vilnius vastavnic 

adana çık aradan

1. gemi inşaatın en ciddi adamı. aslında bazen de çok bi ciddiyetsiz komik şebek.. ööyle değişik bi insan işte..
    (vishnu, 07.02.2005 14:43)

2. (bkz: kerhanacı)
    (elchupacabra7, 09.02.2005 20:54)
  3. kardeşten de ötedir artık benim için!hayata bakış açımı değiştirmiştir, kalite anlayışımı da...var olan potansiyelimi pratiğe aktarmamda büyük etkisi olmuştur, sürekli boşa giden gazımı hayatımın ilk büyük projesine yönlendirmemi sağlamıştır, dolayısıyla da solidworks'te coşmamı da...bu daha böyle gider ama şunu söylesem gerisine gerek yok zaten : ülkemizdeki insanların %1'inde vilnius'taki gibi bi kalite anlayışı ve çalışma azmi olsa şimdi teknolojide çoook ilerde olurduk heralde
    (elchupacabra7, 19.02.2005 19:43)
  4. gemi meraklısı araştırmacı genç.
    (my dying bride, 21.02.2005 11:36)
  5. samimi, ancak imaj kaygısını aşma mertebesine henüz nail olamamış yağız. kaybetmekten korkma, korkmaktan kaybetme çıkmazına dikkat etmesi gereken çekirge
    (braveitu, 03.03.2005 02:23)
  6. kuru iftiracı yazar. kendisinin girilerini mındıkladığımı iddia etmekte. oysa ben daha mındıklamak ne demek onu bile bilmiyorum. iyi bir arkadaşa benziyor...
    (easy company, 13.04.2005 21:29 ~ 14.04.2005 09:04)
  7. an itibariyle yoklama listesinde adının iki kere üstüste yazıldığını gördüğüm yazar
    (bkz: kime imza attırıyosa açıklasın)
    (dawsan, 02.05.2005 19:04)
  8. çoğu insanın duymadığı denizden gelen çağrıları duyan kişi.
    (battal boy cekirge, 05.06.2005 21:52)
  9. hiç bilmediği bir romanı anlatmaya çalıştığım yazardır...korkmasına gerek yoktur...
    (azami kırk çöp, 11.06.2005 01:17)
  10. nerede olduğu merak edilen kişi örneği
    (blefescu, 01.11.2005 00:41)
  11. (bkz: vilnius)
    (keyif pezevengi, 03.02.2006 18:23)
  12. eğer balık olsaydı muhtemelen kamilbalığı olurdu
    (elchupacabra7, 13.04.2006 14:41)
  13. yeni hobisi olarak, girilerin sonuna eklediği sembolü (vv) göte benzettim.
    götü temsil etmesi için o zamanlar w vardı; irc zamanından kalma smiley kültüründe, üzerine oturulan bir şey tasvir etmek gerektiğinde, "w" yazardık. (örnek: @9292)
    vilnius vastavnic'in girileri sonunda bulunan parafını da ona benzettim, hayırdır inşallah.
    (bkz: vv)
    (azureel, 14.09.2006 17:19 ~ 17:26)
  14. gidişinin her adımını saniye saniye izlediğim ama engel olma hakkını kendimde göremediğim, fotoğraflarla ilgisini ve çoğu kişide bulunmayan yaratıcılığını öğrendiğim gün utana sıkıla bir şeyler sorduğum, ve tüm içtenliğiyle sorularımı cevaplayan, o zamandan beri de kendisinden çok şey öğrendiğim, şimdi olsa da ismini sağda görsem dediğim yazar.

kendisini hiç görmediğim ama tuhaf bir şekilde de iyi tanıdığımı düşündüğüm, deniz aşığı, balıkların en yakın dostu, deniz ve balıklarla ilgili özlediğim anları paylaştığım, bir dönem çocukluğumuza dair anılarımız benzer olan, ne zaman çözemediğim bir sorunla karşılaşsam her zaman rahatsız edebilme lüksünü bana veren, kendi alanında çok farklı ve şu ana kadar yapılmamış eserlere imza atacağını düşündüğüm zeki, yaratıcı, çalışkan, şeker bir balık adam

onun yaşamında her şeyin bir hayalle başladığını biliyorum.bir hayal şimdi ona geleceğin gemileri yaptırıyor.onun hep şanslı olduğunu düşündüm.istediği, sevdiği ve bir bu kadar da kendisiyle özleşen mesleğe sahip olduğu için.balıklarla büyüyen, çocukken hayal ettiği tekneleri ve gemileri şimdi gerçek hale getiren, gerçekten ileride neler yapacağının da farkında olan, yaşamda sağlam imzalara atabilecek sayılı insanlardan biri.

sildiği her giri, kendi köklerine dökülen bir ağacın yaprakları aslında.zamanı geldiğinde o ağaç yeşerecek..ve o geri dönecek..umarım.
    (cozypowell, 14.09.2006 22:39 ~ 22:41)
  15. uzun zamadır yazılarını okumayı özledim eski bir arı olmuştur artık. burada olmasa da gizlice takip etmekteyim de kendilerini. istanbul'da güzel bir şekilde beni ağırladıktan sonra daha da bir dikkatli izlemeye başladım. tanışmamıza vesile olmuş devıantart adresinde geçenlerde anlamlı bir fotoğrafa rastladım. ve bu güzel fotoğraf daily deviation olmuştur efendim. kendisine başarılar diliyor, bu güzel eserle sizleri baş başa bırakıyorum.
    http://www.deviantart.com/...
    bi daha ki vilnius haberlerine kadar hoşçakalın...
    (cozypowell, 28.11.2006 22:46)
  16. ilk kişisel fotoğraf sergisini 10 mart 2008'de itü taşkışla binası'nda açmıştır. mart ayı sonuna kadar ziyarete açıktır. herkesi beklemektedir. fotoğraflar için; http://www.cansinozden.com ve http://vastavnic.deviantart.com adreslerine bakılabilir.
    (vilnius vastavnic, 16.03.2008 01:31)