belki ilginizi çeker
  1. · yazar bilgilerine vitrin de eklensin kampanyası
  2. · göğüslerini teşhir etmekten hoşlanan kadınlar
  3. · vitrinini boş bırakıp karizma yapan yazar
  4. · sözlükteki oy fetişizmi
  5. · yazarların en beğendikleri girileri
  6. · statü
  7. · hak ettiği değeri bulmayan giriler
  8. · özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar
  9. · sözlükle ilgili istekler
  10. · itü sözlük ile ekşi sözlük arasındaki farklar
gündem
  1. · itü sözlük
  2. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  3. · ezel
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · okan bayülgen
  8. · baba tembihleri
  9. · kutsal kase

vitrin  

sayfa  / 2
  1. (bkz: camekan)
    (esdora, 31.01.2005 17:21)
  2. ajda pekkanın cool kadın adlı albümünün 2. parçası
    (albina, 26.07.2006 13:20)
  3. cansız mankenlerle süslü reklam aracı.
    (hansvoralberg, 26.07.2006 13:38)
  4. ajda pekkan şarkısı.
    kendimi sakladım görmeyi bilenlere
    vitrinime değil iklimime gelenlere
    deliyim aslında allahına kadar deliyim
    kalbimi vereceğim aslımı görenlere şeklindeki nakaratı ve müziğiyle dikkat çekmiş şarkıdır.
    (kapsül, 26.07.2006 15:38 ~ 15:41)
  5. bir mağazanın sattıklarını teşhir etmek için kullandığı cam kısım.
    (bkz: mahrem)
    (bkz: elif şafak)
    (bkz: nazar sözlüğü)
    (saçmaladı yine bu, 08.02.2007 11:16)
  6. bayanların çarşıda gezerken gözlerini alamadıkları yer.
    (geri dönüşüm kutusu, 08.06.2007 15:04)
  7. eskilerde yeni evlenecek çiftlerin olmazsa olmazı ev eşyası idi.üç parçadan oluşan,ortadaki bölmede tv için büyük bir bölümün altı ve üstünde dolap olur,yanlardaki iki camlı dolapta da hiç kullanılmayacak olan kristal takımlar konulurdu.şimdilerde yerini gümüşlük artı tv sehpası almış bulunuyor.
    (deliyayla, 02.09.2007 03:12)
  8. eskimiş ve artık pek kullanılmayan ev eşyası. içine bilumum; poselen bardak-çanak-tabak, süs eşyası, kıbrıs'tan hediye gelen tepsi, eski fotoğraflar, şekerlik, gümüş takımlar gibi şeyler konulan, kitaplığı ve televizyonluğu (televizyonluk?) bulunan, tahtadan ve camekandan oluşan eşya. 80'lerin kötü bir şakası olarak evlere veda etmiş bu eşya halen; birkaç müzede, anneanne - babaannegillerde, antikacılarda ve bizim evde bulunmaktadır. merak edenler gelip görebilirler.

(bkz: eve kız atmanın yolları)

(bkz: gazoz alır mısın)

(bkz: kötü adam kahkahası)
    (ceyyar kermit, 28.12.2007 20:17)
  9. ajda pekkan'ın güzel parçalarından biri. sözleri eksik kalmasın;

içime attım ne varsa
    anlamaya çalıştım herkesi
    aşkı da sevdim kavgayı da
    anlatamadım ki

hiç korkmadım çelişkiden
    onaylanmayan ilişkiden
    ne çoğaldım övgüden
    ne azaldım yergiden

hiç korkmadım yasaklardan
    korunmadım tuzaklardan
    koptum güvenli kucaklardan
    hep denedim
    bilerek göstermedim

kendimi sakladım görmeyi bilenlere
    vitrinime değil, iklimime gelenlere
    deliyim aslında allah'ına kadar deliyim
    kalbimi vereceğim aslımı görenlere
    (soldier in the army, 15.01.2008 09:04)
  10. müziği can elgeç'e sözleri sezen aksu'ya ait cool kadın albümünden bir şarkı. ajda'nın son zamanlarda attığı tüm goller sezen aksu'ya ait. hele son albümünün içinde ki şarkılar "söz" hariç hepsi vasat. bunu da belirtmek isterim.
    (sezenehir, 05.08.2008 18:38)
  11. diyelim ki bir giriniz var, bunu gözünüzde diğerlerinden ayrı bir yere koyuyorsunuz ve herkes bir şekilde haberdar olsun, okusun istiyorsunuz. bu durumda her giriniz altına eklenen ":)" butonuna basıyorsunuz ve giriyi vitrine eklemiş oluyorsunuz. buton gözükmüyorsa bir kereye mahsus ctrl-f5 tuşlarına basın. neyse gel zaman git zaman, bu giri şahsım pencerenizdeki "vitrin" bölümüne hemen olmasa da bir iki dakika içinde eklenmiş oluyor. bilgilerinize bakmak üzere bu pencereyi ziyaret eden turistler de bu girileri görmüş oluyor, "adam zamanında özenmiş de yapmış şimdi nerede böyle zanaatkarlar" falan diyor. böyle bir özellik vitrin.

bu fikirle ilgili geçmiş tartışmalar için yazar bilgilerine vitrin de eklensin kampanyası başlığına göz atabilirsiniz.
    (wondrous, 24.04.2009 01:59 ~ 14:31)
  12. şahane bir yeni sözlük fasilitesi.

