eski spice girls elemanı
beckham'ın karısı
ali g: "şimdi programa ara veriyoruz victoria içerde minik brooklyn'i ve beni besleyecek"
david beckham'ın karısı.spice girls grubunun eski üyesi.
herbirşeyine bir külçe altın parası veren bayan.zoraki kendine seksi gösteren şımarık şahıs
(pudra, 10.05.2004 13:35)
sevilen bir isim kendisi,esrpili gençlerimiz "i love beckham" şeklinde sıralara kazımışlardır adını.
futbol severlerin yengesi fıstık...
an itibariyle bütün ihtişamıyla
bbc prime'da
* çıkan bütün ihtişamıyla, güzelliğiyle ve de asaletiyle izlemekte olduğum, bir aralar bayağı zayıflayan bu aralar ise hafiften toparlamaya başlayan hatun
kanada'da bulunan zıpır tuvalet kağıdı üreticisinin kıç kağıtlarına resmini koyup piyasaya sürdüğü dişi.çok önceden bush amcaya da yapmıştı birileri pek memnun olmuştuk ama bu farklı tabi.ne de olsa ex-baharat..tahriş edebilir..
hiç kitap okumadığını, bunun da eksikliğini hissetmediğini belirtmiş bir söyleşide. hayır kitap okumaz ama kişilikte gelir hepimizi utandırır birisi olsa neyse ama...
üç de çocuk yetiştirecek bir bayandır kendisi. o çocuklar piç olur, benden söylemesi!
(mavio, 30.03.2006 16:28 ~ 20.04.2006 23:54)
brooklyn ve romeo'nun anaları.
1975 doğumlu posh spice adlı spice girls üyesi
vokal kabiiyetinden çok şıklığıyla gündeme gelen victoria başarılı bir dansçıydı.
1999da futbolcu beckham ile evlenen victorianın solo albümüde
"victoria beckham"(2001) adını taşıyordu.
(bkz:
birinden ölmüş gibi sözetmek)
(durugörü, 09.01.2007 20:09 ~ 11.01.2007 21:38)
kocasıyla
* birlikte amerika'ya yerleşme hazırlığı içinde olan,orada bir de
reality show*** çekecek hatun...
birbirinden yapmacık saç modelleri, servet ödenen kıyafetleri ve milyon dolarlık alışverişlerinden başka hiçbir meziyetiyle bilinmeyen, kendisi gibi kukla kocasıyla kanımca bomboş bir ömür geçiren kişi..
bu kadına son nefesinde sorsalar;
"içinde ne ukte kaldı? imkanlarım vardı, birçok şey yapabilirdim ama yapamadım dediğin ne var?" diye,
"geçen mağazada gördüğüm ruju alamamıştım, yanarım da ona yanarım" der...
(bkz:
ahanda buraya yazıyorum)
tasarımının kendisine ait olduğu kot pantolonların harvey nicholas ta 10 kusur milyarlara satılan gereksiz kişi
(bkz:
satana değil alana bak)
kendisini, daha önceden gördüğüm fotoğraflarıyla değerlendirip 'pis suratsız!! neresi güzel bunun?' dediğim, ama bugün izlediğim bir videoda ne kadar güzel güldüğüne, ne kadar sevimli olduğuna şahit olduğum kadın.
(görsel:
victoria beckham/8950)
keşke o ciddiyet maskesini hiç takmasa.
ali g'nin,
david beckham ve victoria beckham'ı bol bol güldürdüğü video:
http://www.youtube.com/...
aksanına kurban!
son derece antipatik bir hatun olmakla birlikte kafası günden güne büyümektedir.
kocasının yani david beckham'ın penisini traktör agzosuna benzettiğini belirten şahıs.
ing. havalı, lüks, sosyetik anlamına gelir.
kocasının ilgisini uyanık tutmak için hergün sabahın 5inde kalkıp saatlerce hazırlanması kendisine acımama sebep olmuş ünlü bayan
bir insan bu kadar mı tipsiz, bu kadar mı ifadesiz bir surata sahip olabilir.. görsellerdeki gülüşü sanırım yıllar öncesine, estetikle suratını bok etmeden önceki zamanlara ait..ileriki yıllarda dişi michael jackson olmaya aday hatun kişidir.
uyarı: bu giriyi okuyan
gossip girl fan'ları
spoiler'a hazırlıklı olsunlar! okursanız da sorumluluk kabul etmeyeceğimi bildirir, gözlerinizden öperim.
gelecek bölümlerde
chuck bass'le alakalı bir şahsı canlandıracak hatun.
söz konusu şahsın kim olduğuna daha karar verilmemiş. önce chuck'ın "yıllardır kayıp olan annesi" rolü teklif edilmiş. fakat victoria bunu kabul etmemiş ve şakayla karışık da olsa "eski bir sevgili"yi canlandırmak istediğini yapımcılara iletmiş.
xoxo
hypnotica girl
hanimiş de hanimiş! çok zeki lan bu hatun.
"ben çak'ın (chuck) annesini oynamam" diye çemkirmiş. neden? sizce neden? sorarım neden?
çünkü neden, bu hatun böyle anne rolü oynayıp yaşlı görünmek istemiyor. çözdüm ben olayı.
bir de bulmuş gencecik delikanlıyı "ben annesi olmicim, sevgilisi olicim, oyşşş" diyor. ya da "ay vont bi his madı, ay vıl bi his görl, o ye" demiş de olabilir. zekiye.
xxx
hüso
şarkıcı olarak hiç sesi yok ve zerre kadar kendisini sevmesem de kendisini ve ailesininin ününü pazarlama konusunda bir dahi olduğunu düşünüyorum. üniversitelerin pazarlama bölümlerinde bile ders verebilecek düzeyde bence. kadın resmen para makinesi gibi. şöhreti nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. kendisini ve kocası david beckham'ı moda ikonuna dönüştürmesi bile başlı başına bir başarı.
bugune kadar ki en itici bulduğum kadındır heralde kendisi.
bir insan nasıl sadece kendi bedeniyle bu denli ilgili ve bu kadar kasıntı olabilir anlamak mümkün değil.
dünyanın en şanslı insanları listesinde bana göre zirve mücadelesi veren bir kadındır. david beckham denen insan evladı kimin elinde tutsa o bunun yerinde olacaktı.
şansını sikeyim vic.