belki ilginizi çeker
  1. · kadınların sünnet edilmesi
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · ugg
  3. · tahrik edici erkek kokuları
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · ahmet kaya
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · albus
  9. · nakit tuşu

volshebnik  

1. altı üstü bir "günaydın" demiştim kendisine sabahleyin. ne de iyi yapmışım güzel sohbetimiz hala devam ediyor.

beni kandırmaya çalışsa da kolay kolay kanmayacağımı ifade ederim kendisine *
    (neva, 02.10.2008 22:58)
  2. öyle yorgun ki burda hayat.

bitkin düştü yaşamaktan

insanlardan

anlamlardan ve anlamamalarından çoğu şeyi

öyle küskün ki

kandırmaya bile mecali yok artık bişeylerin güzel olduğuna

olacağına

kendini

iki göz

iki pencere

ve onlardan dimdik ve ifadesiz bakan bir ruh geriye kalan

umudu kesik

yaşamından..
    (volshebnik, 07.10.2008 23:20)
  3. iyi ki var
    (neva, 07.11.2008 01:11)
  4. rusçada "büyücü" anlamına gelen bir nicke sahip yazar.
    (mr x, 26.11.2008 15:20)
  5. gerçek hayatın içinden,hayatın gerçekliğiyle bütünleşen,kendisine ait bir avuç mavi sihir tozunu paylaşmaktan çekinmeyen,boş ama mecburi olan çırpınışlarda dimdik durabilen...vs...vs...vs...*
    (deliyayla, 06.12.2008 01:36)
  6. kendisiyle birlikte benim de gülümsememi sağlayan yazar.. *
    (sleeping with ghosts, 09.12.2008 13:10 ~ 13:11)
  7. şirinler dünyasının doğa anasını bilirsiniz ya, volshebnik de böyle bir büyücü işte, asası olmayanı, yüreğiyle değiştiriyor herşeyi, aynı tüm hayatında olduğu gibi. dünyanın bütün uçlarına gitmek için yapacak bir büyü de, maldivlerde hamak ve kokteyl keyfi için. yok ama o kadar hayalbaz sanmayın. aslında tek isteği 2 fırt nargile, 3 fırt votka, 5 fırt mutluluk, 4 fırt sevgi ancak hayat ona karşı çekimser sanki. ispanyol ezgilerinin kulağında çınlamasıyla artan inancına karşın, halen mutluluk oyununda mutlu sona ulaşmasına da var. gerçi denklanşöre basarak bu anların keyfini çıkarmaya bayılıyor bizim büyücü,içselleştiriyor hayattaki kareleri. arada bir aklına gelen geçmişteki çöpe atılası anlara da haykırarak gülümsüyor. güzel düşler diliyorum ona hep, bir gün düşlerin gerçek olup uykusuna yaptığı bu büyünün tutması için.

not:2500. giri adına.
    (wildboy, 06.04.2009 11:31)
  8. birisinin ona, doktorun cinsiyetinin olmayacağını anlatması gereken yazar.

"o erkek, ben ona bakamam" diyen türbanlı doktora kızmaya hakkımız olsun.
    (diabetik nöropati, 13.05.2009 16:28 ~ 17:14)
  9. (bkz: sevilir)
    (sleeping with ghosts, 21.05.2009 21:50)
  10. 'büyülendim ama büyüyemedim

aklım ermedi aynalara ve suya

yüzümü gösterip kalbimi neden

sakladıklarını öğrenemedim

şaşkınım, cahilim ben bu dünyada' *
    (volshebnik, 04.07.2009 00:25)
  11. kardeşim. başka bir tarif yapamıyorum onun için.
    (fitnefücur, 21.09.2009 12:05)
  12. d.günü kutlu ve mutlu olasıca yazar. "aman bea boşver" dedi kızan ama ben gene de yazayım dedim. çok derdimi dinledi bu aralar, yeni yaşında istemiyormuş öyle şeyler. dertler bitmez arkadaşım, iki fırt nargile çektin mi ertelersin.

iç edit: d.günü kutlu ve mutlu olasıca yazar. çok da iyi olacak ileride. ben kefilim geleceğine.
    (wildboy, 24.09.2009 00:12)
  13. bir kaç gündür giremedim sözlüğe. kimse için kayıp değil elbette benim sözlüğe girememiş olmam.*ama benim için kayıp olan bir kaç an var. mesela kardeşimin doğum gününü zamanında kutlayamamış olmam en önemlisi. kardeş mi diyorum ben ona? aslında ondan öte galiba. ırmak'la yağmur'dan farkı yok benim için. benden olanlar kadar sevdiğim o. "ablam" derken elli tanesini arka arkaya söyler gibi içten, "ha kuzum" diye yanıtlarken sıkı sıkı sarıp koynuma sokmak istediğim benim de.

gelecekte tüm güzel zamanların onun olmasını istediğim. doğum günün kutlu olsun kuzum..
    (toşdidi, 25.09.2009 10:53 ~ 11:00)
  14. şimdiden geçmiş olsun kendisine. aşının işe yaraması, tüm kışı, hatta ömrünü sağlıklı geçirmesi dileğiyle...
    ve de teşekkürler...
    (steinmetz, 14.10.2009 02:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil