virgin radio   

adana çık aradan

1. yakında türkiye de yayına başlayacak olan londra radyosu. adamlar ayağının tozuyla lenny kravitz ve bjork gibi konserlere organizatörlük yaptılar.
    http://www.virginradio.co.uk/
    (bokarec, 19.07.2008 10:51)

2. geniş bütçesi ve yapımcılarının hasepleri dolayısıyla fonetik olarak hymen ile hem doğrudan bir ilişkisi olan, fakat henüz bayan bir dj e sahip olmayışından ötürü de doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi olmayan birleşik krallık radyosu
    (bkz: gölgelerin gücü adına)
    (bkz: kinaye)
    (mater matuta, 19.07.2008 19:56 ~ 20:03)
  3. bir süredir test yayını yapan,sabahları ayça şen ve carlos tarafından bayılana kadar güldüren yeni radyo kanalı.şimdilik sadece bu iki dj var.sabah 07:00 den 10:00 a kadar süren program gerçekten dinlemeye değer.
    bu sabah şöyle bir diyalog vardı.
    konu deniz feneri
    ayça :ya carlos geçenlerde oğlumla marketteyiz kapıda bir yardım kutusu,üzerinde ''pandalara yardım'' yazıyor.oğlum tutturdu anne yardım yapalım diye,eeeh de git saçmalama dedim ama ağlıyor tutturdu öyle böyle değil.oğluma dedim ki ''oğluuumm onlar panda değğğiiiilll onlaaarrr ayuuuuuuu ayuuuuuu''
    carlos: hahahhahha dondurmacıya gider o kutu bence,ne pandası... gözleri boyadılarmı!! panda oluyorlar doğru tabi.bambu toplamak lazım aslında onlara....

diye sürdü gitti.bu mealde daha pek çok esprili hikaye anlatıldı filan ben de yarıldım tabi.

bir de eklemek istediğim: capital radio'nun yerini alan radyo.99.5 frekansından dinleniyor.

efendim önümüzdeki hafta nihayet ismi açıklanacak olan radyo aynı zamanda hemii deee lenny kravitz'in sesinden.
    (fitnefücur, 08.09.2008 13:49 ~ 14:25)
  4. (bkz: ayça şen başkan pusu)
    (bokarec, 08.09.2008 13:52)