belki ilginizi çeker
  1. · sludge metal
  2. · vjeshtitza
  3. · alignment
  4. · vampir isimleri
gündem
  1. · aşk
  2. · aşk ı memnu
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · 100 opera
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · galatasaray
  8. · 30 ağustos 2007 galatasaray slaven koprivnica maçı
  9. · the pianist

vjeshtitza  

sayfa  / 2
  1. daha çok sırbistan karadağ bölgelerinde yaşadığı varsayılan bi tür cadı vampir. geceleri ruhu bedeninden ayrılarak sinek böcek vb. ne bulursa işte onların bedenine girerek insanların kalbinin kanını emdiği söylenir.
    avrupada yaşayan vampir türleri gibi bunların da suda batmadığı ve boğulmadığına inanıldığı için şüphelenilen kadınlar suya atılarak test edilirmiş.
    işin garip yanı vampir olmayanlar boğuluyor, vampir olanlar da sonra asılarak ya da yakılarak öldürülüyormuş. her koşulda o kadın ölüyor. ilgnç bi uygulama gerçekten
    (vjeshtitza, 15.08.2008 22:29)
  2. arı diyoruz da vampir olmasın. denemek lazım
    (kesmeseker, 12.10.2008 16:48)
  3. (bkz: @2744672) ne cevherler varmış da haberimiz yok.
    (sickthread, 12.10.2008 18:10)
  4. vıyeştitza diye okunan bu niki kullanıyor olduğu için sözlükteki herkesten ve özellikle de itü sözlük radyosunda bu kazık niki okumaya çalışan sevgili sözlükçülerden özür dileyen, özünde iyi yazar. *
    (vjeshtitza, 20.10.2008 21:59 ~ 22:09)
  5. bir statü sahibi bile olmayan yazar. ayrıca türlü mesajlarla taciz ederek beni sözlükten kaldırmış illa içicez içicez diye tutturup beni içici bünye ilan etmiş bir insan. *
    nickinin söylenme sorununa hiç girmiyorum on kere söyledi hala tam olarak doğru bir şekilde telaffuz edebilmiş değilim geceleri yatmadan önce on kere tekrar ederek alıştırma yapıyorum bakalım kısmet. hoş sohbet iyi yok çok iyi bir yazar.
    optum kib byes.
    (sickthread, 22.10.2008 00:50)
  6. statü sahibi bir yazar artık o da. küçüklüğünü bilirim büyüdü statü sahibi bile oldu.*
    (sickthread, 30.10.2008 00:16)
  7. yakında kendisi amerikalı olacak genç, geçerken bize de bir uğrar artık. ayrıca çok mütevazi, görgüsüzlüğü sevmeyen, metalsever bir bayandır kendileri.

valla bayanmış (yok canım atıyosuuun).
    (emily, 02.11.2008 23:41)
  8. değişik bir gizemi var onun. onunlayken öyle rahatsınız ki, ekrandan başka birşeye bakamıyorsunuz onun girilerini okurken ve onunla mesajlaşırken.

çok değerli, fenâ sempatik, olduğunuz yerde hemen stresinizi alabilen, fikir insanı.

bugün kendini yalnız hissetmiş. yanındayım. işte.. tam burda.*
    (night, 08.11.2008 22:27)
  9. (bkz: manyak)
    (sickthread, 23.11.2008 17:53)
  10. nick altıma giri yazıp ben yemeğe gidiyorum diyip kaçan yazar. gelmicen mi lan sen geri.
    (bkz: aptal)
    (bkz: evren)
    (sickthread, 23.11.2008 18:11)
  11. gece gece büyük bir yardımseverlikle sadakat konusunda bana fikir vermeye çalışan tatlı insan.
    (cactus, 24.11.2008 12:24)
  12. elinden gelse şahsımı mezara koyacak yazar. artık genç değilsin 20 küsür yaşına geldin dedi. oha lan.
    (sickthread, 02.12.2008 20:42)
  13. doğum günü kutlu olsun yazarı.* daha var bir kaç gün ama olsun. ha birde iyi yolculuklar. gelirken elin boş gelme lan oralardan.
    (sickthread, 09.12.2008 01:32)
  14. hiç tanımasamda, burda bu kadar iyi insanların olcağını düşünmesemde kendisi bu düşüncemi adeta yerlebir etmiş, yardımsever bir nesildaşımdr. burdanda ayrıca kendisine teşekkür etmeyi bir borç bilirim.saygılar vjeshtitza
    (herşeyibırak, 25.12.2008 19:07)
  15. insan olmak yerine saman kağıda yazılıp unutulmuş bir şiir olmayı isteyen yazarımsı. keşke hayatından kayıp giden her insan, her kaybettiği gülüş için bir harf olabilse.

gündelik ve güvenilmez
    hüzünler içinde
    geçimsiz günler
    bir nedeni yok gülmezliğimin
    içim kavun acısı
    biri bir şey sorsa
    ağlayacağım sanki
    durup duruken
    gözlerimi çivilediğim deniz
    sabahın ilk vapurunda
    herkes kimsesiz
    istanbul’da yağmur yağarken
    dünya daha yalnızdır
    her zamankinden
    yanık simit,sıcak çay
    insanın içini ısıtıyormuş gibi yaparken
    köprünün üstünden geciyor insanlar
    çıkmış gibi
    sait faik hikayesinden
    içim kavun acısı
    dünden,geceden
    istanbul’da yağmur yağarken
    dünya daha yalnızdır
    her zamankinden

bir nedeni yok gülmezliğimin
    belki akşama bir şey kalmaz
    sabahki halimden
    içimde aynı kavun acısı
    vapur dağılırken

murathan mungan- kavun acısı
    (vjeshtitza, 28.12.2008 21:32)
  16. öpülesi elleri vardır. kalvyeye öyle bir dokunuyor ki okumaya doyamadım. tesadüf eseri koca alemin ufacık sözlüğünde karşılaştıran büyük ruha sığındım.
    (gone with the sin, 29.12.2008 20:22)
  17. (bkz: bahtsız bedevi)
    (sickthread, 27.01.2009 19:08)
  18. navigasyon gibi insan. her türlü yol tarifini, kestirme yolları vs. ince ayrıntısına kadar anlatıp doğru yola ulaşmanızı sağlar.
    (sickthread, 10.04.2009 10:16)
  19. boş zaman geçirme amacıyla ortaya çıktığı ileri sürülse de, fabric ve spontane dünyamda, 25. yaşımı kutlamak için verilen en şeker hediyeye imza atmıştır kendisi. respect.
    (jizis krayst, 02.05.2009 22:36)
  20. fallı büyülü rüyalı ödevime faydası dokunmuş yazar. sağolsun.
    (hürrem, 16.05.2009 15:38)
  21. neredeyse bir yıldır yazıyor. bütün bildiklerini, öğrendiklerini, mutluluk duyduğu ve kendisini kızdıran şeyleri burdaki bir sürü yazarla paylaşmaktan mutlu. bu yedi yüz ellinci girisini kendisine ithaf etmek istemiş. 432984032948325'nci giriye kadar yazmaya devam edecek gibi. eyvah.
    (vjeshtitza, 25.05.2009 20:32)
  22. boş insan. boş boş mesajlar atıp duruyor. asldfasdf
    (sickthread, 02.06.2009 18:13)
  23. ifadesiz insan. insan güler biraz. öyle ağzını ayır demiyorum böyle tebessüm de yeter. iki nokta üst üste ve hemen yanına alt + 9 yap bari. zor mu. biraları kaybedeceğim yoksa lan. dondurma sever. bi de çok güzel fotoğraf çekiyormuş. nerde hani nerde. bir ara gönderdi bir fotoğrafını, lan bi tek boş bir sandalye var. ne bu dedim. cevap vermedi. sustum sonra. boş sandalyeleri duymadın mı dedi. duymuştum ben. ama bu seferde ben cevap vermedim. şarkısı bile varmış dedi. hemen korsan indirdim. güzelmiş lan.
    (dollidolli, 15.06.2009 01:35)
  24. mutlu olasıdır.
    (ruhanileştirilmiş, 24.06.2009 02:29)
  25. oh be, nihayet vampirler konusunda sohbet edebileceğim bilgili ve yetkin birini buldum haykırışımın nedeni olan yazar.ancak anlaşamadığımız nokta onun dark side'a gönül vermiş olması.ben ise vampir avcılığından ötesine sıcak bakamıyorum.herhalde blade ile deacon frost gibi hangi tarafın zafere yakın olduğu konusunda didişip duracağız.
    (defanstaki son adam, 02.08.2009 18:01)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil