|
|
- (bkz: voice male)
- cover şarkılarından birisi:
yalnızım dostlarım yalnızım yalnıııız ıııııı zzzzz rapapam rai rai rai reyy rapapam rai rai i reeyyy...
http://www.milliyet.com.tr/...
- gökçer alp, atakan güçlü yörük, tolga gülen, cengiz ünal ve kerem seven'den oluşan grup. türkiyede acapella müzik yapan ilk gruptur. internette dolaşan mehmet abi ve korosunu kendileri de internette tesadüfen gören ve bunu biz yapmadık mı abi diyen gruptur aynı zamanda
http://vokaliz.biz
- dün ilk defa canlı performanslarını izlediğim ve herkesin de eğlenceli bir kaç saat geçirmek adına canlı olarak izlemesi gerektiğine inandığım grup.
- ilk defa turkiyeden de swingle singers veya manhatten transfer tadında vokal yapan erkeksi grup.süperler.
- son derece başarısız olan a capella müzik grubudur. a capella olsun, beatbox olsun ağızdan çıkarılan seslerin enstrumanlardan bir farkı olmaması gerekir. veya en azından insan sesine benzeme(me)si gerekir. ben demiyorum ki birer rahzel olsunlar. fakat bu kadar da yapılan işe sıçma olayı olmamalı. bu adamlarda kulak yok mu anlamadım.
mesela ben osurduğum zaman kokusunu alırım...
bir zamanlar sertab erener'in bir şarkısı vardı. birkaç adamla bu tarz bir şeyler yapıyordu. o grupta keman sesi çıkaran adama ilk zamanlar inanamıştım. muhteşemdi.
fakat sevgili vokaliz grubunun yaptıklarını biz lise sıralarında yapıyorduk. tamam sıralara vuruyorduk ama bir yalnızım dostlarım söyledik mi de sıçmıyorduk. neyse...
- üyeleri arasında lig tv spikerlerinden kerem seven'in de bulunduğu sesli vokal grubu...
- sahip olunan konsepte göre bulunabilecek en gerizekalı isme sahip olan grup.
- ezginin günlüğü çeyrek albümünde kanaatimce en iyi yorum yapmış gruptur.
çok neşeli olmuş yav*
- pazartesi akşamları vedat sakmanın cezayir sokağındaki mekanında çıkan grup.
canlı izlemesi zevkli, eğlendiriyorlar baya.
çok pahalı olmayan bir mekan, rezervasyon yapılarak gidilmesi gerekiyor aksi takdirde yer problemi yaşayabilirsiniz.
size mutlaka rezervasyonunuz var mı diye soruyorlar, mail atmıştık ama cevap vermediniz derseniz bir yer ayarlıyorlar ama*.
- (bkz: yapata)
|