|
|
- türk telekom görüntülü konuşma hizmetine uygun bulduğu saçma bir isim.. arkadaş phone'u fon yapacan madem, vidyo neden video? yap vidyofon olsun bitsin sayın siyo..
- türk telekom'un sitesinden anlaşıldığı kadarıyla skype yüklü bir bilgisayardan farkı yok hatta eksisi var çünkü skype'tan normal telefonlar da aranabiliyor; sms bile atılıyor. telekomun verdiği cihaz mevcut adsl bağlantısını kullanarak yalnız diğer görüntülü cihazları arayabiliyor, normal telefonları arayamıyor. ayrıca yaptığınız görüşme kotadan da yiyor, utanmadan kotanızı kontrol edin arada yazıyor sitede. ve işte asıl bomba... bütün bunlara ek olarak aylık 29 ytl abonelik ücreti istiyolar. tamam eyvallah anneler, dedeler için daha kullanıcı dostu ama insanlar anlamıyo diye de bu kadar sömürü yapılmaz birader, ayıp. aile büyüklerine skype eğitimi için gençleri göreve çağırıyorum.
- mayısın ikinci haftası aktif olacak bu hizmetten faydalanabilmek için, internet hızının en az 1024/256 kbit/s olması gerekiyormuş.
- büyük iskender'i (bkz: kurtlar vadisi) bile nette chat yaparken ''cam aç.. cam aç dedim orspu!!!'' diyen adam gibi gösteren teknoloji. hiç bulaşmam.
- evinizde varolan dsl hattını kullanan,üstüne birde sırf bu dandirikten aleti alıyoruz diye 2. bir dsl hattı parası alan,yeni türktelekom kazığı.
2. bir adsl hattı parası alıyor nerdeyse ama genede benim varolan dsl hattımı sömürüyor,ohh ne güzel iş be... telekom artık iyice keriz yerine koymaya başladı.bunu alanın ztn evinde dsl hattı var demektir.dsl hattı olanında bilgisayarı var demektir.niye buna ihtiyaç duysun ki? hiç bir ücret ödemeden zaten interneti kullanarak görüntülü görüşmek isteyen görüşüyor.
- her programda tanıtım reklamı yapılan alet. şu an ahmet çakar galiba bir gurbetçiyle karşılıklı görüşüyor. öyle de kibar konuşuyor ki inanamazsınız. bu adamı hep bu aletle konuşturalım.
(depik, 18.06.2008 00:34)
- faydalanmak(!) için sabit telefonun olduğu hattın bir de adsl bağlantısı olmalıymış...
iyi de kardeşim ben neden sana bunun için her ay 29 ytl vereyim... o telefonun adsl'si varsa o telefon kablosunun ucunda bir adsl modem vardır... adsl modemin ucunda da bir bilgisayar vardır... açarım msn messenger'ı yaparım görüşmemi...
haa öyle olunca kotalı adsl'den kota mı yer?... onun da kolayı var; 29 ytl kotalı adsl + 29 ytl kotalı videofon = her ay 58 ytl eder... geçerim 49 ytl'ye kotasız adsl'ye bakarım keyfime...
edit: işin en şahane tarafı; bu videofon şeysi yek başına adsl kotasından da yiyormuş... bilgilendirme için cerceve'ye teşekkürler...
- türk telekom un sunduğu bu hizmetin tanıtımı, cem yılmaz 'ın türk telekom için hazırladığı en komik ve ses getiren reklam olmuştur.
(ceyus, 18.06.2008 03:17)
|