belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · erkekte ses tonu
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · boylumlama
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · albert einstein
  9. · 12 imam

vize günü uyuyakalmak  

1. insanın başına gelmesi halinde çok acı koyan bi durum,hele ki vizeye girememe sebebi bi önceki gün sabaha kadar çalışmaksa çok daha ağrılı oluyor...
    (valinor, 16.11.2008 23:56)
  2. hastayım, geberiyorum ayağına doktora gidip, güzel bir oyunculuk sonrası doktorun da kandırılmasıyla alınan rapor öncülüğünde, mazeret sınavına girilerek noktalanan eylem.

(bkz: yırttık abicim yırttık)
    (phillytominny, 17.11.2008 00:11)
  3. 2 senedir türkçe vizelerinde yaptığım şey.hala da uslanmadım ama umudum var.kısmetse seneye uyanıcam.
    (deathcomp, 17.11.2008 00:13)
  4. sınavdan haberi olmayan öğrencilerin başına gelebilecek bir durum. başıma geldi, oradan biliyorum:

ders felsefe. derse hiç gitmemiş bünye* fosur fosur uyumaktayımdır. derse gitmiş olan thedewil kişisi dersten 15 dakika önce arar "abi kalk gel, sınav varmış" diye. apar topar hiç çalışmamış halde giderim sınava. sınav başlayalı 1 saat olmuştur ve asistanın cevabı: "geç, otur bari!"

not: 30 almıştım o sınavdan. ne günlerdi be!
    (hayri potur, 17.11.2008 00:15)
  5. öğrencilik hayatının vazgeçilmezlerinden. ikinci öğretim insanı iken mütemadiyen uyuya kalırdım. uyandığımda da finalde hallederiz diyip tekrar yatardım. hey gidi.
    (amuda kalkan imam, 17.11.2008 00:17)
  6. daha da beteri var: (bkz: vizeye giderken otobüste uyuyakalmak).
    (bana bir nick bulun, 17.11.2008 01:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil