vodafone   

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. manchester united'ın forma reklamlarının sahibi firma.
    (headfucker, 12.05.2004 17:15)

2. 5 senedir kullandığım network en büyük özelliği heryerde çekmesi yani 'telefonum çekmiyordu orda ondan arıyamadım' die bi bahane uyduramıyorsunuz...manyak underground da bile çekiyor benimki *
    (zoe, 12.05.2004 18:27)
  3. mtv'de bir çok organizasyona sponsor olmuş kuruluş
    (kerrigan, 12.05.2004 18:28)
  4. dünyanın dört bir yanında kurumsallaşmayı başarmış,türkiye pazarına girip kazıkçı turkcell'den bizleri kurtarmasını umut ettiğim,aynı zamanda ferrari'nin de ana sponsorlarından olan ünlü gsm operatörü..
    (doaaa, 19.06.2004 23:41)
  5. marlboro ile birlikte ferrari formula takımının ana sponsoru.
    (ascella, 01.08.2004 16:47 ~ 21.10.2004 18:01)
  6. reklamlarında dandy warhols un birbirinden güzel sarkılarını kullanan sirket, takdire şayan.
    (smooth, 12.03.2005 23:35)
  7. piyasa değeriyle dünyada ikinci sırada yer alan ingiliz telekomünikasyon şirketi.

ayrıca bugün, özellikle de türkiye'de, çılgınlar gibi kullanılan sms olayını keşfedden, ilk kez uygulayan şirket.

türkiye'ye gelmesiyle bize "yakında kaliteli bi şeyler olacak galiba iletişimde" dedirten kurum.
    (layalem, 13.12.2005 13:44 ~ 14:22)
  8. yakınca ceo'luğuna hsbc'den ayrılan sir john bond'un geleceği,telsimi satın alarak türkiye pazarınada giren telekomünikasyon devi.vodafone live servisi tartışılmaz kalitededir.
    (advoscotch, 13.12.2005 14:07)
  9. 6 yıllık faturalı telsim kullanıcısı olarak kıyak mahiyetinde %50 indirim beklediğim şirket.fenerbahçe'nin forma reklamını alırlarsa çok iyi olacak.
    (orcinus orca, 13.12.2005 14:51)
  10. büyük olasılıkla telsim'in yeni adı, türkiye'de sadece cep telefonu pazarını değil, mobil iletişimin yaygın olarak kullanıldığı bir çok sektörü verdiği servislerle coşturacak şirket.

dünya'nın en büyük gsm şirketi olması dolayısıyla deneyimli olmaları, bir çok ülkede roaming'in ucuz olacağı ve bir çok servisi insanlara sağlayan ilk şirket olması turkcell'i en çok zorlayan konular olacak şüphesiz. fakat turkcell'in de uzun zamandır istediği bir şey aslında bu. avea ve telsim hiç bir zaman turkcell'i zorlayacak ve onun elinde müşteri çalacak kaliteye gelemediler. turkcell'de bu nedenle ne ar-ge ne başka bir şey iyice serdi olayı.fakat bundan sonra gelecek hayvan gibi mobil servislerle beraber turkcell'in de silkinip yatırımlarını arttırması kendileri açısından çok faydalı olur.

bir çok kesim gibi "fiyatlar ucuzlayacak" beklentisine katılmıyorum. aria ve üstüne aycell geldiği zaman da bu beklentiler vardı ama hiç bir değişiklik olmadı nerdeyse. vodafone'un da gelmesi fiyat açısından hiç bir şeyi değiştirmeyecek. avea zaten sektörde ezik konumuna düşüp sallanmayacağı için turkcell ve vodafone kendi aralarında anlaşıp ortak bir fiyat politikası izleyecektir büyük olasılıkla. hatta fiyat bakımından turkcell, vodafone'dan daha ucuz bir konuma gelebilir.

bir çok ülkede faaliyet gösteren vodafone'un türkiye'de de faaliyete geçmesi çok hayırlı oldu. en azından gsm alanındaki yenilikler hiç bir gecikme olmadan ülkemize de gelebilecek artık.
    (creepingdeath, 14.12.2005 02:00)
  11. telsim'i 4 milyar 550 milyon dolara satın alan ingiliz şirketi. ingilizler uyanıktır... bizde zamanın ve gereksiz konuşmanın ne kadar bol olduğunu saptamışlar demek ki...

(bkz: haldun ertem)
    (thorgrim, 15.12.2005 22:59)
  12. 2007 yılından itibaren mclaren-mercedes takımına sponsor olacak firma
    (pingus, 19.12.2005 17:39)
  13. telsim'in yeni oluşturulmaya başlanan 4. nesil ar-ge ekibini, "araştırma yapmanıza gerek yok bizde teknolojinin kralı var zaten" diyerek kaldıran firma.
    (bkz: vodafone turkey)
    (lethe, 20.06.2006 18:26)
  14. içinde bulunduğum süre boyunca çalışma prensiplerine hayran kaldığım mükemmel firma.gelir gelmez zam vermek her baba yiğidin harcı değildir ne de olsa. ayrıca telsimi satın almakla kendilerince en iyi yatırımı yaptıklarına inanan ingiliz kuruluşu.
    (disembark, 13.02.2007 22:40 ~ 22:55)
  15. ingiliz telekomikasyon şirketi, telsim i satın almasıyla büyük bir yatırım yapmış olan ve diğer gsm operatörlerini korkutan firma.
    ayrıca reklamlarında verdiği "en iyi hizmeti biz vereceğiz" ve "değişim başladı" mesajı çok güzel anlatılmış.
    (boncuk, 18.02.2007 10:42)
  16. (bkz: what a phone)

ayrıca (bkz: @1201400)
    (ornitrin, 25.02.2007 22:55)
  17. kontör yükleme sistemleri çok değişik olan, yıllar önce bir aylığına kullandığım, bankamatikten para çeker gibi bir makine üzerinde işlem yapılan telekominikasyon şirketi.
    (madalyonun güzel yüzü, 25.02.2007 23:07)
  18. ingiltere'nin en pahalı ve en kaliteli gsm operatörü. fiyatlar ne kadar uçuk da olsa verdiği iyi hizmet ile en çok kullanılan şebekedir.

türkiye'de ki bir benzeri için (bkz: turkcell)
    (makedamnsure, 03.03.2007 23:07)
  19. telsimin satın almasıyla artık abonelerine zırt pırt reklam yollayan beni tilt eden firma..
    (ellisande, 31.03.2007 22:41)
  20. canlı yayın reklamındaki sunucu seçimiyle bizi şaşırtmış olan firma.. daha soğuk ve abartılısı bulunamazdı sanırım..
    (crimson, 31.03.2007 22:51)
  21. dün gece bir patlama sesi ile irkildim.. mekan bağlarbaşı.. annem gök gürlüyor heralde yıldırım falan düştü yakınlara dedi.. patlamalar devam edince aklıma gelen ilk şey boğaz köprüsünün terörist bir saldırıya hedef olduğuydu.

cama çıktım.. bir sürü insan sokakta caddenin boğaza bakan kısmına doğru koşuyor.. nereye koşuyorsunuz ne oldu dedim havai fişek patlatıyorlar dedi küçük bir kız heyecanla..

montumu aldım ve çıktım ben de.. aman yarabbim.. kuzguncukta deniz kenarındaki parktan muazzam bir gürültü ile havai fişekler patlıyor fezayı rengarenk boyuyor.. boğaz köprüsünün üzerinde çapraz slaytlar.. nedir dedim neyi kutluyorlar.. vodafone telsim ile birleşti ya ondan dedi bir genç..

anadolu yakasındaki havai fişekler bitince ortaköyden başladılar patlatmaya.. 20 dakika boyunca patlayan fişeklerin dumanı ciğerlerimize işledi mahalleyi keskin bir koku sardı..

bu ilginç kutlamanın beni derinden yaralayan ve neredeyse ağlamama sebep olan bir yanı vardı.. sanki savaş çıkmış gibi, sanki işgal edilmişiz gibi hissettim.. her an deprem, terör saldırısı gibi olaylar yüzünden tetikte bekleyen istanbul halkını bu şekilde korkutmaya hakları var mıydı? ya da ne mesaj vermek istiyorlardı dakikalarca havai fişeklerle paraları havaya savurarak? istanbulu -belkide masa üzerinde bir şeyleri satın alarak- satın aldıklarını düşünüp mü kutladılar?

ve biz çoluk çocuk bu gürültülü gösteriyi izlerken düşündük mü acaba, bağdattaki insanlar bu tarz sesleri duyduklarında sığınaklara koştular hep?

ama suç vodafone da değil ki.. telsim'i vatan malını kalkıp vodafone'a satanlarda..

ne demişler şarkıda... one man's fun is anothers hell..

bağdata düşen her bomba yüreğinin içine düşmüş gibi hissedenler anlarlar beni..

ve sonuc olarak : vodafone olmadı bu gösteri.. çekici değil itici oldun daha da fazla...
    (kitiara uth matar, 02.04.2007 14:15 ~ 14:17)
  22. günlerdir hatta haftalardır her sabah erken saatlerde değişim başlıyor diye başlayan mesajlar gönderen şirkettir.kardeşim anladık değişim başladı ama bizim uyku düzenimizi de değiştirme çabasına neden giriyorsunuz siz değişin biz size ayak uydururuz diye cevap yazacaktım ama gitmez dedim içimden ayrıca muhatap olmak istemedim gereksiz olurdu.
    (sirseri, 02.04.2007 14:18)
  23. cep telefonumun ekranına benden izinsiz gelip yerleşen telsim'in kuması.
    (jassmine, 02.04.2007 14:25)
  24. açılış gecesi sunucusuyla ilk ofsaytı verdi. hele ki katılan sanatçılar içler acısıydı. artık ses tesisatı mı kötüydü yoksa levent yüksel mi cıyaklıyordu pek anlam veremedim. özlem tekini hiç söylemiyorum bile. oynadığı köylü yapıştırması rollere fazla kapılmış olacak ki berbat bir elbise giymiş eller havaya yapıyordu.
    henüz müthiş bir kampanyasını görmedik vodafonenin fakat ses kalitesinin düzeldiği kesin.
    bekleyelim ve görelim.
    (secretisfreedom, 02.04.2007 15:08)
  25. alttan alttan gümbür gümbür geldiğini düşünmekteyim netekim avea ve turkcell'de bir rekabet başladı bir kampanya furyası peydahlandı ki hani büyük abi gelmeden emniyet kemerlerini bağlayabildiğimiz kadar sıkı bağlayalım zira fena bir sallanacağız hissiyatı doğurmuştur. hadi ingiltere köpeğin olalım artık. turkcel ebemizi becerdi bari sen kurtar veya bir de sen becer.
    (iddqd, 03.04.2007 00:07)
 sayfa  / 5