görseller
victor van dortvictor van dort

belki ilginizi çeker
  1. · şişme kadını helyum gazıyla şişirmek
  2. · amerikan rüyasına yatmak
  3. · scraps
  4. · öyle zirve olmaz gel buraya zirvesi
  5. · uykusuzluk
  6. · at siki ve kelebek arasındaki samimi ilişki
  7. · victoria everglot
  8. · emily
gündem
  1. · aşkın yedi seviyesi
  2. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  3. · alex hagi den daha iyidir
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · alpha dog
  9. · ab ve am arasındaki benzerlikler

victor van dort  

1. tim burton eseri corpse bride'da johnny depp tarafından seslendirilen, kısmen de ona benzetilen animasyon karakter..
    (zeus, 22.11.2005 19:19 ~ 12.01.2006 00:52)
  2. (bkz: emily)
    (bkz: victoria everglot)
    (famenoth, 24.11.2005 21:36 ~ 21:52)
  3. altıncı nesil yazar
    (knuckle, 06.01.2009 22:37)
  4. hoş gelmiş nesildaşım yazar. müzik ve sinemaya olan ilgisiyle dikkat çekiyor. yazdıklarının takipçisiyiz.
    (elpinoras, 06.01.2009 23:17)
  5. bir yandan yarabilitesi yüksek giriler yazarken. bir yandan da siyasi düşüncelerini eğlenceli ve sağlam bir şekilde belirten yazar.
    (oluru olan adam, 29.01.2009 20:15)
  6. kanatları var, ama melek değil. iü sözlük semalarında el ele tutuştuğum yol arkadaşım. *
    (mental retardasyon, 08.02.2009 00:48)
  7. tim burton'ın mike johnson ile birlikte yönetmenliğini; pamela pettler ve john august'un senaristliğini üstlendiği, müziklerini tim burton'ın bir çok projede birlikte çalıştığı danny elfman'ın yaptığı 2005 yapımı corpse bride adlı muhteşem eserde evlenme provası yaparken yanlışlıkla ölü bir gelinle evlenen karakterdir. tim burton ile dostlukları eskilere dayanan ve bir çok projede birlikte çalıştıkları johnny depp tarafından seslendirilmiştir.
    (victor van dort, 09.02.2009 20:27)
  8. nickinden de anlaşılaşacağı gibi animasyon seven 6.nesil yazardır.ayrıca bu saatte sözlükte olması nedeniyle uyku sorunu olduğunu düşündüğüm nesildaşım.
    (burjamess, 26.02.2009 05:57)
  9. hala gelinini bulamayan şahıs.
    (kurrubi, 27.06.2009 15:52)
  10. van helsingdeki drakulanın gelinlerinde gözü varmış.
    (kurrubi, 07.07.2009 16:44)
  11. van dort alınır. en yakın parka gidilir. beyaz çikolata afiyetle mideye indirilir. bıdı bıdı yapılırken birden akla hücum eden bir fikirle iddiaya girilir. masum görünümlü hain mi hain bir çöp kutusu seçilir. afiyetle yenen beyaz çikolata folyosu top haline getirilir. 6 atış yapılır. öncelik 49 cm olanlara verilir. başarısız olunur. sıra van dort kişisine gelir ilk beş atış sonunda 49 cm kişisinde anlamsız ve gereksiz ' hahaha atamadın sen de işte, e kaybettin iddiayı ' kahkahaları belirir. altıncı atış yapılır. lır lır lır. ve koca bir yutkunma. ma ma ma. folyo çöp kovasının dibini boylar. lar lar lar.

lafın kısası; töt eder. ııı şey yani döt eder. tamam ya tamam çok fena göt eder işte.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 16.07.2009 17:16)
  12. mini zirvemizi gözyaşına (daha doğrusu gözyaşlarıma) bulamış, sanatsal kişilik...

buluşalım, sohbet edelim dedik. dedim ya; bir nevi mini zirve... sevdiğim, sohbetinden keyif aldığım bir insandı bu... düne kadar.*

efendim; neşeyle vardım mekana, sohbet muhabbet... keyfim gıcır. her şey benim "anlat abi ya" diye ısrar etmemle başladı. dinlemek istediğimiz, dinlemeye karar verdiğimiz öykünün kurgu olduğunu biliyordum. dinlemeye de öyle başladım zaten. ehe mehe derken, kapanışın ardından gözlerim dolu dolu, "ben bi tuvalete gidicem abi" diye masadan kalkmak zorunda kaldım. düpedüz duygusal bir kırılma yaşadım, dünden beri her şeye ağlıyorum. aferin çocuğum aferin!

çağan ırmak'tan beter, ağzımıza zıçtı adam. yapma canım yapma güzelim... beni ağlattın, kitleleri ağlatma.

hmm bi de; babaannesine hasta olduğumdur. uçarılık genetikmiş, öyle diyollar.
    (zinkafnun, 21.08.2009 21:54)
  13. ortamı tavına getirmek için babaannesinden bahsetti önce. dedesinin kukuletalarını gösterdi. "ne güzel bir akşam!" diye geçirdik içimizden. huzurla dolduk...

sonra birden "size bir hikayem var, anlatayım mı?" dedi.
    "anlatma aq. bir gün olur izleriz inşallah!" dedim; ki başımıza gelecekleri tahmin ediyormuşum.
    ama diğer bir arkadaşım* * ısrar etti anlatması için. ne yaptıysam da engel olamadım!

peki ne oldu? ha? anlattı da ne oldu? dinledik de ne oldu?
    içimize etti, hamur gibi yoğurdu bizi; helak olduk! kaç gün geçti kendime gelemedim, rüyalarıma giriyor hala, zaten zar zor uyuyorum aq!

ceza olarak askere giderken saçlarını kesip bana getirecek gümüş bir tepsi içinde. "yoksa belan olurum" dedim. olurum da, henüz farkında değil şaka yapıyorum sanıyor...*
    (kiokthemauve, 25.08.2009 09:33)
  14. yarın beni ağlatmasını beklediğim yazar. bir insan ağlamak için bekler mi? böyle bir şey için bekler... ayrıca öleceksem de 3 sene sonra öleyim. bu eseri görmeden ölmek istemiyorum.*
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 30.09.2009 03:03)
  15. bugün beni ağlatmıştır ama gülmekten. babannesine bayılınası yazar.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 30.09.2009 21:02)
  16. (bkz: alf)
    (bkz: söylemeyecektin bunu) *
    (aglayankek, 10.10.2009 20:54)
  17. kafa sallamak ve sol eli yukarıya doğru 45 derecelik açı yapacak şekilde tutup titretmek suretiyle istifimizi bozmadan coştuğum yazar. hala utanç içindeyim. sürçülisan ettiysek affola*
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 14.10.2009 00:10)
  18. doğuştan kafası güzel insan. kola içse de sarhoş gibi nidalar atarak ortama coşku veren eğlenceli yazar. *
    (ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası, 14.10.2009 01:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil