|
|
- senegal asıllı fransız futbolcu.arsenalin takım kaptanı.kendisi çok yardımsever, özünü unutmayan bir insanmış,5 yıl önce senegaldeki çocuklar için bir proje başlatan patrick *, şimdi de maç düzenleyip biraz daha para bulmaya çalışıyor.çocuklar için eğitim veren bir tesis yaptırıyorlar,futbol eğitimi de verilecek olan bu yer için ''herkes futbolcu olamaz tabi, ama birer doktor, öğretmen olmalarını da sağlayabiliriz'' diyor
- ronaldo'nun* arsenal'a transferi söz konusu olduğunda "ona ihtiyacımız yok, henry dünyanın en iyi futbolcusu" açıklamasını yapan uzun bacaklı dünyanın en iyi ön liberosu.
- yeni sezonda juventus forması giyecek oyuncu..
- sonunda ingiliz ekibi arsenal'den kendini kurtarmış gerçekten neleri ne kadar yapabileceğini gösterebileceği serie a'ya transfer olup futbolseverleri sevindirmiş adam. uzun bacak.
- güzide bir kulüp olan arsenal'den ayrılan ve bir başka güzide kulüp olan juventus'a transfer olan fransız futbol yıldızı.
(bkz: yabancıya gitmedi)(mclaren, 15.07.2005 18:16 ~ 20.11.2006 11:19)
- bu akşam kendisini highburyde zorlu bir doksan dakika bekliyor.
(bkz: 28 mart 2006 arsenal juventus maci)
- avrupa'da da başarılı olmak istiyorum diyerek gittiği juventus çok da sevindiğim bir şekilde güzelim arsenal tarafından neşeyle elenmiştir, bir de üstüne üstlük arsenal tarihinde ilk kez şampiyonlar ligi'nde finale çıkarak barcelona'nın rakibi olmuştur, olur da arsenal kupayı kazanırsa patrick vieira efendi neler düşünür, hisseder bilemeyeceği amma ve lakin şu an ortada olan durum bile sanırım kendisine yeteri kadar kapak olmuştur.
- juventus'un şike soruşturması sonucu seri b'ye düşürülmesinden sonra,inter'in ''batan geminin malları bunlar'' diyerekten zlatan ibrahimovic'le beraber kadrosuna kattığı,ön libero deyince akla gelen ilk isim olmakla beraber ön liberonun anlamına anlam katan futbolcu.
(jugador, 24.10.2007 11:13 ~ 11:20)
- premier ligde oynarken, roy keane den doğduğu ülkenin milli formasını giymediği için ayar yemiştir.
- arsenal döneminde formasının göğüs kısmında yoğun ıslaklık olurdu. gerçi inter'de de oluyor ama arsenal'de daha yoğundu. kendi kendime soruyordum hep, "len bu adamın salyaları akıyo" diyerekten. hala daha çözebilmiş değilim. ter desen değil. çünkü yapışkan bi sıvı gibi.
düzeltme: guanoapes hocam ile birlikte yaptığımız araştırmaya göre; göğsüne vicks sürüyoymuş. iftiradan dolayı özür dilerim patrick.
|