir de, yaşıma hürmet edip bana battaniye vermemesi çok üzdü beni.
    7) green day çok sevdiğim bir gruptur ama sadece basçısı vardı zirvede. aslında kendisi billie joe idi ama zirvede vokal gitar olayına nokta koyup bas gitar çalmaya başlayacağını söylediği için ben de böyle yazayı... öaah toparlayamıyorum cümleyi lan!

herkes dağılıp gittikten sonra ben de babylon'da oldies goldies hesabı jak kohen abimle zirveyi sabahın ilk ışıklarına kadar devam ettirdim, kıskananlar çatlasın.

(bkz: teşekkürler)
    (iki blok otede, 26.05.2006 13:07 ~ 14:16)
  9. efendim kıytırıktan bir sebeple başlamış fakat daha sonra kitlelere yayılmış bir harekettir.*
    son derece emeklerimiz ile organize ettiğimiz bu zirve için insanlardan aldığım olumlu yorumlar ışığında yenisini sipariş ettik. (bkz: @818938)
    e madem zirve notu düşmek gelenek haline geldi buyurun şuradan yakalım:

assassin: artık celebritiliği kalmamış keş olmuş keş
    olahabeoy: daha dondurma yemeyi beceremeyen insan nerede kaldı waffle
    bambuk: iyi ki tanıdığımdır, her zirvede göresimdir, bi dahakine çiçek getireceğimdir
    green day: ijelim güzelleşelim insanıymış, klima suyundan rakı içen insan, sonradan katılan karizması yapan insan,ağam,paşam
    charlienin dorduncu melegi: ps2 turnuvası için söz aldığım
    esdora: son derece izabel, pembe dizi eleştirmeni
    pastaci: o kalıpla bu kadar mı sevimli olur bir insan, bana refere edeceği söyleniyor
    shau mei: çok heyecanlı bu ya, bir de dayak yediğim
    jugis nomen: tek kelime ile her zaman ki gibi boynumu ağrıttı, gözlerimi kamaştırdı...
    tigris: "bozdun mu senetleri, ya para benim sanane sen ne diyorsam onu yap" insanı,aman diyeyim atlantik üssünü bağlamayın bu adama
    coban: o kadar insanı bebeğe kadar bu idare etti
    ross: bu kız bana ilk kitabından sonra tutukluk yaşayan amerikalı yazar bağyanları andırıyor
    nelly: o kadar satıştan sonra kendini affettirmesini biliyor derken gene sattı yok böyle bir şey
    meavi: alerjik insan,waffle creatörüm
    thorgrim: nostaljik takılım insanı
    azureel: zirvelerde bambaşka bir insan
    comatose: sempatik insan, canın sağolsun...
    ucurtma: shau mei nin erkek versiyonu
    spyder: adam son derece komşum çıktı, elimde kahve fincanı şeker istemeye gideceğimdir.
    wondrous: insanlara bu adamın öcü olmadığını anlatana kadar canım çıktı, dertli insan, artı birim lan...
    (bkz: and the oscar goes to)
    iki blok otede: yanyana durmaktan bile keyif aldım, başka söze ne hacet,sevgilerimi ilettiğim insan
    çok önemli not: bu adam çok durgun, sakin bir insandı. yanyana pisuvarın başına gittik birden neşelendi. hiç bir kız çükümü görünce bu kadar sevinmemişti ya!!!
    (ben de öyle biliyordum, 26.05.2006 13:51 ~ 14:26)
  10. (bkz: anathema mı zirve mi)
    (bkz: anathema)
    (juda, 26.05.2006 16:12)
  11. beşiktaş roseline da buluşuldu önce. organizatörlerin zirveye geç gelmesi mizanseni gururla devam et'tirildi. yeterli ve gerekli kalab'balık sağlanınca sahilden ortaköy'e yürüyüşe geçtik. yol boyu muhab'bet, kahkaha ve terbiyesiz direkler gırla geçti.

ve nihayetinde aç kitle ortaköy'e ulaştı, bir kısım sefil halk beled'diye banklarında kumpir yemeyi tercih ederken, birkaç o.ç. elitist yazar bir cafeye oturup 3,5 liraya karışık tost yedi ve 1,5 liraya su içti.tıkınma sonrası hararet yapan bünyeler boğazın efil efil rüzgarı ve muahabbet eşliğinde banklarda dinleneyazdı*. götleri yas'sılaşan yazarlar bebek'e gitmek için yürümek gibi cesurca bir yol seçtiler. (sonradan öğrenildi ki, bir grup yazarın da tatbik ettiği üzre, iett diye bir şeyler varmış) yol boyunca, evlilik vaadiyle masum yazarları yürümekle kandıran organizatörlere sitemler edildi, mızıklandı.

nihayetinde sahil yolunu takip eden yazar takımı, iett ile olay yerine ulaşan diğer yazar takımıyla bebek derebeyliğinde buluştu. ab'bas isimli "bilmeyen ölsün amerikaniş" mekanında vafıl mafıl dondurma mondurma yenildi, bol malzemelerle üste başa sıva yapıldı. akabinde parka gidip yine mayışıldı, güllü teyzelerin tuzaklarından maral gibi sekildi, sekemeyenler mimlendi ve fotoğraflandı. orada iett'yi keşfeden yazarlar taksime bu yolla gitti, ama özel halk otobüsü de olabilir emin değilim.

otobüste şımarıp taksime inen gençler kendilerini nevinin soğuk terasına attı, kısa kol'lu giydik donarmıyız ac'caba diye düşümeden. içildi, güzel'leşildi, zaman ilerledikçe azalan kalabalıktan arta kalanlar "zirve sonrası nevi'de son kalan olmak" başlığını irdelemeye başlamışlardı ki bir "o kendini biliyor" adamı vaziyete el koydu, bu vesileyle teşekkür edeyim. zirve sonrası eğlenceden komaya giren gençlerin birkaçı halen taksim ilkyardım hastanesinde yoğun bakımda yatıyormuş, gidip bir ziyaret edin.

önemli not: "ab'bas" tabelasındaki kesme işareti çalınmış, mekan sahibi "alan ipne kimse getirsin" dedi, duyarlı olalım, or'rospu çoc'cukluğu yapmay'yalım!..
    (jugis nomen, 27.05.2006 15:56 ~ 30.05.2006 10:01)
  12. iki blok ötede'nin bonusu olarak gelip, ulan ben de bu çocuklarla aynı platformda olmalıyım, sanal ortamda oldukları kadar gerçekte de şahaneler dedirten zirve, ilk zirvem.

21-22'lerdeki yaş ortalamasını birkaç puan yukarı çekebildik, ama zirvenin adını "trigliseridim uçmasın" "kolesterolüm kopmasın"a dönüştüremedik, sağlık olsun *
    (airborne, 27.05.2006 16:59 ~ 13.06.2006 15:58)
  13. üstünden 3 sene geçmiş olmasına rağmen beni derinden yaralayan ilk ve tek zirve ismi olmuştur..
    (pyramid, 17.03.2009 14:31)
  14. hasta hasta insanın canını waffle çektiren zirve , bunu bana yapmıcaktınız ya nerden bulucam şimdi off ki off.
    (boleynkızı, 17.03.2009 14:40 ~ 14:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil