vizelerin de ona gireceği yazar modelidir. şimdiden geçmiş olsun diyip çalışmalarına devam etmesini diliyoruz. çalışma kategorisine neyi sokacağına kendi karar verdiğinden yolu açık olsun...
eğer vize dönemindeyseniz ve bu başlık altındaki girileri okuyup "hehe benim lan bu, beni anlatmış dallamalar" diyorsanız, göte kaçan kaçmıştır, bu saatten sonra çalışmaya çalışmak gereksizdir. final döneminde de sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız (bkz: final dönemi giri giren yazar modeli).
genelde girileri çalıştığı konuyla ilgili olur. çalışmamanın verdiği suçluluk duygusunu "neyse bari diğer yazarlar da bir iki bir şey öğrensin" diyerek geçiştirmeye çalışır. (bkz: sözlüğün yararları)
ayrıca girilerde sinir kat sayısının biraz yüksek olduğunu fark edebiliriz, diğer yandan bazı arkadaşlarda ise bir sittir etmişlik durumu vardır ki bu girilerde gevşekliğe sebep olur.
pazartesi 2 sınavı olduğunu bilip ancak halen not bulamamış öğrenci modeli olabilir.kınanmamalı,hor görülüp itilmemelidir...suçlusu pek tabi ki deliler gibi not tutup,saklayan inek öğrenci modelidir.
haliyle ''vize dönemi giri giren yazar modeli'' en asil duygunun insanıdır.zira emeğini sözlüğe vermektedir,alkış...*
arılığı tavan yapma gizilgücünde olan kişidir; sonunu kestiremese de düşlerinin pek sağlam kaldığı söylenemez...
(ben de kendimden biliyorum)
(giri giriyoruz da g.tümüze de girecek bu arada...)
normal zamanlarda bütün gece uyumayıp bununla övünen fakat sınav vakitleri erkenden yatan, yattıkça yatası gelen insan tipinden daha faideli uğraşı olması açısından plaket verilmesi farz olan yazardır. aferindir ona.
kutsal bilgi kaynağından kana kana içersin inşallah diyesim var. dedim bile.
çoğu yazarın annelerinden, bu durumdan haberdar oluşları dahilinde "sınavda da girdiğin girileri sorucaklar değil mi yavrum?" yorumunu yapmalarını beklediğim durumun asıl adamlarıdır. kader arkadaşlarımdır.
muhtemelen ilerleyen günlerki sınavlara bkz türev bkz limit bkz iki görünüşten üçüncüsünü çıkarma tarzında cevaplar verecek olan insan modeli. (not :giri girerken niye çalışmıyorum diye vicdan azabı çeken yazar )
iradesizlikte sınır tanımayan, "tamam şunu da okuyayım/yazayım, söz kalkacağım." diyen ama bunu asla başaramayan kimsedir. hesabını kitlemeyi düşünür çoğu kez, ama ondan da vazgeçer. sabaha kadar çalışırım diye kahvesini alıp bilgisayar başına oturur, sabaha kadar da giri girer.