insanı ezik yapan kampanya. bak hele; katkı yapmaya üşenen insanlara çekilişle 35 saat 59 dakika boyunca ajdar şarkılarının roman havasında yeniden kaydedilen rock sürümlerini dinletiyorlarmış. ben yine diyeyim de. hatta size özel olarak dinletilecek bu şarkıların arasında bir de opera şeklinde söylenen ve rap kısmı müslüm gürses tarafından icra edilen uzun hava eseri ile a capella olarak çığırılan bir tarık mengüç düeti de yer almaktaymış. allah muhafaza.
keşke bunu devlet yapsa yaptırsa diye düşünmüştüm vakti ile. keşke türk dil kurumu ve gönüllü tercümanlarla ile birlikte oturup, wikipedianın ingilizcesinden en çok okunan bilmem kaç bin tane başlığı türkçe teknik terimlerle birlikte birebir türkçeye çevirseler.
amaçları arasında günde bir standart madde, haftada bir ayrıntılı madde açmak da bulunan kampanyadır. ayrıca vandal dediğimiz kımıl zararlılarıyla da savaşmalı bu kampanya üyeleri. bunun için ak47 silahlara ve bilimum cephaneye ihtiyacımız var, bunun yanında on bin zırhlı... sustum...
seri eksi oy veren ibnenin kurbanı olan kampanya. pişşt, el salla bakayım. ne oldu canım? dünya görüşüm seninle çelişti diye, bok püsür götüren yanlışlarını açığa çıkardım diye arkadaşlarını mı topladın topçuğum? aferin evladıma. uyusun da büyüsün.