gerçek hayatın içinden,hayatın gerçekliğiyle bütünleşen,kendisine ait bir avuç mavi sihir tozunu paylaşmaktan çekinmeyen,boş ama mecburi olan çırpınışlarda dimdik durabilen...vs...vs...vs...*
şirinler dünyasının doğa anasını bilirsiniz ya, volshebnik de böyle bir büyücü işte, asası olmayanı, yüreğiyle değiştiriyor herşeyi, aynı tüm hayatında olduğu gibi. dünyanın bütün uçlarına gitmek için yapacak bir büyü de, maldivlerde hamak ve kokteyl keyfi için. yok ama o kadar hayalbaz sanmayın. aslında tek isteği 2 fırt nargile, 3 fırt votka, 5 fırt mutluluk, 4 fırt sevgi ancak hayat ona karşı çekimser sanki. ispanyol ezgilerinin kulağında çınlamasıyla artan inancına karşın, halen mutluluk oyununda mutlu sona ulaşmasına da var. gerçi denklanşöre basarak bu anların keyfini çıkarmaya bayılıyor bizim büyücü,içselleştiriyor hayattaki kareleri. arada bir aklına gelen geçmişteki çöpe atılası anlara da haykırarak gülümsüyor. güzel düşler diliyorum ona hep, bir gün düşlerin gerçek olup uykusuna yaptığı bu büyünün tutması için.
d.günü kutlu ve mutlu olasıca yazar. "aman bea boşver" dedi kızan ama ben gene de yazayım dedim. çok derdimi dinledi bu aralar, yeni yaşında istemiyormuş öyle şeyler. dertler bitmez arkadaşım, iki fırt nargile çektin mi ertelersin.
iç edit: d.günü kutlu ve mutlu olasıca yazar. çok da iyi olacak ileride. ben kefilim geleceğine.
bir kaç gündür giremedim sözlüğe. kimse için kayıp değil elbette benim sözlüğe girememiş olmam.*ama benim için kayıp olan bir kaç an var. mesela kardeşimin doğum gününü zamanında kutlayamamış olmam en önemlisi. kardeş mi diyorum ben ona? aslında ondan öte galiba. ırmak'la yağmur'dan farkı yok benim için. benden olanlar kadar sevdiğim o. "ablam" derken elli tanesini arka arkaya söyler gibi içten, "ha kuzum" diye yanıtlarken sıkı sıkı sarıp koynuma sokmak istediğim benim de.
gelecekte tüm güzel zamanların onun olmasını istediğim. doğum günün kutlu olsun kuzum..