vtv   

adana çık aradan

1. antalya ilinde yayın yapan yerel tv.
    eski adı 'vip tv' idi. çok değişik bir kanaldır bu. genelde ellerinde bulunan 10-15 civarındaki klibi, günde 4-5 kez koyup adamı deli ederler. şimdi 'ee ne var bunda?' diyebilirsiniz..
    geçen evde oturuyorum gene, açtım vtv'yi aha da bir baktım derken 'klip' isimli program yayına girdi. ve ilk klipleri sevgili shakira bacımla, beyonce bacımın.. ikisi birlikte göt atıyorlar beautiful liar şarkısını çığırarak. seyrettim sonuna kadar klibi ve sonra...
    tehlikeli bu kanal efenim. hele yaz tatilini antalya'nın bir köyünde geçirenler için. açmayın şu kanalı.
    (bkz: anladın sen)
    (askkolik, 30.06.2007 21:54 ~ 21:55)
  2. aynı zamanda akşamları özlenilen,artık show tv de bile bulamayacağınız b movies ayarında amerikan filmlerini izleyebileceğiniz yegane kanaldır.haber servisi yerel bir kanala göre gayet iyidir,görüntüde ve yayında ise tanımlanamayan hoş bir hava vardır.
    (legatus, 30.06.2007 22:08)
  3. bu televizyon kanalında bitkilerin dilinden isimli, antalya'da, reytink rekorları kıran bir bitki programı var. bıktım, bıktım! n'alet olsun.. adamın biri çıkıp şu otu bu otla karıştırırsan şu ilacı yaparsın, o ilaç da şu hastalığı geçirir diyip duruyor. hatta dün akşam chelsea-liverpool maçınının ilk 10 dk'sı yerine bunu seyrettik.. ee, garibanlık işte, evde bir tane televizyon olunca..
    (askkolik, 01.05.2008 13:57)