(bkz: budur)
    (van den budenmayer, 24.04.2009 02:01)
  13. gıcır gıcır bi' özellik. cidden iyi düşünülmüş.
    (ageylan, 24.04.2009 02:02)
  14. kişisel favori oluşturma gibi bir şey. şu ana kadar en çok sevdiğim özellik olacağından eminim. çok güzel olmuş. çok beğendim.
    (sanki buranın komutanı önce insan olacak, 24.04.2009 02:03)
  15. lan lan lan lan!!!

çok güzel, çok kullanışlı yeni bir özellik.

sanırım herkesin içinden geçirdiği bir şeydi bu ve wondrous buna en sonunda can vermiş.
    tebrik ve teşekkür ediyorum.

sağol canım. thx muck kib aeo
    (belki de bunlar yanılsama lan, 24.04.2009 02:03)
  16. bu kodun altında yazıldığı elleri öpüyorum dedirtmiş sözlük özelliği. süper bi icad. hayırlı olsun.
    (beyazleblebi, 24.04.2009 02:05)
  17. sözlükçe "profil oluşturmak". süper özellik . neden itü sözlük yazılımsal açıdan ekşiden daha iyi nin bir diğer cevabı. adam boş durmuyor. ısrarla itü sözlük api bekliyorum.

edit.: umarım takip edilen yazarlar çekingenlik yapmazlar ya da vitrin hazırlamanın ukalalık olduğunu düşünmezler.
    (pelin87, 24.04.2009 02:06 ~ 02:08)
  18. vitrin yüzü görmemiş eserlerimiz için bir şans.

şahsıma edit: sanki çokmuş gibi.
    (alerion, 24.04.2009 02:07)
  19. bir süredir herkes tarafından isteniyordu bu.* gerçekten çok iyi oldu bu hatta geç bile kalındı. neyse artık özenerek yazdıktan sonra yeterince oy almayan bizce kaliteli girilerimizi yazmamız için bir sebebimiz var.
    (elladan tinuviel, 24.04.2009 02:08)
  20. çok yerinde bir uygulama. kıyıda köşede kaldığını düşündüğünüz, yeteri ilgiyi almadığını düşündüğünüz eserlerinizi göstermenin çok iyi bir yolu. kullanımı da çok basit. kullanışsız diye bok atmaya da gerek yok. zorla vitrin oluşturma diye bir şey söz konusu değil. istemeyen kullanmaz. bizim gibi hevesliler de vitrini doldurmaya başlar.

yalnız şahsi fikrime göre en sevilen eserlerinizi ya da en sevilmeyenlerinizi boşuna koymayın. onlar zaten kabak gibi ortada.

edit: vitrine deneme amaçlı koyduğum eserimi çıkartmama rağmen hala orada duruyor. bu hata da kısa sürede giderilir umarım.
    edit 2 : sorun düzeldi.
    (lorenzen, 24.04.2009 02:16 ~ 02:53)
  21. büyük sevinçle karşıladığım yeni özellik. bir hevesle yüklendim kullanayım diye ama, not defterinin nasıl kullanılacağını sonunda öğrenme sevincini yaşayıp, "sonunda becerdim" havalarına girmişken, ctrl-5'e rağmen tüm havamı söndürdü. not defterini 1 yılda çözdüm, bu sanırım 2011'e kaldı. bir de, üstüne favorilerimi yok ettim. sol frame falan yok olursa, merak etmeyin. ben yapmışımdır.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 24.04.2009 02:18 ~ 02:33)
  22. kıyıda köşede kalmış, başlık açıp altına sizden başka kimsenin yazmadığı girilerinizi gün yüzüne çıkaracak, güzel düşünülmüş sözlük uygulaması.
    (asymmetry, 24.04.2009 02:20)
  23. eleştiriler:

1. vitrine 10'dan fazla giri eklenebilse de, sadece 10 tanesi görünüyor.
    2. vitrine koyduğum girileri sildim, ama hala görünüyorlar. yeniden vitrine koyduğum girilerim ise vitrinde görünmüyorlar.

bu sorunlar halledilirse amacına ulaşacak uygulama.

edit: biri beni duydu galiba... yani sildiklerim görünmüyor şu an.

yeni soru: 10'dan fazla vitrin girisi seçersek, nolacak? yani vitrinlerin hepsinin göründüğü bir link gibi bölüm yaratılsa olmaz mı?
    (albastropos, 24.04.2009 02:27 ~ 02:35)
  24. tarayıcı olarak explorer'da gözüken firefox'ta gözükmeyen sözlük özelliği.

http://i44.tinypic.com/...

edit gözükmeyenler için geliyor: sözlükten çıkıp girdiğinizde sorun çözülüyormuş.

and then there was silence ve maynard'a teşekürler.
    (asymmetry, 24.04.2009 02:34 ~ 02:37)
  25. (bkz: sözlükle ilgili istekler/!insansevmeyenhayvan)
    (insansevmeyenhayvan, 24.04.2009 02:55)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil