hitler'in emriyle üretilmiş fakat çiçek çocukların favorisi olmuş arabadır bu; ama manyakları tam manyak olduğundan ona "araba" dedirtmezler, mutlaka bir ismi vardır vosvosçuklarının, ona öyle hitap edilmesini isterler. "
okşan" isimli bir vosvos da gördükten sonra hakikaten deli olduklarına karar verdim sahiplerinin.
birine "vosvos'um var" derseniz, ki muhtemelen vosvos'a sahip olmayan birine diyeceksiniz bunu, "allah yardımcın olsun" derler; demezlerse bu hin oldukları ya da bir vosvos ile tanışmadıkları manasına gelir, içlerinden katıla katıla gülerler. çünkü vosvos manyaklıktır, ama aynı zamanda para ve zaman da gerektirir: motoru dağılır, söker yeni motor ararsınız (
porsche motor taktıranlar var, sonra vosvos kaldıramıyor tabii o kadar hızı); kapıları kapanmaz, vosvos üstüne uzmanlaşmış bir usta arar, yeni kapı taktırırsınız (iki ay sonra o da elinizde kalır); çok kilolu insanları taşıyamaz, oldu da bilmeden bindirdiniz bir tanesini, amortisörleri elinize alırsınız, vosvosçuğunuz da size kafa sağa/sola eğik küçük emrah bakışı atar; silecekleri çalışmaz, yağmurda bir el direksiyonda diğeri ön camda, silecekleri ileri-geri yaparak falan gidersiniz...
tamam bunların manyakları olduğunu biliyordum ama onları anlamıyordum; kuzenim 2 gün boyunca bana '69 model vosvos'undan bahsettikten sonra ise "eneeee
woodstock'ta vosvos! eneee 1 mayıs'ta vosvos!" diye bağırmaya başladığımı çok geç fark ettim ne yazık ki. bunları da yazdığıma göre hakikaten sardırmışım. eneeee!